論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

別墅

今朝叫姐姐煎只蛋俾個女做早餐, 發夢賓賓(來了2 months)煎只蛋開2邊爐, 仲要一邊無著火only 漏gas, 一面煎住蛋. 我係廚房雪櫃check緊要買咩餸, 仲係到諗點解個雪櫃臭度有煤氣味. 後來四處找先知佢發夢開2邊爐. 想炒佢但自己5月生, 而家又找不到現成.

公爵府

好媽媽勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

你5月生bb仲有時間搵本地完約工人, 係就快d搵個個啦, 搵到先炒而家呢個蠢賓, 咁就唔怕無工人用....
神未曾應許天色常藍;但衪曾應許生活有力!

大宅

原帖由 Mime 於 09-2-3 16:35 發表
今朝叫姐姐煎只蛋俾個女做早餐, 發夢賓賓(來了2 months)煎只蛋開2邊爐, 仲要一邊無著火only 漏gas, 一面煎住蛋. 我係廚房雪櫃check緊要買咩餸, 仲係到諗點解個雪櫃臭度有煤氣味. 後來四處找先知佢發夢開2邊爐. 想炒 ...

珍珠宮

唔記得野係[正常]~ 但如果真係好嚴重&冇得求, 咁炒左可能仲安全.....

別墅

已然全力去找工人, 但因為我係全職媽媽, 本地工人唔多願意做這些工, 加上有個new born仲難找人.
我已家有個oversea的未confirm. 但想找人替住2個零月. 如果有我就即炒鬼佢.

大宅

珍珠宮

牛年勳章 開心吸收勳章 DHA勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章

首頁

尾頁

跳至