美容扮靚

跳至

首頁
34567...12

尾頁

別墅

入佢地个網址睇下 www.hanskin.hk,
裏面有講:

5/Mar -6/Mar 沙田第一城商場
10/Mar -15/Mar 奧海城一期商場

記得買埋支one stop cleanser, 好搶手好快冇。

原帖由 greenbb0114 於 09-3-6 14:43 發表
咁其實姐係邊度可以買倒呀。。
Hanskin Super Magic ???

複式洋房

我見倒呀..但係見倒好似有媽媽話尖咀有人派SIMPLE..
如果去佢地個SHOP買..唔知有冇得買SIMPLE呢..

原帖由 prettylulu 於 09-3-6 14:50 發表
裏面有講:

記得買埋支one stop cleanser, 好搶手好快冇。

大宅

Do you know how much of a hanskin super magic bb cream at their counter during the promotion period ar?

原帖由 prettylulu 於 09-3-6 14:50 發表
裏面有講:

複式洋房

唔駛買sample !
你去到佢地会送幾款sample 比你慢慢試,
每款可用幾日, 上次个韓國小姐好nice, 仲幾靚女。
我都收過佢地張傳單寫明歡迎索取試用裝。
唔試上塊面唔会試出个效果。

原帖由 greenbb0114 於 09-3-6 14:53 發表
我見倒呀..但係見倒好似有媽媽話尖咀有人派SIMPLE..
如果去佢地個SHOP買..唔知有冇得買SIMPLE呢..

複式洋房

嘩..竟然有D咁好既事既~!!
咁入到去我都未知要買咩..無啦啦問人拎SIMPLE
唔係幾好意思,,HEHE

原帖由 happyellie 於 09-3-6 15:33 發表
唔駛買sample !
你去到佢地会送幾款sample 比你慢慢試,
每款可用幾日, 上次个韓國小姐好nice, 仲幾靚女。
我都收過佢地張傳單寫明歡迎索取試用裝。
唔試上塊面唔会試出个效果。

...

別墅

好似$230, 唔係好記得!
都幾大支, 夠用2-3 個月。

原帖由 goodbaby 於 09-3-6 14:54 發表
Do you know how much of a hanskin super magic bb cream at their counter during the promotion period ar?

複式洋房

個位韓國小姐仲笑住講試吓先啦! 多謝哂呀!

原帖由 greenbb0114 於 09-3-6 15:38 發表
嘩..竟然有D咁好既事既~!!
咁入到去我都未知要買咩..無啦啦問人拎SIMPLE
唔係幾好意思,,HEHE

大宅

我想問吓你地知唔知hanskin 有隻係叫super magic bb cream 但另一隻係o係前面有多個"perfect"字... 咁即係咪有唔同o架?

大宅

有冇人知.. hanskin自己本身有冇專門店o架? 要去到shatin/奧海城我又真係冇時間呀... 有冇人知佢地有冇電話可以打去問呢? 我上過佢地個website都唔覺有contact no.

大宅

super magic = perfect super magic
上次个韓國小姐話專門店就快開,
你係唔係想要sample 呀?
我仲有1包super magic , 1包Caviar gold
你要唔要呀? 我放係度都未用! 因我有兩支大,
有排用。不過要在尖沙咀交收, 我今晚要OT
都幾夜, 你介唔介意吖!

原帖由 goodbaby 於 09-3-6 16:28 發表
有冇人知.. hanskin自己本身有冇專門店o架? 要去到shatin/奧海城我又真係冇時間呀... 有冇人知佢地有冇電話可以打去問呢? 我上過佢地個website都唔覺有contact no. ...

大宅

原來一樣o架??? 我最初都驚會唔會有冒牌貨呢... 我自己o係網上面都買咗支sample 試, 就係覺得好幾好.... 不過我就未試過caviar gold o個隻... 同埋我見有隻藍色, 好似係話比黑色o個隻更防油/汗... 所以我咪想睇吓佢地邊度仲有得試... 同埋睇吓邊度會平o的有得買囉...

我見網上都幾平... 但唔知買大支呢o的會唔會係水貨呢?

anyway.... 真係唔該晒你, 你真好人...

原帖由 LIZTZE 於 09-3-6 16:47 發表
super magic = perfect super magic
上次个韓國小姐話專門店就快開,
你係唔係想要sample 呀!
我仲有1包super magic , 1包Caviar gold
你要唔要呀? 我放係度都未用! 我有兩支大,
有排用。不過要在尖沙咀交收, 我今晚 ...

大宅

我喺佢地个promotion counter 買,
我冧係行貨。遠都去睇下啦!
遲D 佢地開咗專門店都唔知会唔会加價,
而家好似話係開張前特價推廣。
我第一支係Heynature 買, 第ニ支同佢
地買都平咗 $50。

原帖由 goodbaby 於 09-3-6 16:54 發表
原來一樣o架??? 我最初都驚會唔會有冒牌貨呢... 我自己o係網上面都買咗支sample 試, 就係覺得好幾好.... 不過我就未試過caviar gold o個隻... 同埋我見有隻藍色, 好似係話比黑色o個隻更防油/汗... 所以我咪想睇吓佢 ...

大宅

o係promotion counter 度買就當然唔會有事啦... 但係我係話網上買唔知會唔會有事呀... 我見佢地都賣得幾平囉...

原帖由 LIZTZE 於 09-3-6 17:20 發表
我喺佢地个promotion counter 買,
我冧係行貨。遠都去睇下啦!
遲D 佢地開咗專門店都唔知会唔会加價,
而家好似話係開張前特價推廣。
我第一支係Heynature 買, 第ニ支同佢
地買都平咗 $50。

...

大宅

我未試過係網上買,成日覺得好冇保障,
我唔敢試呀。

原帖由 goodbaby 於 09-3-6 17:33 發表
o係promotion counter 度買就當然唔會有事啦... 但係我係話網上買唔知會唔會有事呀... 我見佢地都賣得幾平囉...

複式洋房

等我都去試下支 one stop cleanser 先,
我用緊Ponds deep spa oil, 落得唔乾淨,
唔知佢地有冇sample 呢?

原帖由 elsalam 於 09-3-5 10:50 發表
得! 都卸得好乾淨。
入佢地个網址有介紹。www.hanskin.hk

大宅

呢隻one stop cleanser 冇sample ,都幾好用。
用少少加幾滴水搓幾下至起少量泡,
在塊面打圈就可洗掉bb cream, 唇膏和眼部化粧都得,
佢隻味好特別,好香, 用 pure herbal plant 造,
我好鍾意隻味。

原帖由 AMYJASON 於 09-3-6 23:13 發表
等我都去試下支 one stop cleanser 先,
我用緊Ponds deep spa oil, 落得唔乾淨,
唔知佢地有冇sample 呢?

複式洋房

咁用完one stop cleanser 仲要不要用洗面奶呀?

原帖由 elsalam 於 09-3-7 10:23 發表
呢隻one stop cleanser 冇sample ,都幾好用。
用少少加幾滴水搓幾下至起少量泡,
在塊面打圈就可洗掉bb cream, 唇膏和眼部化粧都得,
佢隻味好特別,好香, 用 pure herbal plant 造,
我好鍾意隻味。

...

大宅

用完one stop cleanser, 再用水洗面便可,
不用洗面奶。

原帖由 AMYJASON 於 09-3-7 21:13 發表
咁用完one stop cleanser 仲要不要用洗面奶呀?

複式洋房

OIC, 咁都幾方便喎

原帖由 elsalam 於 09-3-8 08:10 發表
用完one stop cleanser, 再用水洗面便可,
不用洗面奶。

民房

hanskin bb..

原帖由 happyellie 於 09-2-19 14:39 發表
請問金巴利街係邊區?

hanskin will have another promotion counter at olymplian city from 10-15mar.. look look la.. ^^ from www.hanskin.hk

首頁
34567...12

尾頁

跳至