夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

別墅

小妹第一次上來寫,實在忍唔住啦
先講下背景先,奉子成婚,大囡已經兩歲零,而肚入邊9個月了⋯
咁岩我用開老公電腦(我自己本身冇自己電腦),
發現到fb入邊啲對話已經係同過2條女爆過房,仲有冇其他女我就唔知
其中一條女對話,係因為wtsapp冇應佢先用fb message 對話,同時見到我老公fb有結婚相,我老公仲話好後悔上次冇中出,又話曾經有鍾意過條女,條女有同佢講唔想搞人夫先冇再應我老公,但我老公仲係咁了條女⋯
諗返起覺得有啲奇怪,怪在話多左夜晚收工約左人出去食飯
以上既事都係今年發生

有次老公用電話開相比個囡睇,比我發現到有不雅既相,佢話人地sd比佢
呢排我老公又唔幫手湊女,夜晚又自己出廳禁電話打機,得返我同個囡訓教
呢種感覺猶如陌生人一樣,我冇工作,全職媽媽,都唔知可以忍到幾時
又擔心生左細b佢又唔幫手
平時wtsapp都會應下我,最近應都冇應,一係整個公仔就算
唉⋯估唔到我老公係咁賤格既人,終於睇得出佢係咩人

子爵府

畀面勳章

咁你打算點?
你生完,出番黎做野,叫佢請工人湊兩個b,舖排好條後路先,再去諗離婚。。
如果你唔想做野就唯有俾條生路佢。。

大宅

好媽媽勳章

Siu_Fa117 發表於 17-7-28 18:41
咁岩我用開 ...
科技越先進人既道德觀越低,每樣野都太容易接觸。不如你諗清楚你仲愛唔愛尼個男人先,當你決定留/走後就會知條路點行。

翡翠宮

回覆樓主:

好後悔上次冇中出

仆X得佢

大宅

咁岩我用開 ...

千祈唔好爆佢,安心養胎,盡量拿取其金錢,到某月某日自己頂唔順先爆

大宅

mini1204 發表於 17-7-28 18:56
好後悔上次冇中出

仆X得佢

啊,又爆粗

水晶宮

rickhss 發表於 17-7-28 18:57
啊,又爆粗

呢啲賤人咁爆法算太斯文, 我嫌太斯文

男爵府

回覆:發現老公趁我大肚出軌

忍忍忍?萬大事情生左先算,Keep低罪証,留返啖氣生仔好好保養,現在開始同个賤男講金不講心了!

伯爵府

回覆樓主:

男人真係賤,而家最緊要係錢,娘家有無人可以幫你?要諗定最壞打算,我分居,傾好晒啲錢,我還我,佢還佢,佢本身又無乜錢,好彩嘅係佢肯負責2個女嘅使費,個個月準時過數俾我。如果無錢到手佢唔使旨意見小朋友同聽2個叫佢爸爸。

男爵府

DHA勳章

babyhi 發表於 17-7-28 18:54
科技越先進人既道德觀越低,每樣野都太容易接觸。不如你諗清楚你仲愛唔愛尼個男人先,當你決定留/走後就會 ...

我都覺,科技令好多人出古惑

男爵府

DHA勳章

回覆樓主

加油,我老公都試過出軌,但好真係好絕比哂兩個女佢,佢搞唔掂,之後都聽哂我話

男爵府

DHA勳章

咁岩我用開 ...

但我唔同既佢,佢無中意出面個果人,個心佢好愛頭家,佢講

男爵府

Leeleelau 發表於 17-7-28 19:46
加油,我老公都試過出軌,但好真係好絕比哂兩個女佢,佢搞唔掂,之後都聽哂我話
...

我都想甘,但我c6完全唔識湊仔,我驚佢整傷bb

男爵府

BK Milk勳章

真PK...祝福佢比人中佢
Charmmy is DADA, MAMA's Darling.
Charmmy is 18 months aged.
Charmmy Likes To Play With DADA & MAMA.
Charmmy Has 2 Bowls Of Rice Everyday.
Charmmy Likes To Eat Bananas And Bread.
Charmmy, DADA, MAMA Love You All The Time.
Charmmy Starts To Said "MA" November 27.
Charmmy Starts To Stand On The Bed In December.
Charmmy Travels To Singarpore In March 2010.
Charmmy Walks By Herself In April 2010.

別墅

rickhss 發表於 17-7-28 18:56
千祈唔好爆佢,安心養胎,盡量拿取其金錢,到某月某日自己頂唔順先爆

我都想坐好個月呀,今日要我發脾氣先肯做返少少野,但我外面堅強內裡軟弱,現家只係扮緊唔知,影低哂啲證據

別墅

tammy2008 發表於 17-7-28 19:11
呢啲賤人咁爆法算太斯文, 我嫌太斯文

現家先發現醒覺,好似有啲遲

別墅

mini1204 發表於 17-7-28 18:56
好後悔上次冇中出

仆X得佢

我都睇到眼都突埋呀,個心又驚

大宅

哇樓主老公好似好飢渴餓狼咁,你咁都同佢生兩件(emoji)

侯爵府

咁岩我用開 ...

點解咁多男人襯個老婆大肚出去搵女人咁賤格?佢地一定有報應

別墅

JayJayMum 發表於 17-7-28 23:17
哇樓主老公好似好飢渴餓狼咁,你咁都同佢生兩件(emoji)

2次都係意外,第一次果陣已經想分手,佢又話要bb同結婚,好左一排,點知佢玩得仲大

首頁

尾頁

跳至