跳至

首頁
12345...6

尾頁

大宅

7th Birthday Party

各位, 睇咗我e比你哋啲相未, 掂唔掂? 如果覺得可以的話, 我諗大家要決定個日子至得, 因為佢哋入面啲宴會廳非常搶手, 要天未光落去會所門口排隊架!

Cyrusmum - 3月7, 8, 14, 15日
YuYung - 3月1,15, 22,29日
Ivy - 3月1,15, 22, 29日
Jacqueline - 3月1,15, 22, 29日
mamiya - 3月8, 15, 29日
hayiu - 3月14, 15, 28, 29 日
ACYW - 3月8, 15日
Cherryma - 3月15日
Cheukmammy - 3月15日

睇尼暫時 15/mar 最多人, 最緊要 Cyrusmum 15/mar ok 呀, 未補名果幾位 點呀 ??

侯爵府

減齡達人勳章 親子王國15週年勳章 好媽媽勳章

cyrusmum,

幾時會知結果呀?

大宅

7th Birthday Party

各位, 睇咗我e比你哋啲相未, 掂唔掂? 如果覺得可以的話, 我諗大家要決定個日子至得, 因為佢哋入面啲宴會廳非常搶手, 要天未光落去會所門口排隊架!

Cyrusmum - 3月7, 8, 14, 15日
YuYung - 3月1,15, 22,29日
Ivy - 3月1,15, 22, 29日
Jacqueline - 3月1,15, 22, 29日
mamiya - 3月8, 15, 29日
hayiu - 3月14, 15, 28, 29 日
ACYW - 3月8, 15日
Cherryma - 3月15日
Cheukmammy - 3月15日
cnine - 3月15日

睇尼暫時 15/mar 最多人, 最緊要 Cyrusmum 15/mar ok 呀, 未補名果幾位 點呀 ??
:wave:  :wave:  :wave:  :wave:  :wave:  :wave:

子爵府

我哋book唔到15號呀!

我妹今日落去會所至知原來如果唔係星期日的話, 就可以去排隊, 唔駛抽簽! 所以想問吓大家14號得唔得? 可以的話, 我妹就今個星期五去排隊! 唔得的話, 就要再搵另一處地方!

侯爵府

原帖由 Cyrusmum 於 09-2-18 21:11 發表
我哋book唔到15號呀!

我妹今日落去會所至知原來如果唔係星期日的話, 就可以去排隊, 唔駛抽簽! 所以想問吓大家14號得唔得? 可以的話, 我妹就今個星期五去排隊! 唔得的話, 就要再搵另一處地方! ...

排隊會唔會知埋時間架? 樂樂果日長週要返學, 放左學就得, 佢要1:30pm先返到屋企, 再出去可唔可以攪3,4點的時間呀?

子爵府

佢哋好似只分早中晚三輪, 下午嗰輪好似係1:30咁上下!

侯爵府

原帖由 Cyrusmum 於 09-2-18 22:23 發表
佢哋好似只分早中晚三輪, 下午嗰輪好似係1:30咁上下!

咁可唔可以攪夜晚呢, 下午真係趕唔到mouth:

大宅

Cyrusmum,

咁夜場係幾點呀?? Yuki 都要返英文,4:00pm 先落堂 woo!

大宅

原帖由 cherryma 於 09-2-19 06:35 發表

咁可唔可以攪夜晚呢, 下午真係趕唔到mouth:mouth:" />mouth:" />

夜晚我都ok但下午我就未必黎到

:wave:  :wave:  :wave:  :wave:  :wave:  :wave:

大宅

If 14/3 evening, I can only arrive at around 6.30pm. 15/3 evening is depends on what time, becuase all kids needs to go to school early in the morning.

大宅

我14/3 (星期六) 脕6點後ok.

如果全數人15/3 (sunday) ok的話, 就果曰搞啦, 大家諗下轉セ地方............

男爵府

星期六14march晚上果場就無問題,

如果15號搵其他地方..咁搵邊度好?

winnie記唔記得, 上次我地去黃埔見到一個好似係green box 有生日會搞架, 唔知貴唔貴呢?
小肥肥一族 我家有個 肥 爸爸, 又 有個 肥 媽媽,一定有個 肥 囝囝

子爵府

如果14晚咁多人咁遲至到, 15號第日要返學, 又唔係咁方便, 我諗都係改地方會適合啲!

我暫時諗到兩處, 不過仲問緊資料, 你哋有無其他見議? 將軍澳媽咪, 你哋會所仲會唔會book到?

Cheeky Monkdy's Fun House (小西灣)http://www.cheekymonkey.hk/zh/facilities.php

黃埔Yo Park
http://www.musicfarmworkshop.com/yopark.htm

侯爵府

原帖由 Cyrusmum 於 09-2-19 19:49 發表
Cheeky Monkdy's Fun House (小西灣)http://www.cheekymonkey.hk/zh/facilities.php

黃埔Yo Park
http://www.musicfarmworkshop.com/yopark.htm

乜呢兩個可以開生日會咩?

我知將軍澳中心個滾軸溜冰場可以開生日會, 大家睇下有無興趣:

http://www.johnwing.net/News.asp?MenuID=5906&NewsID=15560

子爵府

黃埔Yo Park嗰度, 我check咗有期, 佢fax咗份資料比我哋, 你哋入email check啦!

內容大致如下 :

日期 : 3月15日(星期日)
時間 : 下午2 - 6
地點 : 黃埔花園聚寶坊Yo Park
價錢 : 大人 - $138, 小童 - $108
內容 : 30人派對套餐(唱K食buffet)
- 10款主菜, 2款飯/意粉
- 鮮果拼盤2個, 頭盤2款
- 甜品2款, 湯1款
- 自助任飲吧
- Wii/XBox
- 多款益智棋類
- 1磅D.I.Y.蛋糕
- 香檳1支

**因為今日負責party同事放咗工, 聽日下午會再聯絡我, 大家有乜疑問即管發問啦!

子爵府

另有場地選擇 :

Party Party
http://www.clownsfamily.com/

男爵府

小西灣....有無地鐵去到架?
如果無的話, 我唔選佢喇, 其他2個地方都無問題
小肥肥一族 我家有個 肥 爸爸, 又 有個 肥 媽媽,一定有個 肥 囝囝

侯爵府

Cyrusmum,

我都覺得小西灣遠啲, 其餘兩個都OK, 另mamiya之前提果個打保齡球都係Emax架, 妳試下搵唔搵到資料, thanks!

別墅

回覆 # 的文章

Dear All,

不如就定3月15日黃埔花園啦, 至於3月14日,我要返工,最快晚上七時才可出現,所以我希望可以在3月15日舉行.

cheukheimummy

大宅

Cyrusmum ,

既然係咁就照舊 15/3 喇!

小西灣地點隔漇o左 D, 黃埔 YO PARK 呢個唔錯,係咪有4粒鐘? 咁就應該夠哂皮了 !

首頁
12345...6

尾頁

跳至