親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

請大家比些意見:
西北航空 (2-17日) HK$2700 (末包稅)
出發日期: 4月4日 - 4月12日 (早去 / 晚返)

是否算平?
明天要confirm機位啦!急急急

禁止訪問

複式洋房

縱X遊 或 學X

原帖由 king777 於 09-1-19 17:30 發表
請問有沒有link可看到, 好似好吸引啊.

複式洋房

NW

原帖由 pangpangkar 於 09-1-19 17:54 發表
縱X遊 或 學X
西北的機太老了, poor service. But their flight is direct flight and good time schedule.

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我覺得唔算話好平, 我上年3月去, $2,xxx幾一個人(all included),不過我係夾團體票,你可以試下.不過佢d時間真係勁fit ,d餐都acceptable.

原帖由 pangpangkar 於 09-1-19 16:16 發表
請大家比些意見:
西北航空 (2-17日) HK$2700 (末包稅)
出發日期: 4月4日 - 4月12日 (早去 / 晚返)

是否算平?
明天要confirm機位啦!急急急 ...

侯爵府

畀面勳章

原帖由 LongRyan 於 09-1-19 22:15 發表
我覺得唔算話好平, 我上年3月去, $2,xxx幾一個人(all included),不過我係夾團體票,你可以試下.不過佢d時間真係勁fit ,d餐都acceptable.

The ticket prices 1 or 2 years ago were not comparable to today's prices as Yen rises alot.

daisy17772

複式洋房

Thanks All :lol: :lol:

首頁

尾頁

跳至