懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

報價全包(唔包藥)16500~18000 仲會唔會有其他收費?

子爵府

SZE_思 發表於 17-6-28 15:33
報價全包(唔包藥)16500~18000 仲會唔會有其他收費?

我舊年做過. E生費20000, 麻師收E生費1/3, 仲有什費, 驗血, 手術室費, ETC....但我不幸地手術後出血太多, 要住一晚, 唔記得好似收左6000?! 仲有3餐要自己叫, 加加埋埋, 好似要40K 以上出院...

不過正常情況唔洗住一晚會差好遠.

P.S 佢D藥費好貴, 當時醫生開左鐵丸食3個月, 個姑娘好人同我講不如開一星期啦, 其他你去出面配...
Let not your heart be troubled: have faith in God and have faith in me. (John 14:1)

大宅

jayk_1030 發表於 17-6-28 20:33
我舊年做過. E生費20000, 麻師收E生費1/3, 仲有什費, 驗血, 手術室費, ETC....但我不幸地手術後出血太多, ...
係囉 其實明德出名貴 我諗諗下應該無理由平過仁安

子爵府

SZE_思 發表於 17-6-30 08:58
係囉 其實明德出名貴 我諗諗下應該無理由平過仁安

一定唔會平。有得揀就仁安啦!果時我urgent 所無計。

Let not your heart be troubled: have faith in God and have faith in me. (John 14:1)

首頁

尾頁

跳至