跳至

首頁

尾頁

複式洋房

有無馬鞍山Playgroup好推介?
仔仔而家一歲.

男爵府

認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 貓狗褓姆 爸B勳章 BK Milk勳章

原帖由 applekcbaby 於 09-1-23 08:35 發表
有無馬鞍山Playgroup好推介?
仔仔而家一歲.

我都係仔仔一歲呀.. 都想找馬鞍山Playgroup
據聞有個導師叫sam sir 幾好喎. 不過如果響mos上堂要自組.. (唔知駛唔駛自己book 埋場)..

伯爵府

醒目開學勳章 BK Milk勳章

原帖由 豆豆B媽 於 09-1-23 17:00 發表

我都係仔仔一歲呀.. 都想找馬鞍山Playgroup
據聞有個導師叫sam sir 幾好喎. 不過如果響mos上堂要自組.. (唔知駛唔駛自己book 埋場)..

如果自組, 就要book埋場, 搵夠8個人架!

呢個係會所電話:21872262
你打去check check有無位啦~ 嚟緊2月頭開新班
時間係星期六pm

複式洋房

playgroup

係第二個topic見到呢個網址,話係............
Sam Sir 課程資料可到以下website 查看。
http://www.cdcentre.com.hk/
或可致電【翠擁華庭】會所查詢21872262
請問有無無人知係米呢 ???
有無人自組 ? 我 3:00pm後就得架啦 .

伯爵府

醒目開學勳章 BK Milk勳章

原帖由 applekcbaby 於 09-1-25 07:58 發表
係第二個topic見到呢個網址,話係............
Sam Sir 課程資料可到以下website 查看。
http://www.cdcentre.com.hk/
或可致電【翠擁華庭】會所查詢21872262
請問有無無人知係米呢 ???
有無人自組 ? 我 3:00pm後就得 ...

yes~
but if you wanna自組 , you need to call Sam Sir for the available time, and need to book the venue by yourself.
Most club house will tell you NO for 自組 classes.
3pm in Monte Vista is for 18-24mth

別墅

3月會搬來ma on shan....仔仔就15個月大, 都想知區內有咩好playgroup
wellcome to 家銳仔成長日記

http://hk.myblog.yahoo.com/bingo-louis123

大宅

畀面勳章 陪月勳章

原帖由 minako 於 09-1-28 20:44 發表
3月會搬來ma on shan....仔仔就15個月大, 都想知區內有咩好playgroup

Sam Playgroup 好呀!
試吓啦!

複式洋房

playgroup

http://www.####.com/
剛搵到music playgroup好似幾好,
but要15個月,我仔仔要等多3個月.

複式洋房

playgroup

sorry係
####
.com

複式洋房

playgroup

唔好意思,原來出唔到website架,
怕比人做廣告啊 !
有興趣先pm我啦 !
不過我未參加,唔知好唔好既^_^

男爵府

好媽媽勳章

好full呀!想報都報唔到。

原帖由 maths 於 09-1-28 11:37 PM 發表

Sam Playgroup 好呀!
試吓啦!

大宅

Pls PM me the music playgroup , thanks a lot :)
原帖由 applekcbaby 於 09-1-29 08:33 發表
怕比人做廣告啊 !
有興趣先pm我啦 !

子爵府

好媽媽勳章

我都有興趣呀,可唔可以SEND比我呀[email=?????[email protected]]?????[email protected][/email] thx

原帖由 applekcbaby 於 09-1-29 08:33 發表
怕比人做廣告啊 !
有興趣先pm我啦 !

複式洋房

我都想知沙田or馬鞍山的playground資料,阿B得7個月大,唔知有冇啱嘅可以試吓呢?
pm我呀~ 唔該!

別墅

怕比人做廣告啊 !
有興趣先pm我啦 !

can u PM me the information ar?
thx!

伯爵府

我都想要呀..thanks pm me.

洋房

我都想要呀..pls pm me la, THX

捷豬2008年2月1日出世,重3.39kg,係媽咪心肝寶貝!

民房

我都想要呀..pls pm me , thx

大宅

I'm Interest this, pls pm the information for my reference, Tks a lot

大宅

我都想要SAM PLAYGROUP 的資料, 我B 21個月大, 如果有興趣大家一齊組GROUP, 請PM, THANKS.

首頁

尾頁

跳至