跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我家姐個女7個月大時已參加過幼潛班, 效果幾好架, 類似playgroup, 但有主題有野學.
有冇媽咪有興趣一起包班? 地點應該會在尖沙咀. 好似8個bb已經可以包班, 以前約150元一堂, 而家有冇加價都唔知. 有興趣的可以留言, 我試試組織一下.

侯爵府

好媽媽勳章

大女都有上幼潛,課程勁work,上次我上觀塘,是廖太EE教,她是主任(如無記錯),非常好,觀察細緻,可給每個小B個別的意見。
如報名,請預我小B
1. yanfaifai----囝囝
[img align=right][/img]

大宅

我都有興趣但一堂上多久和要上多少堂?

大宅

如報名,請預我小B
1. yanfaifai----囝囝 ...
2. esther-- 囡囡

原帖由 yanfaifai 於 09-2-18 15:10 發表
大女都有上幼潛,課程勁work,上次我上觀塘,是廖太EE教,她是主任(如無記錯),非常好,觀察細緻,可給每個小B個別的意見。
如報名,請預我小B
1. yanfaifai----囝囝 ...

大宅

宜家幼潛是抽籤不再是先到先得, 好難抽到我大囡都係尖沙咀返過二個courses, 不過是上13-15個月及16-18個月(嗰時仲係排隊).

別墅

原帖由 kitwongoy 於 09-2-23 11:32 發表
宜家幼潛是抽籤不再是先到先得, 好難抽到我大囡都係尖沙咀返過二個courses, 不過是上13-15個月及16-18個月(嗰時仲係排隊).

響邊度可以搵到有關資料呀, 我有興趣WOW~

大宅

我都係想多要多啲資料呀...

原帖由 TarTar_Ng 於 09-2-23 22:02 發表

響邊度可以搵到有關資料呀, 我有興趣WOW~

複式洋房

我都想要d資料呀

原帖由 YanPun 於 09-2-18 13:59 發表
我家姐個女7個月大時已參加過幼潛班, 效果幾好架, 類似playgroup, 但有主題有野學.
有冇媽咪有興趣一起包班? 地點應該會在尖沙咀. 好似8個bb已經可以包班, 以前約150元一堂, 而家有冇加價都唔知. 有興趣的可以留言, ...

複式洋房

我都有興趣呀, 想要少少資料....thx

民房

我都有興趣呀!在那兒上堂?

複式洋房

如沒記錯, 一個course共8堂, 每堂1小時.
原帖由 hoho80 於 09-2-21 09:36 發表
我都有興趣但一堂上多久和要上多少堂?

複式洋房

有關資料已PM了給大家, 如夠人數, 好似要8個BB一班, 就可以包班. 6個月大的BB只是有尖沙咀同觀塘有班. 我家較近尖沙咀, 有冇媽咪都想去尖沙咀上課?

大宅

原帖由 YanPun 於 09-2-25 21:21 發表
有關資料已PM了給大家, 如夠人數, 好似要8個BB一班, 就可以包班. 6個月大的BB只是有尖沙咀同觀塘有班. 我家較近尖沙咀, 有冇媽咪都想去尖沙咀上課?

我未收到PM呀, 我是想去尖沙咀上的

大宅

I also interested, may I have some more information please. as I know, I need to be a member before we can apply for the course. and I have two baby, 1.5 yrs and 6mths old, should I apply for both of them?

別墅

我都想參加, 可以PM資料給我嗎?尖沙咀上課都ok 呀.

別墅

原帖由 YanPun 於 09-2-25 21:21 發表

我都有興趣去TST上課呀, 麻煩你PM資料比我丫...唔該晒

複式洋房

taimun, caja, bbg9, hoho80, 我已經pm左有關資料比你地, 你地睇下收到了沒有...

複式洋房

我都有興趣呀,可以PM我嗎?
http://hk.myblog.yahoo.com/moma-bellytalk

複式洋房

can i join? can you give me information?

別墅

can u PM me too?

首頁

尾頁

跳至