跳至

首頁

尾頁

別墅

請問有無住葵盛bk媽咪呀?我個bb13個月大,想揾個朋友仔可以得嫻出嚟一齊玩

公爵府

你住西or東?
我想問西村夜晚係咪好靜架?一座多唔多街坊?

大宅

別墅

好開心呀!終於有人覆我啦!我都係住西邨,妳住一座架,我住五座嫁!其實一至五座都會好靜,始終人口老化!你個bb幾多個月大呀?

大宅

我都係住葵盛東架!!!
寶貝"蓁蓁"私相簿<18/4 update左喇> [img align=right]http://www.hellob.com/cache/070417-59072-40535_s1.jpg[/img][img align=left]http://www.hellob.com/cache/070417-59073-51902_s1.jpg[/img][img align=left]http://www.hellob.com/cache/070417-59072-96157_s1.jpg[/img][img align=left]http://www.hellob.com/cache/070417-59072-30958_s1.jpg[/img]

大宅

我住西村呀~

複式洋房

Me too

I lived in Kwai Shing East
Meanwhile, I need to find someone to take care my kids at afternoon Mon to Fri .... anyone can introduce ?

原帖由 yenkoo 於 09-9-13 22:33 發表
我住西村呀~

大宅

原帖由 Potato-F31 於 2009-9-15 11:42 PM 發表
I lived in Kwai Shing East
Meanwhile, I need to find someone to take care my kids at afternoon Mon to Fri .... anyone can introduce ?
你小朋友幾大,同下午幾點至幾點?

複式洋房

My son : 5
My daughter : 3

原帖由 yenkoo 於 09-9-16 15:30 發表
你小朋友幾大,同下午幾點至幾點?

複式洋房

各位住葵青靚媽,
我生左2個小朋友後, 下腰開始痛, 有時連腳都有痳痺, 做左幾次物理治療後, 一來覺得貴, 二來我想靠自己整番好條腰, 於是去玩Pilates, 玩左半年後, 腰開始有番力, 同埋鬆番哂,一句講: 阿sir Good Good Good! 我好想介紹Pilates 比大家:

根據百度所講: 无论你年龄大小,无论你是否参加过体育锻炼,无论你的性别,只要你愿意,任何时候,你都可以进行普拉提(Pilates)的训练。普拉提(Pilates)让你的身体得到锻炼而不使它受到伤害。无需大量的练习,你就可以拥有平滑、柔软、匀称的身体,苗条的双腿和健美的腹部。普拉提(Pilates)训练能够改善你的姿势体态,增强你的柔韧性和敏捷度,让你拥有平衡发展的身体。普拉提(Pilates)训练还能让你减轻因姿势不良而引起的背部疼痛。普拉提(Pilates),帮助你使身体达到最佳状态!
你地有無興趣 join 呀? 可以幾個 mami 試下幾堂: 上課地點: 月海灣 club house 內 (逢星期三 晚 8:00 – 10:00, 頭一小時做Yoga, 後一小時做 Pilates, 亦可只做其中一款, 每4堂(4小時): HK$260)
導師: 豐富經驗, 有教護士, 老師等 (佢好知道你身體邊組肌肉有問題, 從而做某種 Pilates改良之)
我可以用住戶證幫你地報名. 有興趣 PM 我啦!

民房

原帖由 cicililee 於 09-2-15 00:58 發表
請問有無住葵盛bk媽咪呀?我個bb13個月大,想揾個朋友仔可以得嫻出嚟一齊玩

我係西村9座呀。
我個女19個月大,得閒一齊出來玩。

公爵府

我等緊下年特快呀!08年特快好大葵盛西大單位,今年居然無得細單位,出年唔知有無我份

民房

hi新人報到

hi ,你哋好,我係新搬過嚟,住喺東邨盛豐。你哋有冇小朋友讀保良局,佢哋教學方式好唔呀?因為我小朋友11月會轉校入呢間讀。

首頁

尾頁

跳至