夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆樓主:

10個有10個男人出面玩女都係想食免費餐。
用腦諗下,如人夫真係好愛你,就一早拋妻棄子同你一齊啦。如果佢care你感受,就唔對你表明唔好離婚。咁講,即係佢唔會同你認真了。
男人,好多專業玩家。玩過既人都會明白,玩得都去到好盡,玩得起就有得玩,玩唔起,最好受傷既係自己。d男人有老婆都周圍搵sp,仲話:有咩問題?結左婚都有自己識朋友wo
我有個friend,佢老公就係玩家,我個friend 冇即刻爆,係慢慢觀察,最後比佢睇晒佢地咁耐以黎既whatapp 對話,個小三真係以為個男人好愛佢,我個friend同時發現佢老公仲有叫大陸雞,個個星期都一個,有d仲拍埋散拖,同一時間有3,4個散拖sp。但對住小三就話:我最愛係你,我唔會掂其實女人,我身不由己,唔想傷害小朋友,進退兩難乜乜乜。
呢個都係其中一個例子,樓上參考下吧。

大宅

tammy2008 發表於 17-9-14 13:08
你個fd 堅係強, 呢單野都捱得過, 呢個世界都無咩野係佢捱唔到 !

佢係呀,係好堅強的女人。但佢果時心都很亂時,都玩交友app,睇下係咪咁好玩。有好多已婚男都add佢,約出街食飯,傾談中表露老婆做得唔好,自己好辛苦心靈好寂寞,最後露真本性,提出開房,做佢sp。我個friend 直接問,你有老婆個播?!個男人究竟話唔覺得有問題,反問番我friend係咪玩唔起。
我同我friend都好心寒,男人賤起上黎真係好無人性。

大宅

Philover 發表於 17-9-14 13:51
(續)

搵一日,妳靜心諗番昔日點解要嫁俾呢個人呢?回憶起過去呢8年佢所為妳付出過的點點滴滴大大小小,喺 ...

你講得好好,如果呢個世界個個都識咁諗,就唔會有咁多悲劇

首頁

尾頁

跳至