美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

夏天快到,請問你們有無脫毛的好介紹?

大宅

十分方便,可以去做。good!!!

大宅

Case 激光脫毛

原帖由 marthana 於 09-2-17 09:59 發表
夏天快到,請問你們有無脫毛的好介紹?

我自己係CASE 完成O左UNDERARM + UPPERLIP TREATMENT 已經年半啦, 而O架無晒煩惱, 之前成日攪到毛毛倒生, 要成日TIU番出O黎好煩... 佢O地個COURSE 有3年保養, 無限次數仕打!

男爵府

原帖由 smallbee 於 09-2-17 10:55 發表

我自己係CASE 完成O左UNDERARM + UPPERLIP TREATMENT 已經年半啦, 而O架無晒煩惱, 之前成日攪到毛毛倒生, 要成日TIU番出O黎好煩... 佢O地個COURSE 有3年保養, 無限次數仕打! ...

請問是用激光還是彩光? 你做了多少次? 我只想做 UNDERARM,不知大約要多少錢? 服務如何呀?

大宅

我係用Laser脫毛的, 我覺得幫我做個脫毛師好好, 又重要係唔Hard Sell, 我係Der??? 到脫毛的, 有興趣可PM我查詢
原帖由 marthana 於 09-2-17 11:05 發表

請問是用激光還是彩光? 你做了多少次? 我只想做 UNDERARM,不知大約要多少錢? 服務如何呀?

大宅

Case 激光脫毛

原帖由 marthana 於 09-2-17 11:05 發表

是激光的, 我做O左8次到加埋保養, 我做O個時$8900 送UPPERLIP, 而我個THERAPIST 好好O架, 佢有頭FOLLOW 我個COURSE 到尾, 每次都搵番佢O架.

子爵府

陪月勳章

我之前係dermxx度脫underarm同lip, underarm做完成個treatment同一年保養後每邊仲有十零條, 唇其實仲有好多, 但就變咗白白地色望落去唔覺眼
跟住去咗做酵素永久脫毛, 淨係脫返underarm脫唔到嗰d, ok

複式洋房

我是用蠟脫毛的,效果可能慢一些,但是價格便宜很多。大概一個月脫1-2次,我想以前都有用過蠟脫,不過不是很理想。現在這個不錯。一次大概$100(腋下),我不知道這個算不算貴了。效果:以前用鉗拔,拔完兩邊要1個半小時左右,現在脫毛一年後,拔完兩邊,不用20分鐘。如果大家想便宜一些,都可以考慮。

複式洋房

我都係做laser,個時做$5500/2年,包多5年保養,每兩個月打一次,宜家已經無晒啦~

大宅

痛唔痛架 ???

大宅

Case 激光脫毛

原帖由 嵐嵐媽咪 於 09-2-19 14:36 發表
痛唔痛架 ???

我覺得OK 啦, 可以接受到! 少少PAIN

洋房

大家有無聽過"密衝光"?
我晌mxdern bxauty做underarm & 小腿,
打落去會熱同痛。
做兩三次會有效果,d毛會好軟,用少少力佢已經自己甩;有d會變得好淺色好似白色咁,唔覺眼。

複式洋房

Laser脫毛

複式洋房

原帖由 smallpig07 於 09-2-17 11:26 發表
我係用Laser脫毛的, 我覺得幫我做個脫毛師好好, 又重要係唔Hard Sell, 我係Der??? 到脫毛的, 有興趣可PM我查詢

我有興趣可PM我.....THANK

大宅

Case 激光脫毛

原帖由 ivy_yan20 於 09-2-21 01:38 發表

我有興趣可PM我.....THANK

PM you already , pls check!

男爵府

其實自己係屋企用臘脫得唔得嫁..?我未試過..平時用拑..攪到紅色一點點..又唔夠乾淨...又黑又紅又生倒毛..好肉酸~

大宅

原帖由 卉卉 於 09-2-23 12:22 發表
其實自己係屋企用臘脫得唔得嫁..?我未試過..平時用拑..攪到紅色一點點..又唔夠乾淨...又黑又紅又生倒毛..好肉酸~

係呀, 我之前都有你O黎O的情況, 自後都係比O左幾千蚊去攪O的UNDERARM 佢 , 嘩, 而O架SHAVE 都唔使, 完全唔使理佢, 勁方便.....

大宅

我腋下做緊彩光, 效果唔錯, 做左 7 次左右 (約 1 個月1 次), 已經疏好多. 做多 2 - 3 次應該可以唔駛再做.

大宅

我都係响Dermx度做左兩年幾了~ underarm都無再生返~ 我覺得效果好好呢~

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至