自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

ChingYee123 發表於 17-7-8 21:11
你意思係你阿哥係泰國見到老黎同助手及舒淇 "三個人" 一齊係酒店行出來拍拖?其實係拍拖定拍戲?你阿哥點 ...

當時係泰國拍緊 神偷次世代,報紙有報導過

男爵府

你意思係你阿哥係泰國見到老黎同助手及舒淇 "三個人" 一齊係酒店行出來拍拖?其實係拍拖定拍戲?你阿哥點 ...

當時係泰國拍緊 神偷次世代,報紙有報導過

子爵府

回覆樓主:

冇新聞攞呢講

水晶宮

其實佢地當年拍拖都半公開啦,當年黎父唔鍾意舒,黎生唔想公開,但舒專登著住一齊去旅行買的同一件名牌tee出來,黎好唔高興。又傳黎為她自殺。空穴來風,又唔見傳第二個。每人都有過去啦,黎生當年喜歡她有咩問題?

男爵府

係咁易啦 發表於 17-7-7 09:29
女方本身係一個心地,人格都好賤既女人
過去亦都太輝煌,
有幾多男人/男方家人真係接受到?

何解???

子爵府

是但啦,要講出黎當年大把機會講,但我地根本對妳個老黎無興趣,當年聽完都係哦一聲就算。

唔信嘅人咪繼續唔信囉,正如唔鍾意佢哋嘅人會繼續唔鍾意一樣

講完。

禁止訪問

珍珠宮

2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

itdididi 發表於 17-7-8 23:28
是但啦,要講出黎當年大把機會講,但我地根本對妳個老黎無興趣,當年聽完都係哦一聲就算。

唔信嘅人咪繼 ...
其實我都無興趣理藝人 (老黎) 既緋聞喎!如果你無興趣就唔會入來咁認真發言啦!

其實,都係果句啦,藝人緋聞既野,有幾多成真呀?唔好咁上心啦!

珍珠宮

cinda72. 發表於 17-7-9 00:12
的確唔係一定開花結果,
但若果係介意之前既事而冇諗過結婚,咁同呃蝦條有咩分別?
...
你都幾好笑喎,你好知佢地當時既感受?介唔介意同有無諗過結唔結婚係兩回事來架? 好多人拍拖時都無諗過結婚架啦,呃唔呃蝦條就只有當事人先知。總之唔知真定假啦,但就算真,大家都係你情我願,舒小姐都唔係有咩蝦條好呃啦!是但啦!

珍珠宮

ricecooking 發表於 17-7-8 23:14
其實佢地當年拍拖都半公開啦,當年黎父唔鍾意舒,黎生唔想公開,但舒專登著住一齊去旅行買的同一件名牌tee ...
黎明自殺單野,當年我無理會佢!但舊年有網民貼咗佢獨自出來開記者會解釋自殺傳聞的視頻,佢斬釘截鐵否認自殺,亦再次重申同舒淇只係朋友關係。咁當然啦,信者恆信,不信者恆不信,都無辨法架喇!

伯爵府

itdididi 發表於 17-7-8 20:05
我阿哥阿嫂響泰國嘅一間酒店嘅大堂,check in 時見到黎明、舒淇同助手離開。

當時我哥幫我阿嫂響果度影相 ...

係呀,亞黎生好大支野嫁,依家唔知係唔係咁,之前做酒店served過佢,問佢飲d咩,然後佢望住格離助手講Apple juice 跟住個助手格住佢答我Apple juice, 一眼都無望我,咁我又唔嬲既,人地真係大明星嘛

子爵府

ChingYee123 發表於 17-7-9 08:33
其實我都無興趣理藝人 (老黎) 既緋聞喎!如果你無興趣就唔會入來咁認真發言啦!

其實,都係果句啦,藝人緋 ...

本來無發言咖,但我信屋企人對眼同經歷,又見D 盲粉衝出黎seven 咪講兩句囉。

你就梗係唔想人哋回啦,因為講完事實你又要拆一輪幫人否認嘛。

唔回啦,慢慢盲護航啦。老黎有著你呢挺盲粉就真係唔老黎啦

珍珠宮

itdididi 發表於 17-7-9 10:10
本來無發言咖,但我信屋企人對眼同經歷,又見D 盲粉衝出黎seven 咪講兩句囉。

唔回啦,慢慢盲護航啦。
你都好青光眼喎,唔想發言又衝出來X (爆料)? 有人爆料,自然有人質疑,好平常既事,唔需要話護航。同時,唔認同或唔多信藝人緋聞,唔算係護航掛?唔好咁單一思維啦!大家都係成熟既人!

珍珠宮

我好大膽講一句,對任何藝人既緋聞、結婚、婚外情,我都極少參與聲討,或扮爆料者!最多恭喜下、或質疑下!

老黎緋聞不斷,有真有假,真係無從考究,畢竟大家都係局外人,唔係床下底既人。

但如果連一張約會既相、或拖手既相都偷拍唔到,咁一切都可以當 "疑似" 來看待。

好似同李+欣既緋聞,記者至少有偷拍到佢地相約駕駛遊艇出海玩;又拍到佢同李相約食飯既相等等。

而幾年前李+欣接受訪問時,曾經真情剖白同大劉及黎明既感情問題,其中關於同黎明的傳聞,佢好坦白話,佢唔會講無同黎明拍過拖,承認大劉同黎明係佢生命中最重要的男人,自己任何事情都會搵佢地傾訴。

我個人覺得同李+欣既緋聞,可信性高些。

禁止訪問

大宅

15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆 冬兒.. 的帖子

笑死我咩

大宅

cinda72. 發表於 17-7-8 16:24
我回應果句係"舒淇因為拍過4仔有人娶已經執到"
係架,除左老黎,你以上講果d都係賤男架,
舒淇拍既野早已 ...

認同,唔係舒粉

複式洋房

唔係嘛, 咁快離
就算唔岩, 未磨合下咯, 感情經營不易, 洗唔洗咁快就放棄

侯爵府

好媽媽勳章 睛靈勳章

fionstone 發表於 17-7-9 09:50
係呀,亞黎生好大支野嫁,依家唔知係唔係咁,之前做酒店served過佢,問佢飲d咩,然後佢望住格離助手講Appl ...

好似幾低B喎,要格住個助手答人apple juice

首頁

尾頁

跳至