興趣嗜好

跳至

首頁
34567...30

尾頁

大宅

畀面勳章

原帖由 vean 於 09-2-26 11:02 發表
幫d狗"犯"買狗仔真係好危險,我朋友買左一日都唔到,凌晨好急打電話黎問, 知道知邊度有狗夜診睇,佢嘔得好犀利

睇完醫生又要再補打返三支針...

呢件係尋晚既事,希望佢隻狗快d冇事啦 ...

D 狗犯都吾知比咩D狗狗食~~ 希望你朋友狗狗冇事啦

男爵府

原帖由 cobe 於 09-2-26 18:20 發表

我隻狗狗成日同我仔女爭食又成日要找人玩,無時停

你話我隻狗同人有咩分別:D

應該係有小小嗟^^佢地唔洗番學讀書籮^^不過百厭就同小朋友一樣喇^^所以我d時間真係比晒佢地0架
在你把我帶回家之前,請記得,我的壽命約有10~15年;你的離棄,會是我最大的痛苦.
當你打我時請記得,我其實擁有可以咬碎你手骨的尖銳牙齒,我只是選擇不咬。
當我要捱過最辛苦的歷程時,請千萬不要說:「我不忍心看他。」或者「讓我不在場時才發生。」
只要有你和我在一起,所有的事都會變得簡單容易接受。請你永遠不要忘記,我愛你。

大宅

樓主,你養狗愈來愈細既? 大狗好玩定細狗好玩?

原帖由 進藍 於 09-2-26 15:23 發表

0甘arm0既^^我都養左好多年狗喎^^有狼狗^^落威拿^^唐狗^^依家就養左兩只西施
我無小朋友^^所以唔知會唔會一樣^^不過有左佢地^^我d時間就好似日日都唔夠用籮 ...

大宅

畀面勳章

原帖由 進藍 於 09-2-27 02:59 發表

應該係有小小嗟^^佢地唔洗番學讀書籮^^不過百厭就同小朋友一樣喇^^所以我d時間真係比晒佢地0架

我隻百厭狗昨晚整個地主D 野呀~~比我c6打佢~~跟著轉頭又整過~~我隻狗越大越百厭~~吾知點解~~

侯爵府

肥寶寶如果有地方,不過遠小小 旺角 你得唔得呀?
原帖由 肥寶寶 於 09-2-10 00:06 發表

我有正職的。
星期六日我老公又係屋企,唔方便。&佢唔鐘意陌生人上屋企 唔係我屋企就最好,因為我唔駛將d材料帶來帶去。

侯爵府

我隻小甜一返黎屋企就掃左成個地主,打到飛天, ,仲捉住佢係咁講,唔好意思,對唔住,幾驚佢會唔舒服呀
原帖由 cobe 於 09-2-27 17:50 發表

我隻百厭狗昨晚整個地主D 野呀~~比我c6打佢~~跟著轉頭又整過~~我隻狗越大越百厭~~吾知點解~~

男爵府

原帖由 CW313 於 09-2-27 16:39 發表
樓主,你養狗愈來愈細既? 大狗好玩定細狗好玩?

D大狗狗係我小時候我阿爸養0架^^依家佢地應該去晒彩虹橋喇^^大細狗我都一樣0甘錫^^不過依家錫晒兩只衰豬籮
在你把我帶回家之前,請記得,我的壽命約有10~15年;你的離棄,會是我最大的痛苦.
當你打我時請記得,我其實擁有可以咬碎你手骨的尖銳牙齒,我只是選擇不咬。
當我要捱過最辛苦的歷程時,請千萬不要說:「我不忍心看他。」或者「讓我不在場時才發生。」
只要有你和我在一起,所有的事都會變得簡單容易接受。請你永遠不要忘記,我愛你。

男爵府

係咪係地主公放左d食物呢???如果唔係^^緊係地主公想叫佢佳d喇

男爵府

原帖由 vean 於 09-2-27 23:53 發表
我隻小甜一返黎屋企就掃左成個地主,打到飛天, ,仲捉住佢係咁講,唔好意思,對唔住,幾驚佢會唔舒服呀

我個仔都有去哄地主公^^不過就無掃野^^佢都係去8下嗟^^但我都有捉佢同地主公講^^唔好怪佢^^say 下 sorry^^因我都驚佢會肚仔痛籮

大宅

畀面勳章

原帖由 進藍 於 09-2-28 01:13 發表

係咪係地主公放左d食物呢???如果唔係^^緊係地主公想叫佢佳d喇

隻狗係去偷酒喝多D~~(因地主冇野食)~~哈

大宅

畀面勳章

原帖由 vean 於 09-2-27 23:53 發表

我隻狗過多23日就一歲啦~~
教極都係禁~~
宜家吾教第日我吾知點算~
近排日日睇牛一樣~~

侯爵府

如果你忍到一下痛,好似我咁,一見到佢埋去搞,就好恨咁打,一定要痛,咁佢就唔敢架喇, 當日我隻小甜得果4個月pat pat仔又冇咩肉,就打左幾下,打到要佢un un聲,一次咋,打左一次就冇再去掃喇,但會離遠幾步申長條頸哄下索下就調頭走,可能諗起會比我丙佢
原帖由 cobe 於 09-2-28 22:19 發表

教極都係禁~~
近排日日睇牛一樣~~

侯爵府

比心機慢慢黎啦
原帖由 cobe 於 09-2-28 22:19 發表

教極都係禁~~
近排日日睇牛一樣~~

男爵府

原帖由 cobe 於 09-2-28 22:16 發表

隻狗係去偷酒喝多D~~(因地主冇野食)~~哈

0甘有無飲醉呢????

大宅

可能係!!

原帖由 進藍 於 09-2-25 19:39 發表

你係咪太耐無用^^所以用唔到呢

大宅

冇分別的!!
我家寶寶,只要我回家過夜(因為第二日長週,7點半要返到公司),果晚我就冇覺好訓!!
佢會好似個小朋友咁突然怕黑、成日要野食、扭要上床一齊睡、痾左vv之後第一時間找我清潔(以前不會這樣的)、成晚要我抱住......總之就成個愛扭計的幼稚園學生冇分別!! 搞到我冇覺訓!!因為每一小時叫醒我一次,直至天光,我要起身返工為止。

原帖由 cobe 於 09-2-26 18:20 發表

我隻狗狗成日同我仔女爭食又成日要找人玩,無時停

你話我隻狗同人有咩分別:D

大宅

好多狗狗都好鍾意地主架!!哈哈!!

大宅

畀面勳章

原帖由 進藍 於 09-3-1 01:22 發表

0甘有無飲醉呢????

哈~~~係有~跟著去左zzzzzzzzzzzzz

大宅

畀面勳章

原帖由 肥寶寶 於 09-3-1 02:19 發表
好多狗狗都好鍾意地主架!!哈哈!!

係呀~~可能D地主公鍾意狗所以要玩下

大宅

畀面勳章

原帖由 肥寶寶 於 09-3-1 02:17 發表
冇分別的!!
我家寶寶,只要我回家過夜(因為第二日長週,7點半要返到公司),果晚我就冇覺好訓!!
佢會好似個小朋友咁突然怕黑、成日要野食、扭要上床一齊睡、痾左vv之後第一時間找我清潔(以前不會這樣的)、成晚要我抱住......總 ...

我姑奶隻木羊狗都係禁呀~~
日日返到屋企就要抱~~
但隻狗係超重狗~~
都吾知點抱~~

首頁
34567...30

尾頁

跳至