潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

大宅

大家覺得classic or 新款有兩格嘅好?
價錢分別唔大,新款會實用啲,但始終係seasonal, 有可能過一排就唔興

男爵府

aliceme 發表於 17-9-29 11:54
價錢分別唔大,新款會實用啲,但始終係seasonal, 有可能過一排就唔興 ...

圖1
而家幾錢

瑪瑙宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

覺得長形好睇D

大宅

kingson10079 發表於 17-9-29 12:30
圖1
而家幾錢

Classic 16000. New square woc $16600

wcpcelia    發表於 17-9-29 13:53

版主

大廚勳章 玩具勳章 趣教勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 版主 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋

回覆樓主:

新款見過人用...麻麻地
我有舊款,好好用
回家,並不只因為能遮風避雨、吃飽喝暖;
回家,是因為那裡有

「喜樂」「感恩」開始

大宅

babyislove 發表於 17-9-29 12:39
新款見過人用...麻麻地
我有舊款,好好用

新款條帶有塊皮,咩起嚟會舒服啲,不過變咗唔可以縮短咩係手臂下面

版主

大廚勳章 玩具勳章 趣教勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 版主 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋

aliceme 發表於 17-9-29 12:50
新款條帶有塊皮,咩起嚟會舒服啲,不過變咗唔可以縮短咩係手臂下面

其實CC D帶係舒服ga...而且唔會裝重嘢ga ma
舊woc double chain 係好睇
不過,最緊要自己喜歡
回家,並不只因為能遮風避雨、吃飽喝暖;
回家,是因為那裡有

「喜樂」「感恩」開始

子爵府

classic

大宅

回覆樓主:

新款好多格大d抵用d

wcpcelia    發表於 17-9-29 13:54

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

Classic
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 畀面勳章

aliceme 發表於 17-9-29 11:54
價錢分別唔大,新款會實用啲,但始終係seasonal, 有可能過一排就唔興 ...
我覺得新款好大個正方, 還是舊款好睇
◕順其自然啦~♥ ◕

珍珠宮

15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 BB防敏心得分享勳章 笑得好勳章 Poo得好勳章 HiPP勳章(1)

回覆樓主:

舊款靚d

大宅

回覆樓主

喺網站見到呢兩款又唔同價錢,啲價錢係咪update架?

子爵府

aliceme 發表於 17-9-29 18:56

我覺得classic 黑牛個款點都係長青D!官網個價應該係啱!有可能山形紋同茶花款WOC價錢會平D! 山形紋如果係牛皮都好因為我都有一個!下面黑色嗰個都係seasonal 不過我嘛嘛覺得條邊太闊!

大宅

aliceme 發表於 17-9-29 18:56

我記得我問過sa 茶花款係seasonal 14600冇加價,所以山形冇加都唔出奇

佢話只有classic款加價

大宅

我個人都係比較喜歡classic款

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

回覆樓主

我覺得舊款Classic靚

首頁

尾頁

跳至