跳至

首頁

尾頁

民房

我個仔9月11號係養和出世,想揾朋友呀!
入嚟傾下喇...

大宅

yeah, 我終於都搵到有人同我個囡同一日出世啦~ 我阿囡都係911呀, 在威院出世架~

複式洋房

我個仔都係911仁安出世架!! 好開心可以搵到您地!!

民房

你地會唔會join Polokkg搞嘅「半歲BBParty」呀
一齊玩吖!

民房

我一路半人奶半奶粉喂阿B,時間搞到好亂,近來阿B唔知係唔係厭奶,每日三餐人奶,三餐奶粉(最多食到5安,有時只食到2安) 宜家係中午加咗一次糊仔,好彩佢都食得幾好,阿B睇落瘦咗,不過好似重靚仔咗
想請教各位媽媽知唔知係港島,邊度有BB泳班?

大宅

原帖由 孩子他媽媽 於 09-2-13 18:41 發表
你地會唔會join Polokkg搞嘅「半歲BBParty」呀
一齊玩吖!

你係咪指「bb爬爬爬」那個party呀, 3月22日搞的~是講這個嗎?

大宅

原帖由 孩子他媽媽 於 09-2-13 21:02 發表
我一路半人奶半奶粉喂阿B,時間搞到好亂,近來阿B唔知係唔係厭奶,每日三餐人奶,三餐奶粉(最多食到5安,有時只食到2安) 宜家係中午加咗一次糊仔,好彩佢都食得幾好,阿B睇落瘦咗,不過好似重靚仔咗
想請教各位媽媽知唔 ...

你阿仔都好食得喎, 一日六餐, 仲要加一餐糊仔~~勁呀!!!
我阿囡而家一日四餐咋, 其中一餐係糊仔或粥仔,
佢又係厭奶, 近日已經叫食番多少少奶架啦,
不過都只係食到5安左右....而家希望佢肯食下糊仔同粥仔,
吸收番其他營養, 我都覺得阿囡瘦左...
唉...已經係奀妹, 而家再奀下添...

民房

原帖由 HahaB 於 09-2-14 01:47 發表

你係咪指「bb爬爬爬」那個party呀, 3月22日搞的~是講這個嗎?

你講緊嘅「bb爬爬爬」已經full咗la,Polokkg搞嘅係3月14號,地址未cfm。

大宅

原帖由 孩子他媽媽 於 09-2-14 15:18 發表

你講緊嘅「bb爬爬爬」已經full咗la,Polokkg搞嘅係3月14號,地址未cfm。

ICIC~~ 「爬爬爬」個PARTY, 我本來報左名的, 但後來發現3月22日原來我唔得閒...所以放棄左個QUOTA了....
其實真係好想參加呢D活動, 但3月14日...我阿囡打針呀....看來都唔得了....唯有再等下個機會~

係呢, 咁你地有無報1歲個PARTY呀??

男爵府

hi all,

我阿B都係911出世, 係東區生架. 我都想JOIN 1 YR-OLD那個GATHERING, 可惜都係FULL左, 不如到時我地幾個911的媽咪約出來聚下重好啦. 幾個聚會易點找地方啊. 你地覺得點? 得閒MSN傾下. 我的login: [email protected]

rgds,
Coney

原帖由 HahaB 於 09-2-14 18:00 發表

ICIC~~ 「爬爬爬」個PARTY, 我本來報左名的, 但後來發現3月22日原來我唔得閒...所以放棄左個QUOTA了....
其實真係好想參加呢D活動, 但3月14日...我阿囡打針呀....看來都唔得了....唯有再等下個機會~

係 ...

複式洋房

好呀好呀!! 約出黎一齊見面呀, 我相信一定好開心....但係, 我地可以點聯絡呢??

我有個Blog呀, 得閒分享吓....:-P :-P :-P
http://hk.myblog.yahoo.com/janeeric_bb

男爵府

hi jj2008,

我入左你個BLOG留言, 你得閒MSN或留言比我呀.我住將軍澳, 咁你地呢? 可以約一個中間位的地區, 咁大家都方便喎. 係呢, 我阿B都開始吃米糊同粥仔了, 你地呢?

原帖由 JJ2008 於 09-3-7 17:33 發表
好呀好呀!! 約出黎一齊見面呀, 我相信一定好開心....但係, 我地可以點聯絡呢??

我有個Blog呀, 得閒分享吓....:-P :-P :-P
http://hk.myblog.yahoo.com/janeeric_bb

大宅

JJ2008, 我都在你個BLOG留左言呀!!! 我個BLOG係:
http://hk.myblog.yahoo.com/chuvivian1979
得閒都來看看吧~~

Coney, 原來你就係之前同我在M群傾偈果位Coney~~~原來你仔仔都係911出世~~哈哈~~好有緣呀!!!

複式洋房

eee....我唔見您留言既.... 您個blog叫咩名呀??
我住係沙田, 九龍有咩商場或地方適合見面呢....
我個仔食米糊已經一個月啦, 佢好鍾食添, 因為佢厭奶, 所以我一日比2餐米糊佢食....

原帖由 coney 於 09-3-9 21:36 發表
hi jj2008,

我入左你個BLOG留言, 你得閒MSN或留言比我呀.我住將軍澳, 咁你地呢? 可以約一個中間位的地區, 咁大家都方便喎. 係呢, 我阿B都開始吃米糊同粥仔了, 你地呢?

...

男爵府

hahaB,

係呀, 我就係那個CONEY了, 你好嗎? 我記得你趁生時問我地係邊到可以買到張BB床, 啱嗎? 我地幾時可以聚一聚呀? 我留言比你我手提啦。

Rgds,
Coney

原帖由 HahaB 於 09-3-10 00:24 發表
JJ2008, 我都在你個BLOG留左言呀!!! 我個BLOG係:
http://hk.myblog.yahoo.com/chuvivian1979
得閒都來看看吧~~

Coney, 原來你就係之前同我在M群傾偈果位Coney~~~原來你仔仔都係911出世~~哈哈~~好有緣呀!!! ...

公爵府

認識瑞士牛牛第三回

我個b都係911架.係威爾斯
如果你地有地方去,搵埋我,,

複式洋房

好啊!!好啊!! 又可以認識多個911BB。
Coyne, 您有冇idea去邊樹呀??? 其他911BB既媽媽, 您地又有冇建議呀!!

男爵府

hi jj2008 and ching0707,

i think we have to find a middle point to meet all. maybe some else in mongkok, jordon or price edward. let me think think......

rgds,
coney

原帖由 JJ2008 於 09-3-12 17:51 發表
好啊!!好啊!! 又可以認識多個911BB。
Coyne, 您有冇idea去邊樹呀??? 其他911BB既媽媽, 您地又有冇建議呀!!

民房

Coney,
Would like to join your gathering .... My bb is also born on Sep 11. V live in Tseung Kwan O.

大宅

原帖由 ching070707 於 09-3-11 22:48 發表
我個b都係911架.係威爾斯
如果你地有地方去,搵埋我,,

咦, 我阿B都係威爾斯, 都係911喎!!!
可能在醫院見過面~~哈哈~

首頁

尾頁

跳至