跳至

首頁

尾頁

大宅

今日廿八方打左黎覆我呀, 金裝集體訂有7% discount, 原價$3180, 折扣後$2958 (包送貨).

Updated list as follow:
1. Jessica (1盒金裝)
2. Vivienne (1盒金裝)
3. Wendy (1盒金裝)
4. Siupiggy (1盒金裝)
5. carina (1盒金裝)
6. Wing (1盒金裝)
7. Kuromi726 (1盒金裝)
8. Winifred (1盒金裝)
9. Kit (1盒金裝)
10. Maria (1盒金裝)
11. AK0406 (1盒金裝)
12. JC0228 (1盒金裝)
13. andie_chow(1盒金裝)
14.ChrisAfred (1盒金裝)

*如果仲有媽咪想報名可於星期一前SEND E-MAIL ADDRESS比我丫!*

各位仲未PM E-MAIL ADDRESS比我既媽咪, 請快D 比我喇, 或者可以直接SEND E-MAIL去:[email protected]
我會SEND ORDER FORM比各位架喇!收到後填好就E-MAIL返比我就得, 到時我會一次過FAX去廿八方做集體訂購架喇!

大宅

今日廿八方打左黎覆我呀, 金裝集體訂有7% discount, 原價$3180, 折扣後$2958 (包送貨). 但集體價要夠十個人先有, 夾埋之前己報名的仲欠六個媽咪, 仲有冇人有興趣呢?

大宅

幾時截止呀?
我摛日問左我媽, 佢話要去健怡坊問下了解下廿八方先知, 我要金裝定普通裝呀.

別墅

回覆 # 的文章

別墅

原帖由 想生BB的人 於 09-2-4 10:25 發表

洋房

大宅

原帖由 李露媚 於 09-2-3 17:32 發表
今日廿八方打左黎覆我呀, 金裝集體訂有7% discount, 原價$3180, 折扣後$2958 (包送貨). 但集體價要夠十個人先有, 夾埋之前己報名的仲欠六個媽咪, 仲有冇人有興趣呢?

3. ...

想請問一下, 俾錢方法係點嫁?? 貨到付款還是大家集齊錢先呢??謝謝~~ ...

大宅

咦有八個喇…仲欠兩個姐妹…快D報名啦!

剛剛打左去再問, 可以分十張ORDER FORM一次過落單, 就可以分十張CREDIT CARD過數, 咁大家就唔使比錢我; ORDER FORM上面有埋送貨地址, 咁到時大家就分別比錢佢地分別送貨.

但記得經我SEND個ORDER FORM先計係集體訂架!

民房

原帖由 daudauhavefun 於 09-2-5 10:01 發表

複式洋房

原帖由 天毅 於 2009-2-5 18:01 發表

加埋我呀!!

大宅

孖b媽, 可唔可以等埋我呀, 我約左我媽, 周二去健怡坊問下, 等我媽睇下我駛唔駛要金裝呀 (怕太補)
我周二晚覆你得唔得.

大宅

回覆 # 的文章

大宅

加埋我呀!

12. JC0228 (1盒金裝)

複式洋房

孖B媽可否等埋我,我周一晚覆你得唔得.THX~~
5w-0.36cm       10w1d-3.38cm
13w7d-8.25cm

大宅

好野, 有十二個!

MONFU: 無問題, 實等埋你!

到時各位媽媽請PM我留E-MAIL, 我E-MAIL SEND ORDER FORM比各位, 你地填好後比返我就得 :)

大宅

孖B媽,

已pm e-mail比你, 請check

Thx!

原帖由 李露媚 於 09-2-7 12:03 發表
好野, 有十二個!

MONFU: 無問題, 實等埋你!

到時各位媽媽請PM我留E-MAIL, 我E-MAIL SEND ORDER FORM比各位, 你地填好後比返我就得 :)

別墅

Jessica,

已pm email address 比你. thanks

wendy

洋房

Hi Jessica,

PM you with my email addres, please check

Winifred

複式洋房

孖B媽
有人送比我 ,所以我不需訂啦~唔該哂~~ 係呀~妳都唔好咁操勞喇,要訓多d 同食多d~ 到時大孖實會增到磅嘅,我朋友都係放產假叫做有得体息先谷到個b增磅,之前醫生都係話佢bb唔足磅.係到預祝孖b肥肥白白健健康康出世
5w-0.36cm       10w1d-3.38cm
13w7d-8.25cm

大宅

monfu: 無問題!我都好多休息架喇, 我好乖架!

各位未send e-mail address比我既媽咪請記得send比我喇

Vivienne, Kit, Joanne, Wendy, Winifred: 我收到你地既e-mail address喇, 收齊後會send e-mail比你地架喇!

首頁

尾頁

跳至