跳至

首頁

尾頁

別墅

值得投資嗎? 我同c6都在職, 又怕抽唔到太多時間陪佢一齊睇, 成2-3萬一套, 究竟好唔好架?

禁止訪問

大宅

CAROLLEE33:

我也正在考慮中.

可否說說如何用呢?我聽過一些sales的promo, 但佢地都只係話播碟就可以, 但時間上如何做呢? 我都係要返工, 放工先有時間. 佢地話可以叫工人播, 但我地要做些甚麼配合呢?
它的內容很多, 又有mickey set, minnie set, super mickey set, 那一套較好呢? 上網又見到step by step, 又是甚麼來呢?

我見二手又有sing along,play along, listen along和basic abc, 是否又不同呢? 是否全部要一齊用呢?

thanks

禁止訪問

複式洋房

其實一套要幾多錢嫁? 2-3萬 定 3-4萬? 定depends 你買幾多套而定ga?

禁止訪問

別墅

市面教材幾萬元一套,考慮完後放棄不買,教材培養閲讀興趣習慣.我係page one用$1,000已可以買到好多有趣和相似教材.

另外,有套noddy可以考慮.

複式洋房

我考慮完後, 都放棄左不買. 因為成4-5萬蚊... 可以有另外好多選擇

原帖由 poohwong 於 09-2-21 15:25 發表
市面教材幾萬元一套,考慮完後放棄不買,教材培養閲讀興趣習慣.我係page one用$1,000已可以買到好多有趣和相似教材.

別墅

其實大家可考慮Your Baby Can Read. 我在bb展見過, 好得意. 小朋友應該會鍾意. 我check過上網買會比香港代理平好多

別墅

其實大家可考慮Your Baby Can Read. 我在bb展見過, 好得意. 小朋友應該會鍾意. 我check過上網買會比香港代理平好多

複式洋房

i have bought "baby can read" through internet, it is cheap but the content of the vedeo is very simple and basic as compared to Disney. (basically it includes only a few dvds and word cards/book for you to show to baby)

原帖由 松鼠隊長 於 09-2-23 15:43 發表

複式洋房

However, 'Your baby can read' is much cheaper. I will ask my friend to lend me a set of YBCR and see if my baby boy in interested in and decide to buy it later.

複式洋房

回覆 # 的文章

其實可以免息分期

大宅

幾萬蚊買套教材好唔化算喎,不如用哩幾萬蚊買唔同教材,上playgroup,仲好啦!
教英文唔一定用哩個方法架既, 日常多用英文同bb溝通,傾計都可以

大宅

Disney is complete with good step by steps to learn English from 2 mths onwards. My daughter enjoy very much.

大宅

畀面勳章

有朋友同我講"Noddy" 依家有官司攪緊, 大家要考慮一下join 佢地會了

原帖由 poohwong 於 09-2-21 15:25 發表

大宅

畀面勳章

大宅

Have anybody heard about Fanny World 繽紛世界 and their products?

The saleslady cold called me. Please comment.

大宅

Have anybody heard about Fanny World 繽紛世界 and their products?

The saleslady cold called me. Please comment.

首頁

尾頁

跳至