夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

公爵府

但當日係平日, 孩子要上學呢~

公爵府

mypineapple 發表於 17-9-4 11:22

咁可以提前過吖,可以試下過2人世界

公爵府

hoganbaby 發表於 17-9-4 14:48
咁可以提前過吖,可以試下過2人世界

其實想影輯婚紗相, 好唔好呢? 有無好既店提議?
好想好似我朋友飛去外國影, 但無時間呢

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

mypineapple 發表於 17-9-4 19:10
...

我寧願用影婚紗相筆錢去旅行,靚景影出來冇著婚紗都唔差

公爵府

pomanlife 發表於 17-9-4 20:36
我寧願用影婚紗相筆錢去旅行,靚景影出來冇著婚紗都唔差

好提議喎, 但孩子要番學, 去唔成

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

mypineapple 發表於 17-9-4 20:39
好提議喎, 但孩子要番學, 去唔成

搵長老/工人睇住幾日,去馬爾代夫,蘇梅,希臘等等都好靚

男爵府

mypineapple 發表於 17-9-4 11:22

想同孩子一齊過嘅可以提前周末過

wcpcelia    發表於 17-9-8 15:06

大宅

陪月勳章 爸B勳章

...

我結婚十周年都影左一輯婚紗相,
仲係著返結婚當日的婚紗禮服。
囝囝囡囡穿花仔花女衫,好溫馨的!

公爵府

我係Jazz 發表於 17-9-8 15:40
我結婚十周年都影左一輯婚紗相,
仲係著返結婚當日的婚紗禮服。
囝囝囡囡穿花仔花女衫,好溫馨的!

好sweet ah
當時你結婚訂造禮服?

大宅

陪月勳章 爸B勳章

mypineapple 發表於 17-9-8 17:05
好sweet ah
當時你結婚訂造禮服?

我婚紗晚裝全部訂造的

洋房

回覆 mypineapple 的帖子

影結婚相幾好!尤其成為人妻咁多年,好想再影輯靚相!

琥珀宮

...

去個短trip好過啦,我自己覺得

子爵府

我十周年時也再影了輯婚紗相。

禁止訪問

男爵府

咁嘅話或者可以提前慶祝嘅,再黎多次浪漫邂逅。

男爵府

BK Milk勳章

我也是十週年,打算同老公、囡囡住一晚挪亞方舟,吃個buffet,早上游水。
一家人開開心心過著每一天,便感恩了!
Charmmy is DADA, MAMA's Darling.
Charmmy is 18 months aged.
Charmmy Likes To Play With DADA & MAMA.
Charmmy Has 2 Bowls Of Rice Everyday.
Charmmy Likes To Eat Bananas And Bread.
Charmmy, DADA, MAMA Love You All The Time.
Charmmy Starts To Said "MA" November 27.
Charmmy Starts To Stand On The Bed In December.
Charmmy Travels To Singarpore In March 2010.
Charmmy Walks By Herself In April 2010.

首頁

尾頁

跳至