想生BB

跳至

首頁
12345...14

尾頁

別墅

今日係day3, 開始打第1針.. 要連續打7日.. 其實今次已經係第2次做iui, 希望有上一次經驗.. 今次會好d la

男爵府

我就擒日擺完精, 明天返醫院打安胎針, 我已經係第3次iui啦, 18/2check結果

侯爵府

大廚勳章 好媽媽勳章

希望你今次成功!
你最後是做single 定double iui呢﹖其實後者會機會大些嗎﹖

原帖由 MavisNg 於 09-2-1 11:36 發表
我就擒日擺完精, 明天返醫院打安胎針, 我已經係第3次iui啦, 18/2check結果

男爵府

後者比single大5%架, 但醫生講c6嘅質同量都夠, 唔建議double, 直接叫我哋返屋企搞多次當補飛就得啦

原帖由 lalamike 於 09-2-1 12:27 發表
希望你今次成功!
你最後是做single 定double iui呢﹖其實後者會機會大些嗎﹖

侯爵府

大廚勳章 好媽媽勳章

oh, icic, 因為我未聽過醫生說有double iui呢樣野,都係在bk內見有sister提過,所以好奇佢的成效同埋有無sis會做……
都係,既然質量ok,自己搞掂就可以了,因為再做又要舟車勞頓,又要比多一點錢(是嗎﹖)……
係呢,今次你內膜同蛋蛋有幾大﹖有幾多粒﹖
希望好快就有你好消息!

原帖由 MavisNg 於 09-2-1 12:31 發表
後者比single大5%架, 但醫生講c6嘅質同量都夠, 唔建議double, 直接叫我哋返屋企搞多次當補飛就得啦

侯爵府

大廚勳章 好媽媽勳章

etmonster,

你咁快已開左2月iui的thread了!
我雖然未知iui結果,都入來同你打打氣先!
你要連打7天呀﹖嘩!好厲害!希望你今次成功!

原帖由 etmonster 於 09-1-30 23:34 發表
今日係day3, 開始打第1針.. 要連續打7日.. 其實今次已經係第2次做iui, 希望有上一次經驗.. 今次會好d la

男爵府

我今次內膜, 星期四度係9.7mm, 而卵就14mm, 所以醫生講得一粒, 機會係細d, 但叫唔太差喎

原帖由 lalamike 於 09-2-1 12:36 發表
oh, icic, 因為我未聽過醫生說有double iui呢樣野,都係在bk內見有sister提過,所以好奇佢的成效同埋有無sis會做……
都係,既然質量ok,自己搞掂就可以了,因為再做又要舟車勞頓,又要比多一點錢(是嗎﹖)……
係呢,今次你內膜同蛋 ...

民房

努力,加油.我都成功咗 (2次IUI),現已4個半月喇.
大家努力.唔好咁易放棄.

別墅

我今日day1, 後日就會見e生. 然後做iui. 而家心情開始緊張喇. 因為係第一次做. 亦希望係最後一次. 好想一次就成功.

大宅

我都決定再做第3次iui... 每次我都同自乙講做多少少啲, 例如第2次我做double iui, 今次我就諗住飲多啲雞精and花膠soup (今日day5). 希望大家都成功啦!!!

別墅

好辛苦打完7枝針.. 2月7日已做咗iui, 最初醫生問我想塞藥定打針.. 想住打針直接d.. 我都有問醫生係好似打排卵噤自己打.. 定其他.. 其實醫生已經答咗要返診所打.. 不過自己好似聽吾到.. 依家有3日要返tst 打..
原帖由 lalamike 於 09-2-1 12:47 發表
etmonster,

你咁快已開左2月iui的thread了!
我雖然未知iui結果,都入來同你打打氣先!
你要連打7天呀﹖嘩!好厲害!希望你今次成功!

別墅

你要努力...
原帖由 E~E 於 09-2-9 18:33 發表
我今日day1, 後日就會見e生. 然後做iui. 而家心情開始緊張喇. 因為係第一次做. 亦希望係最後一次. 好想一次就成功.

別墅

你早過我check .. 我係21號check bingo and 睇醫生.. 不過希望大家都 bingo la

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章

我剛剛於今日做完IUI
我第一次做咋

別墅

原帖由 etmonster 於 09-2-9 21:45 發表
你要努力...

好多謝你的鼓勵呀. 真係好希望我地呢度每一位都可以成功bingo.

別墅

原帖由 DEARCHLOE 於 09-2-9 21:47 發表
我剛剛於今日做完IUI
我第一次做咋

我都係第一次做. 不過後日先開始. 而家心情已經好緊張. 希望大家都可以順利咁bingo呀.

別墅

可能要打針同食藥.. 不過你要努力.. 呢度每一位都會互相支持ka.. 希望你一次ok .. 
原帖由 E~E 於 09-2-9 22:14 發表

好多謝你的鼓勵呀. 真係好希望我地呢度每一位都可以成功bingo.

侯爵府

大廚勳章 好媽媽勳章

雖然我今個月唔會做iui了,不過都會同你打氣…
係呢﹖咁你幾號check bingo呢﹖仲要唔要塞藥﹖

原帖由 etmonster 於 09-2-9 23:13 發表
可能要打針同食藥.. 不過你要努力.. 呢度每一位都會互相支持ka.. 希望你一次ok .. 

別墅

21號.. 不過..要打安胎針.
原帖由 lalamike 於 09-2-9 23:28 發表

別墅

lalamike, 雖然今個cycle你吾做iui..不過你都要努力.. 希望你早日心想事成.. 
原帖由 lalamike 於 09-2-9 23:28 發表

首頁
12345...14

尾頁

跳至