美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

以前未有小朋友前係大b cup
生完3年了 見到上圍好唔開心
家下變了a cup 又the又無肉
按摩又試過 做運動又試過通通都唔會去返以前
我想係香港做 有小朋友行唔得遠
唔會去外地整
但好似好貴
自己又搵唔多
有無香港唔貴介紹?
嗚嗚

男爵府

性板有網友share 關於隆乳 , 養和做, 可以看看

洋房

有無同老公商量下啊,同埋要考慮清楚個後遺症啊,我諗依家最平都係矽膠,但胸部會睇落好膠同無物手感,仲可能會走形,又要KEEP住食藥;另一種係注射自體脂肪,但超貴架!我覺得入侵手術風險大又KEEP得唔耐
我之前都係得A-B CUP,用左1-2年去到D CUP
如果你唔係遺傳,其實胸部唔大有幾個可能,
例如:血/氣虛,即係成日覺得累,講野無物氣力,咁最好睇下中醫汁兩包藥.特別生完小朋友,休息唔夠真係好傷身
按摩,日本節目教胸部按摩都幾有用
著錯胸罩,血液循環變差
唔夠營養,三餐要定時食而且要食蛋白質(肉,蛋,芝士....)
最重要既係心態愛惜身體,我以前都自卑,身邊家姐朋友都係大胸,但我老公由識開始我都無介意,我又唔係靠胸搵食.始終胸部大小唔係一朝一日所以你都唔好放棄啊

男爵府

YUKI444 發表於 17-7-10 16:03
有無同老公商量下啊,同埋要考慮清楚個後遺症啊,我諗依家最平都係矽膠,但胸部會睇落好膠同無物手感,仲可能會 ...

咁又係
我發育時期有C
後來減肥做運動加生完
唉 胸真係呢

男爵府

YUKI444 發表於 17-7-10 16:03
有無同老公商量下啊,同埋要考慮清楚個後遺症啊,我諗依家最平都係矽膠,但胸部會睇落好膠同無物手感,仲可能會 ...

用咗咩1 2年去d cup??

洋房

回覆 貪靚小公主 的帖子

發育時期我試過跑步減肥又唔食肉...個胸減到A而且搞到身體差曬.我依家主要改變飲食同少做運動,食多啲蛋白質,我好中意食芝士(通常250G我2日就食曬),乳酪,海鮮,大豆,而且經常同老公去大餐我都係食肉,好多我食物我都唔避忌,我好中意食野主要係均衡咩都要食特別係,甜品通常食中式糖水;西點我只會間中食因為雪糕,蛋糕無物營養啲脂肪又唔會肥係胸到
呢兩年我無做過劇烈運動,平時最多都係拉筋,散步,但我都減到3KG(如果你怕肥想做運動可以運動前飲無糖豆漿消脂又唔會減胸)

最重要持之以恆,藥,手術只係短暫的

大宅

陪月勳章

YUKI444 發表於 17-7-11 10:12
回覆 貪靚小公主 的帖子

發育時期我試過跑步減肥又唔食肉...個胸減到A而且搞到身體差曬.我依家 ...

請問點日日食芝士法? 麵包?

子爵府

回覆樓主:

生完多數會細左……
人奶媽更會細左加洩氣左……
做d按摩啦,唔好犯險去做手術……

首頁

尾頁

跳至