嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

別墅

for小朋友平時在枱上畫畫、睇書, 有咩好介紹? 見個女成日扒地畫畫, 唔太好, 所以問下大家, 有咩好介紹?
摺款枱&chair可以嗎?
想安全至上。
thanks!!!

大宅

I aalso want to buy one set for my son (22 months old) any suggest? thx.

男爵府

我前幾日去左KLNBAY MEGA BOX的SPOTLIGHT 買左套迪士尼檯櫈, 但非常費, 只係檯要349, 一盒兩張櫈都係349, 要自己DIY, 但料非常好, 實木同埋非常實淨....佢有ELMO, THOMAS & FRIENDS, XX公主, 仲有床架, 好平999, 實木, 都係DIY....

大宅

我就買左 ikea 嗰 d, 一 set (1 table & 2 chairs) 都好似係 $200-300, 實木的, ok ga!!

大宅

好媽媽勳章

我都想買套檯櫈比仔仔...但就考慮緊買木製定塑膠製好...

大宅

畀面勳章 BK Milk勳章

Any photo can see???

原帖由 JHsbb 於 09-2-17 16:55 發表
我前幾日去左KLNBAY MEGA BOX的SPOTLIGHT 買左套迪士尼檯櫈, 但非常費, 只係檯要349, 一盒兩張櫈都係349, 要自己DIY, 但料非常好, 實木同埋非常實淨....佢有ELMO, THOMAS & FRIENDS, XX公主, 仲有床架, 好平999, 實 ...

別墅

mega book & ikea有木製?? 等我去睇下先....
請問個size, 大人可以坐嗎??

子爵府

我就買左IKEA紅色塑膠個 set...
二百幾蚊 !!

子爵府

15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我都諗住買宜家木果隻, 又平又實用

男爵府

係咪有 thomas 床呀?

原帖由 JHsbb 於 09-2-17 16:55 發表
我前幾日去左KLNBAY MEGA BOX的SPOTLIGHT 買左套迪士尼檯櫈, 但非常費, 只係檯要349, 一盒兩張櫈都係349, 要自己DIY, 但料非常好, 實木同埋非常實淨....佢有ELMO, THOMAS & FRIENDS, XX公主, 仲有床架, 好平999, 實 ...

首頁

尾頁

跳至