親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

洋房

請問大家可以在那裏買到universal fast pass(除了直接去uss counter 外, WING X travel)

大宅

christalee 發表於 17-7-10 16:35
請問大家可以在那裏買到universal fast pass(除了直接去uss counter 外, WING X travel) ...

淘寶有,我之前睇過,但佢好似話有機會到時如果fast pass 貴左要加錢,所以我最後冇同佢買,因為怕到時太貴,我最後响官網買,但要sg 80 一個

wcpcelia    發表於 17-7-11 09:19

大宅

我剛去完返來, uss唔多人, 基本上好多只排一陣(甚至唔駛排)就可以玩, 我玩transformer都玩咗3次, 排咗最耐嘅係45mins史力加嘅過山車, 個人覺得如果你預1日時間玩, 可以慳返唔駛買fast past。我由10點等開場, 玩到5點已經夠哂皮。

當然最後自己決定啦, 因我唔知係咪咁啱嗰日人少。

男爵府

回覆 新地 的帖子

請問你星期幾去㗎?

大宅

回覆 ebby 的帖子

我18/7(星期二)去的

男爵府

醒目開學勳章

剛剛前幾天去完, 熱到飛起, 日頭主要同小朋友睇SHOW, 想玩GAME 5點後已經唔使點排隊, 日頭transformer 要100分鐘, 5點後10-20 分鐘OK了, 其他GAME 都係10 分鐘左右可以玩, 去到7點幾, 好多GAME 已經係直入, 天氣仲無咁熱, 想玩GAME 既可以唔使咁早入場

珍珠宮

回覆樓主:

klook都有
我有個寶貝仔仔,人人都話佢靚仔! 仔仔好奀皮,除了食,睡和返學,日日由早到晚都要玩過不停! 我老公,仔仔和我一家3口,非常幸福!!!

珍珠宮

回覆樓主:

https://youtu.be/NdFts_ca-C0

click 入去有片睇!(前年 Xmas去完黎)
我有個寶貝仔仔,人人都話佢靚仔! 仔仔好奀皮,除了食,睡和返學,日日由早到晚都要玩過不停! 我老公,仔仔和我一家3口,非常幸福!!!

珍珠宮

回覆樓主:

https://tw.odigo.jp/articles/10544-da-ban-huan-qiu-ying-cheng-you-le-she-shi-lan-ren-bao-ha-bi-bu-fu-ze-ren-xin-de-fen-xiang?promote=35

【大阪】環球影城。遊樂設施懶人包。哈比不負責任心得分享
(轉載)

首頁

尾頁

跳至