跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我囝囝(Ian)9月10號出世...
如果你BB都係20080910出世..就入嚟傾下喇!

大宅

我bb都係仔,叫"希希"(我幫佢改的乳名)

大宅

Hello lovenkotb,
我係 vicky 呀~~~~nice to meet u again ar
我囡囡(Valerie)又係9月10日出世 ga.....
見另一 topic 好似話想搞個 0910 BB 半歲 party 喎?
贊成~~~贊成

原帖由 lovenkotb 於 09-2-2 19:25 發表
我囝囝(Ian)9月10號出世...
如果你BB都係20080910出世..就入嚟傾下喇!

男爵府

我係lam jor, 我個jor b (囡囡)係9月10日在東區醫院出世o架...

複式洋房

Hi Vicky,
我都好想見下Valerie呀

原帖由 vickylui0421 於 09-2-3 01:59 發表
Hello lovenkotb,
我係 vicky 呀~~~~nice to meet u again ar
我囡囡(Valerie)又係9月10日出世 ga.....
見另一 topic 好似話想搞個 0910 BB 半歲 party 喎?
贊成~~~贊成

...

大宅

我女女”欣欣” 都係9月10日係威爾斯出世

別墅

我對孖女都係9月10日瑪嘉烈出世o家!

別墅

我女女 "Ting Ting" 都係9月10日在浸會出世,Nice to meet you all

大宅

豐豐都係10號出世, 在QE

複式洋房

我囝囝 (TY)都係9月10號喺 CANOSSA HOSPITAL 出世架, 好像好多 同日BB喎.

NICE TO MEET YOU ALL~~

大宅

HI .........
我囝囝(KA LOK)
9月10號出世
PWH

大宅

10 Sept 2008 出世嘅 BB
login 名 BB 名(仔/女) 醫院
lovenkotb Ian (仔) 養和
小余 希希 (仔)
vickylui0421 Valerie (女) 養和
happy_day07 job b (女) 東區
毛豆豆 欣欣 (女) 威爾斯
celeo (孖女) 瑪嘉烈
gloriahung Ting Ting (女) 浸會
im_csb 豐豐 QE
beansky TY (仔) Canossa
BAKKY Ka Lok (仔) PWH

男爵府

你地bb有d係同一間醫院出世, 個陣時係醫院咪見過面o架啦..

大宅

好快手...大家....
我個細女都係0910 ga ...係浸會出世.....

大家有無興趣出來gather 下 .....

大宅

小余 希希 (仔)
vickylui0421 Valerie (女) 養和
happy_day07 job b (女) 東區
毛豆豆 欣欣 (女) 威爾斯
celeo (孖女) 瑪嘉烈
gloriahung Ting Ting (女) 浸會
im_csb 豐豐 QE
beansky TY (仔) Canossa
BAKKY Ka Lok (仔) PWH
taifiona Stella (女) 浸會

大宅

我地不如3 月 8號出來攪 半歲Party ......因為10號係weekdays

始終同年同月同日......一定好好玩 .....

我其實依家好少上BK ......我會係fb 度send message 比大家.....

請你地留fb or add 我[email protected]

民房

Sorry that I don't know how to add my contact on the list.

原帖由 taifiona 於 09-2-5 10:53 發表
小余 希希 (仔)
vickylui0421 Valerie (女) ...

民房

My daughter is called Ting Ting too, born on ept 10,08 in 荃灣港安

原帖由 vikki.tsang 於 09-2-5 12:24 發表

大宅

Hi vikki,

我好似係facebook度見到你...我add 你 呀

原帖由 vikki.tsang 於 09-2-5 12:26 發表

別墅

I just add you in fb, please accept

原帖由 taifiona 於 09-2-5 11:00 發表
我地不如3 月 8號出來攪 半歲Party ......因為10號係weekdays

始終同年同月同日......一定好好玩 .....

我其實依家好少上BK ......我會係fb 度send message 比大家.....

請你地留fb or add 我...fiona.tai@gmail ...

首頁

尾頁

跳至