論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

無錯,我個仔bb時都好多人話佢和阿印印好似,
所以我個仔現在完全和佢個契媽(印印)一樣,
鍾意笑和好好口.
我妹個bb都愈來愈似照顧佢個印印,
所以真係唔好搵醜樣的.

原帖由 十月b彤9889 於 09-2-12 14:44 發表
第一, 不論男女, 睇靚嘅野係人之常情, 再講, 請件醜嘅返黎, 朝見頭晚見面都真係好惡頂.
第二, 有人話, 兩公婆對得耐, 會有d似左對方, 自己嘅細路, 對得自己父母耐, 都係似左自己父母, 成日流流長, 個細路對得最多會 ...
我是4歲的澤銘,我最愛跑來跑去,破壞看得到的一切東西,和最愛車車 ようこそ!ご覧で下さい !

男爵府

我有一次, 坐既士, 見到一個yanyan, 靚到, 好似韓國女仔咁, 好年輕架, 又甜喎.

不過, 係我, 都唔會請囉.

珍珠宮

原帖由 idy926 於 09-2-12 15:05 發表
記住搜埋個廚櫃,...雪櫃都有可能...

吓, 分散投資? 多謝提點.

大宅

我上一個印印做野一般,個樣一般,但好貪靚,成日尼埋化妝修眉,又成日偷我D化妝品。
佢個胸好鬼大,又鍾意著低胸衫,寬領衫,鍾意烏底身show比人睇.
每逢放假就化妝+低胸出街
後尾先知佢放假去灣仔D酒吧做.......唉!原來佢黎香港,係想咁搵錢囉!

男爵府

2024年龍年勳章 魅力公主 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

笑死我!

原帖由 pollyw 於 09-2-12 09:23 發表
我都試過半夜敷住面膜响厠所門外企度排隊,我老公去完開門行出離見到我,成个人彈起,仲大叫:「嘩」ー声…笑到我个paper Mask都甩埋。
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視,頭像,頭銜,暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作

侯爵府

好媽媽勳章 大廚勳章

原帖由 cy1203 於 09-2-12 16:52 發表
我上一個印印做野一般,個樣一般,但好貪靚,成日尼埋化妝修眉,又成日偷我D化妝品。
佢個胸好鬼大,又鍾意著低胸衫,寬領衫,鍾意烏底身show比人睇.
後尾先知佢放假去灣仔D酒吧做.......唉!原來佢黎香港, ...
呢个係印印既特式。其實イ巨地个下身都非常豪華。唔信下次留意下!:lol :lol

大宅

咁佢有無腦?
原帖由 cy1203 於 09-2-12 16:52 發表
後尾先知佢放假去灣仔D酒吧做.......唉!原來佢黎香港, ...

大宅

好媽媽勳章

我屋企既印姐唔係好靚, 五官端正眼大大笑起上黎幾sweet個種, 同我一齊出街唔會失禮我囉! 身材嘛... A cup仲要佢係我屋企做左野一年左右肥左廿磅, 搞到變左平胸+粗腰+肚腩仔+大屎忽! 而我奶奶既印姐就年輕+樣靚+大咪咪+腰幼+"吉"pat pat, 我同c6成日笑c6細佬就開心啦, 個印姐姐咁索, 而佢老婆就...

大宅

禁似我既...

原帖由 Flo0602 於 09-2-12 19:43 發表
我屋企既印姐唔係好靚, 五官端正眼大大笑起上黎幾sweet個種, 同我一齊出街唔會失禮我囉! 身材嘛... A cup仲要佢係我屋企做左野一年左右肥左廿磅, 搞到變左平胸+粗腰+肚腩仔+大屎忽! 而我奶奶既印姐就年輕+樣靚+大 ...

複式洋房

印印通常都係無腦既!

原帖由 qqqqqq 於 09-2-12 19:23 發表
咁佢有無腦?

侯爵府

好媽媽勳章 大廚勳章

原帖由 happyan8300 於 09-2-12 20:09 發表
印印通常都係無腦既!
錯勒…係有腦既…不過係生响个C忽道。無乜事幹就唔好叫イ巨諗野勒,無謂打攪イ巨C忽啦!:tongue: :tongue:

洋房

我曾經見個一個Bun,好似mix,超靚,可以做得明星,佢來我做的醫院履診,連醫生都忍唔住問佢做什麼工作,佢走了後,果醫生問我會唔會請咁索的工人,我話唔會,因為實在太靚,連我自己全程也眼金金望住佢,C6實忍住!

民房

My ex-indo maid is pretty but has a very strong character. She had took off her shoes to beat the man who came to talk to her in Causeway.

The sellers in market welcome her very much and usually she can buy $10 meat with big size.

One market woman even want to introduce her son to her and always give her free fruits and vegetables.

I asked her to consider but she decided to go back to Indo. to get marry.

I always miss the $10 big size of meat.

侯爵府

好媽媽勳章 大廚勳章

原帖由 yauyauyanyan 於 09-2-12 20:30 發表
我曾經見個一個Bun,好似mix,超靚,可以做得明星,佢來我做的醫院履診,連醫生都忍唔住問佢做什麼工作,佢走了後,果醫生問我會唔會請咁索的工人,我話唔會,因為實在太靚,連我自己全程也眼金金望住佢,C6實忍住! ...
坦白講,如果係咁索既話,仲要日日响屋内面,我真係唔相信我C6会把持得住…始終都係人黎架嘛…所以可免則免!

大宅

錯勒, 係生係腳板低, 長期踩住無可能用得到...

原帖由 pollyw 於 09-2-12 20:20 發表
錯勒…係有腦既…不過係生响个C忽道。無乜事幹就唔好叫イ巨諗野勒,無謂打攪イ巨C忽啦!:tongue: :tongue:

侯爵府

好媽媽勳章 大廚勳章

原帖由 kj803 於 09-2-12 21:00 發表
:lol :lol :lol :lol :lol :lol

男爵府

親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

原帖由 kj803 於 09-2-12 21:00 發表

精句!

大宅

多謝.

但bunbun我會比高D, 係條頸.

不過正因為條頸有大動脈左住, 所以佢地個腦有時都會運作得不太好...

原帖由 saiwanho 於 09-2-12 21:10 發表

精句!

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 陪月勳章

我舊工人個樣都好靚架,身材都過得去既,只係patpat比人大好多, 我諗有42啦

男爵府

如果我生女, 一定要請靚工人照顧佢, 因為對得多會似樣, 係真架, 邊個照顧會似邊個!

首頁

尾頁

跳至