美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

買兩樣野,又送左幾多sample試
支身體防曬噴霧都幾爽身,唔錯呀!
有冇jm有其他推介?

侯爵府

2024年龍年勳章

回覆樓主

用緊呢兩枝...美白效果未知...因為本身皮膚都算白...不過吸收得幾好

瑪瑙宮

Moppyhaha 發表於 17-9-15 12:58
用緊呢兩枝...美白效果未知...因為本身皮膚都算白...不過吸收得幾好
我今朝都試左左邊橙色果支sample, 好似toner咁水狀, 吸收得幾快又真

侯爵府

2024年龍年勳章

橙色果支 VC 真係唔錯.
不過sample 個D我未開黎用,所以未知其他產品

侯爵府

2024年龍年勳章

其實仲買咗防曬,不過未用.手頭上用緊個枝差唔多用完.諗住用完先開Ampleur 防曬..試過上手,唔笠!!

侯爵府

Pollyowen 發表於 17-9-15 11:18
買兩樣野,又送左幾多sample試
支身體防曬噴霧都幾爽身,唔錯呀!
有冇jm有其他推介?

我只係用過面防曬sample, 覺得唔錯

瑪瑙宮

KAY+2 發表於 17-9-15 13:30
我只係用過面防曬sample, 覺得唔錯
身支防曬都幾好, 不過好似好細支, 好快用完咁

瑪瑙宮

Moppyhaha 發表於 17-9-15 13:21
其實仲買咗防曬,不過未用.手頭上用緊個枝差唔多用完.諗住用完先開Ampleur 防曬..試過上手,唔笠!! ...
防曬我都試過上手, 幾爽身, 但屋企仲有兩支防曬未用完

瑪瑙宮

Moppyhaha 發表於 17-9-15 13:07
橙色果支 VC 真係唔錯.
不過sample 個D我未開黎用,所以未知其他產品
我尋日入埋會草印仔, 有張100 coupon (要買500蚊以上先用得), 唔知買咩黎試好,藍色支美白唔知work唔work?

瑪瑙宮

我都想試藍色果支, 不過印象中都貴?

侯爵府

2024年龍年勳章

回覆樓主

藍色個枝,我見佢有8折先買咋.7月開始用,美白效果真係未知,不過我本身都算白,暫時冇斑個D問題,純粹買枝美白精華用,之前用開雪花秀,用曬諗住試下新嘢咋...
我買個時冇入會呀....ba 都冇講..

瑪瑙宮

Moppyhaha 發表於 17-9-15 15:42
藍色個枝,我見佢有8折先買咋.7月開始用,美白效果真係未知,不過我本身都算白,暫時冇斑個D問題,純粹買枝 ...
我都唔知佢有得入會, 係個BA又好好話我知, 不過都係草印仔, 150蚊一個, 15個有2張100蚊COUPON

侯爵府

2024年龍年勳章

回覆樓主

你個ba甘好,我個位都nice,係送sample 個到小左D,我未用過都買左成$700 野,ba 送左4個sample 俾我

瑪瑙宮

Moppyhaha 發表於 17-9-15 15:57
你個ba甘好,我個位都nice,係送sample 個到小左D,我未用過都買左成$700 野,ba 送左4個sample 俾我
...
見萬x 買滿300有張50蚊coupon, 我買兩樣野, 到俾錢時個收銀同我即場扣埋果50蚊, 我估我d sample可能係入會所以有掛, 我見個ba響一大袋sample入面抽d俾我咋

瑪瑙宮

支vc water係咪用得好快?

侯爵府

2024年龍年勳章

回覆樓主

我個$50又係即時扣...我仲以為即時扣所以小D sample 添...不過算喇,可以即時扣已經好開心,因為之前試過係其他萬0,佢地話唔可以即時扣

瑪瑙宮

Moppyhaha 發表於 17-9-15 16:05
我個$50又係即時扣...我仲以為即時扣所以小D sample 添...不過算喇,可以即時扣已經好開心,因為之前試過係 ...
即時扣買得開心好多, 唔知留住張coupon擺擺下會唔記得左過曬期

侯爵府

2024年龍年勳章

回覆樓主

Vc water 用得都算快,不過我幾喜歡佢,吸收快,又夠保濕..因為同期我又買左haba vc lotion ,相比下,ampleur 保濕D..

瑪瑙宮

Moppyhaha 發表於 17-9-15 16:18
Vc water 用得都算快,不過我幾喜歡佢,吸收快,又夠保濕..因為同期我又買左haba vc lotion ,相比下,ample ...
係咪用完VC WATER再加爽膚水? BA話可以就咁用VC WATER當TONER

侯爵府

2024年龍年勳章

回覆樓主

係...我係vc water 再加toner ...

首頁

尾頁

跳至