自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

旺角中心對面,卓悅樓上~~係小巴站對面,佢個門口好細既~~係唐樓黎架,好似係5定6樓~~佢每日睇十個架咋~~同埋下午係唔睇架~~仲有係佢大約1點食飯,如果咁岩輪到你,你要等佢食完飯先有得睇~~
眾裡尋他千百度,驀然回首,那人卻在燈火闌珊處!!
生死有命,富貴由天

伯爵府

hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

冇電話預約的~~一定要自己去排隊~~d人通常都係七點左右去~~我記得好似係10點開始睇~~我自己就次次都係8點左右去到~~每次排既位都唔同~~試過有一次真係岩岩排到第十個,之後黎個D佢全部都唔睇~~
500蚊一支卦~~如果要問事業又要問姻緣咁就要1000蚊架喇~~所以我通常問家宅~~因為可以講晒成屋人既事~~但我見好多人問一支卦都俾成千蚊佢,有D仲買埋煙俾佢~~我見過俾最多錢個個,係一疊金牛,我估起碼七八千走唔甩~~
上海街姓孔既我都問過,不過我覺得盲公陳準D~~不過你話佢好準??又唔可以咁講,大約講十樣野,有七至八樣準啦~~

記得錄音,唔係一定會唔記得佢講咩~~因為佢講野都幾慢~~
生死有命,富貴由天

伯爵府

原帖由 JennyKwok 於 09-2-12 14:20 發表

咪又係收1仟蚊咯, 仲有本書仔給妳的, 書仔裏面仲有自己的資料及父母, 兄弟姊妹生肖他都批得到, 真神奇! 地址係長沙灣區, 但都要1個月前book定!!

一千蚊又真係好抵喎~~可唔可以俾個電話我呀??
生死有命,富貴由天

首頁

尾頁

跳至