自由講場

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

hnl 該用戶已被刪除

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章

原帖由 cathy-tse 於 09-2-6 22:42 發表
我轉汰!!!我覺她好堅強仲可以有勇氣企出來面對全世界
反野多啦你

侯爵府

如果佢比人偷拍既話,我會覺得佢好慘,但佢有好多''食蕉''相,係自願拍既...

禁止訪問

侯爵府

Don't care. She don't has any talent anyway.
:-D :-D :-D :-D

子爵府

原帖由 臭八婆 於 09-2-6 10:56 發表
因為柏芝擺到
明係雞格無扮天真

冇錯阿白癡成個雞樣雞格....佢扮天真.扮純仲會俾人鬧多D...

大宅

係啦...睇左甘多人意見...我都覺..佢出黎會真係好辛苦同好大壓力...為咩???

其實係咪英X迫佢出黎架...??
甘多年...佢都應該搵到D錢..不如去外國讀下書....遲D再做下生意都好...好過依家甘啦....好可憐....

一個女仔..同個"男友"上床, 係豪放D..不過都係對住"男友"姐...比人公開左相....話佢講大話..但事實係英X既意思...公司點會比佢認呀?? 佢個幾個經典話"好傻,好天真".....係經理人教佢講架......佢都無辦法.....! 最慘係依家仲要被推出黎..甘樣SELL法...真係做佢都好辛苦.........可能係佢...唔想出黎都唔得....有約在身.....

大家放過佢啦.....

琥珀宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

從來冇支持過佢 (even未出事之前), 宜家好難話支持啦 !

我估佢都唔想走返出黎, 但英x之前用左咁多錢捧佢, 會唔會咁就放過佢呢?!

老實講, 佢都幾可憐, 之前又要扮cutie做小朋友偶像, 比人睇哂又冇錢收, 返出黎又冇人接受佢...真係多得隻痰罐稀唔少 !!

子爵府

2024年龍年勳章

回覆 # 的文章

我都會放過佢.

佢真係好堅強,我反而欣賞這一點.
將心比己,如果發生在我身上,
我可能會尋死.佢其實係比人害.
我覺得應該比個機會佢.
不支持都不應該再辱罵.

禁止訪問

wyeth冷知識勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

大宅

我諗...一係佢出黎..唔好再唱歌喇...專心拍下劇...做番自己, 唔好再做D妹妹仔角色, 佢個樣COOL COOL地..做番D有性格D (要真的, 唔好扮野個隻).....慢慢D人就會唔記得.....但要長D時間......再去唱歌就唔好喇.....轉下發展方向, 當洗底.......希望可以走出一條路啦...

水晶宮

原帖由 開心MAMI 於 09-2-7 00:43 發表
我諗...一係佢出黎..唔好再唱歌喇...專心拍下劇...做番自己, 唔好再做D妹妹仔角色, 佢個樣COOL COOL地..做番D有性格D (要真的, 唔好扮野個隻).....慢慢D人就會唔記得.....但要長D時間......再去唱歌就唔好喇.....轉 ...

實情佢嗰D唔叫做咩錯囉!只會話佢蠢走黎俾男友拍D咁既相同衰唔好彩俾人TART呢D相揚出黎啫!講真依家呢個世上仲有咁純情天真既女仔咩!咪玩啦!講真,除咗影相嗰PART唔係咁易有人接受到外,查實嗰D咪又係性行為,相信在座每位亞媽都做過,否則都唔會有仔女啦!

至於形象問題,我覺得佢會慢慢俾人接受番,如果佢肯努力同埋改改個形象既話,講真當年舒淇都係拍咸濕野成名架啦!頭嗰幾年佢唔拍咸野着番衫拍正常電影,佢依然都係俾人摷番佢拍咸書咸片D野黎講,又話佢姣婆守唔到寡架啦...但佢依家咪又係跳得出個框框,做到一個明星,至少唔會係二三線仲係俾人恥笑嗰D演員黎囉!所以我覺得如果亞嬌肯搏又把握機會,佢翻身唔難既.

水晶宮

原帖由 揚莉煒媽咪 於 09-2-6 21:56 發表
如果佢唔係第一個話D相係假
我諗無咁多人會杯葛佢
佢行得最錯就係呢一步
一子錯滿盤皆落索

都無計啦,比着任何人遇到嗰刻情形,都唔會認係真架啦!尤其佢唔淨係顧自己一個人嘛,仲有公司呢,所以都唔輪到佢可以立亂講野,查實佢都算身不由己架喇.

水晶宮

原帖由 chinatea 於 09-2-6 21:48 發表

我覺得要支持佢,起碼佢珍惜生命,佢選擇再企返起身出來會比好多睇佢唔起d人來鬧,比人指指點點,咁大件事係一個如日方中女仔來講佢打擊都好大,但佢冇去自殺...

睇返果d為情為愛去了始生命,同父母鬧交又去死,讀書壓力 ...

同意你講法,實情佢真係好堅強,呢D打擊同教訓真係唔係每一個人可以承受到,可能外人睇覺得佢好可笑,但受嗰個係佢,人心始終係肉做係有感覺,仲要呢次連自己個私處&性交都俾全中國人甚至外國人睇哂(D相),試問在座有邊位會承受到自己咁樣表露無遺?所以初頭睇報紙話佢要靠食葯至可以控制到情緒同瞓覺,我覺得佢好慘...作為女人,都會感受到佢既痛苦...依家佢爬得番起身,我覺得佢好叻女!希望佢能忘記背後,努力面前,唔好輸俾自己既過去!

公爵府

好媽媽勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

你地有無用過徐若 x 代言果 d 產品呢?....我真係有睇過佢 d 陳年咸片. 阿嬌為自己 happy 瘟仔就咁慘, 但 d 女星為錢就 alright? 好奇怪的世界同價值觀....

等待驗證會員

唔係偷, 唔係搶....
是騙.................
但能饒人都是好的

原帖由 tammy2008 於 09-2-6 10:39 發表
同意上面講.....

放佢一條生路啦...人地都要搵食.....

唔係偷, 唔係搶....

人誰無過.....

珍珠宮

係咪一定要繼續做娛樂圈呢?

不如讀下書, 搵過另一條出路.

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章

原帖由 開心MAMI 於 09-2-7 00:43 發表
我諗...一係佢出黎..唔好再唱歌喇...專心拍下劇...做番自己, 唔好再做D妹妹仔角色, 佢個樣COOL COOL地..做番D有性格D (要真的, 唔好扮野個隻).....慢慢D人就會唔記得.....但要長D時間......再去唱歌就唔好喇.....轉 ...
講得好
總之唔好再扮清純
可能我都會接受佢新形象

首頁

尾頁

跳至