使用意見

跳至

首頁
34567...16

尾頁

琥珀宮

畀面勳章

DoReMi媽媽 發表於 17-10-2 18:35
因為睇到哩啲文字,我都開始心緒不寧,要見一見心理醫生,我會儲埋啲單留證據俾我律師追討心理上的損失, ...

我唔明我講過咩要俾佢警告,如果咁都叫誹謗,咁香港所有討論區都應該摺晒

珍珠宮

趣教勳章 畀面勳章 貢獻勳章 大廚勳章 遊學勳章 冬日勳章 春季勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 月餅勳章 開心吸收勳章

回覆 I9528 的帖子

This is my explicit warning to you and all who have written any fraudulent expression(s) of my writing in the other thread concerned, as an individual BK member.

I have been very controlled when you and some other members deliberately added-on to and misinterpreted my writing in this thread in a teasing way, as we enjoy the freedom of speech in Hong Kong. However, it has gone too far by now.

I demand you all to stop and apologise immediately. I reserve the right to take appropriate action(s) against your defamation acts, as an individual BK member, if you do not deliver your apology by 5pm tomorrow (3/10/2017).

Your attention is also drawn to posts No. 1 and 2 of this thread:
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=20494708&extra=
which provides information on access to computer with dishonest intent.
Please do not quote any information posted by fungwongphie.
不誠實使用電腦會構成罪行,切勿以身試法。
何謂不誠實使用電腦??

琥珀宮

畀面勳章

I9528 發表於 17-10-2 18:39
會長,你就咁 cap 一幅圖出嚟作例子,似乎有欠公允

1. 每個舖,都會有前文後理,先會發展到某一個地步 ; ...

首先林太都應該告樓主誹謗

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

littlesister 發表於 17-10-2 18:44
我唔明我講過咩要俾佢警告,如果咁都叫誹謗,咁香港所有討論區都應該摺晒
...
佢鈡意啦

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

DoReMi媽媽 發表於 17-10-2 18:42
我今晚可能會瞓唔到,我一被嚇,會心悸,手震,失眠,胡思亂想

睇完醫生記住要keep單,仲有如 ...
我無錢睇私家,但我喺政府都排緊精神科,不過就要排好耐,如果。。。萬一。。。我睇唔開,好似好負面,不過比堆英文嚇親呀

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

littlesister 發表於 17-10-2 18:44
...
又話言論自由嘅? 要滅聲?

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

MsBusy 發表於 17-10-2 18:46
我無錢睇私家,但我喺政府都排緊精神科,不過就要排好耐,如果。。。萬一。。。我睇唔開,好似好負面,不過 ...

快啲出公開同大家say goodbye 先

伯爵府

fungwongphie 發表於 17-10-2 18:34
回覆 littlesister 的帖子

This is my explicit warning to you and all who have written any fraudulent ...
唔係話, 洗唔洗咁嚴重?!

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

MsBusy 發表於 17-10-2 18:46
我無錢睇私家,但我喺政府都排緊精神科,不過就要排好耐,如果。。。萬一。。。我睇唔開,好似好負面,不過 ...
如果情緒真係唔太穩定,明天直往醫院吧

翡翠宮

blackberry 發表於 17-10-2 18:50
快啲出公開同大家say goodbye 先
我一陣寫定遺書

琥珀宮

畀面勳章

DoReMi媽媽 發表於 17-10-2 18:45
佢鈡意啦

其實好似佢恐嚇告我地想滅聲多d囉

琥珀宮

畀面勳章

88muimui 發表於 17-10-2 18:50
唔係話, 洗唔洗咁嚴重?!

好鬼驚驚啊真係

翡翠宮

DoReMi媽媽 發表於 17-10-2 18:51
如果情緒真係唔太穩定,明天直往醫院吧
急証室收唔收我呢啲case? 我feel到雙手震緊喎,點算好?
我好驚呀!救命呀!

用戶要求終止服務

回覆樓主

好似有好多人都經歷緊更年期。。。。。。。。

象牙宮

littlesister 發表於 17-10-2 18:51
其實好似佢恐嚇告我地想滅聲多d囉
根本形同恐嚇,我而家手震緊,要約心理醫生

伯爵府

littlesister 發表於 17-10-2 18:52
好鬼驚驚啊真係
樓主咁小題大做, 跟本唔適宜上討論區

象牙宮

MsBusy 發表於 17-10-2 18:53
急証室收唔收我呢啲case? 我feel到雙手震緊喎,點算好?
我好驚呀!救命呀!
...
如果你真係頂唔順,半夜都要去醫院

伯爵府

J.c.baby 發表於 17-10-2 18:54
嚇親隔離咩?

侯爵府

J.c.baby 發表於 17-10-2 18:54

放心啦,你唔會有機會有
永遠不要和白痴爭辯,因為他會把你的智商拉到和他同一水平,然後用豐富的經驗打敗你。

翡翠宮

DoReMi媽媽 發表於 17-10-2 18:56
如果你真係頂唔順,半夜都要去醫院
哦,有d心悸手震,噢…大鑊,血壓上壓都139,算唔算高?

首頁
34567...16

尾頁

跳至