跳至

首頁

尾頁

大宅

http://hk.myblog.yahoo.com/yaufan/article?new=1&mid=35

去上面個blog 睇下d 野啱唔啱...

可以係bk 呢到回覆我都得, 唔使一定係yahoo reply

民房

my orders are ok! Thanks alot Naivemama! you are just great!

大宅

naivemama,

My order item is correct. Thanks a lot!

原帖由 naivemama 於 09-3-4 01:23 發表
http://hk.myblog.yahoo.com/yaufan/article?new=1&mid=35

去上面個blog 睇下d 野啱唔啱...

可以係bk 呢到回覆我都得, 唔使一定係yahoo reply

大宅

回覆 # 的文章

我加左兩個items,你收到嗎?
Item 4) U秀BB--断码90码特价日本CC超Q无袖可爱哈衣蓝色款$45
Item 5) 断码6-12M特价MBABY海军裙三件套发带+连衣裙+小内裤$50
AnnieMak

大宅

回覆 # 的文章

你幫我問問item 5 是否海軍藍色? 如是就要,如果是黑色就不要了,謝謝 AnnieMak

大宅

原帖由 AnnieMak 於 09-3-4 14:07 發表
你幫我問問item 5 是否海軍藍色? 如是就要,如果是黑色就不要了,謝謝 AnnieMak

OK,no problem.

大宅

回覆 # 的文章

Sorry 不用改item 4 照原定白色80碼,因90碼怕太大了

大宅

回覆 # 的文章

Sorry 不用改item 4 照原定白色80碼,因90碼怕太大了解

大宅

OK啦, 唔該晒!!

別墅

hi naivemama 唔好意思呀咁遲先repply你....係呀我想要棉質呀..唔該晒~~

不過group order 真係平好多呀...係taobao好多衫仔係yahox 都有得拍賣~~

原帖由 naivemama 於 09-3-4 01:03 發表

OK, 無問題... 不過item 2, 你係咪要棉綫針織? 因為其他媽咪都係選擇要lace, 想cfm , 價錢係一樣
棉綫 http://item.taobao.com/auction/i ... 55fe37da5ceaf6c.htm
喱士 http://item.taobao.com/auction/i ... 42e ...

大宅

今日成日都好難上baby kingdom, 個layout 又怪怪地.

我update 左個blog http://hk.myblog.yahoo.com/yaufan/article?mid=53

請看...要18先可以發貨. 大家有問題嗎? 那可能要20號才收齊貨.

大宅

回覆 # 的文章

ok, 無問題架, 貨到再通知我啦!

另外我的海軍裙是否軍藍色呢? (Item 5)

Item 4) U秀BB--特价日本CC超Q无袖可爱哈衣白色款80 碼$45 有沒有貨呢? 不用改90碼了
現在還可以加單嗎?因我有幾條裙仔想預訂呀!如果不可以,就留待下一次再集體訂購啦,真的俉該晒你的幫忙
AnnieMak

大宅

原帖由 AnnieMak 於 09-3-5 17:09 發表
ok, 無問題架, 貨到再通知我啦!

另外我的海軍裙是否軍藍色呢? (Item 5)

Item 4) U秀BB--特价日本CC超Q无袖可爱哈衣白色款80 碼$45 有沒有貨呢? 不用改90碼了
現在還可以加單嗎?因我有幾條裙仔想預訂呀!如果不可以, ...

tem 5 是黑色.
另 item 4 只剩淡藍款90碼, 還要嗎?

加單是沒有問題的. 溫馨提示: 裙仔相片可能同實物有所不同, 因為相片看不到質料.

別墅

回覆 # 的文章

Hi navemama 無問題....thanks a lot

大宅

昨晚和店主相討, 部份貨品會發貨先及店主負責今次運費. 待我收貨後, 會update 大家

男爵府

OH, 唔入黎都唔知原來呢樹又搞第2次order, ....naivemama, 我仲等緊group order 口水肩呀, 幾時有呀?

民房

No problem, thanks Naivemama.

男爵府

naivemama

唔知仲可唔可以加野呢? 我留左msg 去你blog 樹呀, 唔該哂..

大宅

原帖由 yamiyami 於 09-3-6 10:14 發表
naivemama

唔知仲可唔可以加野呢? 我留左msg 去你blog 樹呀, 唔該哂..

OK, 會跟第二次的貨送, 我想約20號才能收貨
不過我叫左店主如果佢早左返貨, 叫佢通知我. 希望可以快d收貨.

別墅

我都想加訂呀!

首頁

尾頁

跳至