美容扮靚

跳至

首頁
45678...12

尾頁

洋房

我会去買多支one stop cleanser, 都幾好用
不過星期日先得閒去, 希望仲有貨

原帖由 prettylulu 於 09-3-6 14:50 發表
入佢地个網址睇下 www.hanskin.hk,
裏面有講:

5/Mar -6/Mar 沙田第一城商場
10/Mar -15/Mar 奧海城一期商場

記得買埋支one stop cleanser, 好搶手好快冇。

子爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

我想問一個好白痴問題..其實BB Cream有保濕, 應該for face架啦...但又有base同遮瑕...咁搽唔搽得上隻眼度架? 因為我第一次用e d野....所以問埋d咁白痴問題, 同埋我係叫一個韓國人幫我係韓國買, 所以冇得問sales姐姐...

洋房

可以搽上眼, 冇問題!

原帖由 herbalcandy 於 09-3-10 00:06 發表
我想問一個好白痴問題..其實BB Cream有保濕, 應該for face架啦...但又有base同遮瑕...咁搽唔搽得上隻眼度架? 因為我第一次用e d野....所以問埋d咁白痴問題, 同埋我係叫一個韓國人幫我係韓國買, 所以冇得問sales姐姐. ...

大宅

仲可以遮埋個黑眼圈

原帖由 herbalcandy 於 09-3-10 00:06 發表
我想問一個好白痴問題..其實BB Cream有保濕, 應該for face架啦...但又有base同遮瑕...咁搽唔搽得上隻眼度架? 因為我第一次用e d野....所以問埋d咁白痴問題, 同埋我係叫一個韓國人幫我係韓國買, 所以冇得問sales姐姐. ...

伯爵府

我同事o係韓國買番黎,依家d won咁平,150蚊一枝super magic 呀﹗

民房

原帖由 AMYJASON 於 09-2-19 14:03 發表
啱啱 lunch 路經金巴利街, 見到 Hanskin 做 緊promotion , 好多人呀!

dear all,

if u all would like to buy hanskin's products of reasonable price.. please check this official hanskin hong kong web site.. www.hanskin.hk

珍珠宮

醒目開學勳章

goodbaby,
Could you please tell me the website that can buy the sample for trying. Many thanks.

原帖由 goodbaby 於 09-3-6 16:54 發表
原來一樣o架??? 我最初都驚會唔會有冒牌貨呢... 我自己o係網上面都買咗支sample 試, 就係覺得好幾好.... 不過我就未試過caviar gold o個隻... 同埋我見有隻藍色, 好似係話比黑色o個隻更防油/汗... 所以我咪想睇吓佢 ...

大宅

sample 唔駛買! 只要去佢地个promotion
counter 就会免費送比你試, 一包sample 可用
幾日, 我上次就係咁

珍珠宮

醒目開學勳章

除咗promotion counter, 仲有遑到可以買到 Hanskin
的產品? 因奧海城唔方便.

原帖由 elsalam 於 09-3-11 10:09 發表
sample 唔駛買! 只要去佢地个promotion
counter 就会免費送比你試, 一包sample 可用
幾日, 我上次就係咁

大宅

Heynatrue 都有得買不過 $280 ,或者
試下問下有冇sister人去開搭佢買埋

原帖由 GG9190 於 09-3-11 10:48 發表
除咗promotion counter, 仲有遑到可以買到 Hanskin
的產品? 因奧海城唔方便.

別墅

啱啱去咗佢地个promotion counter,
佢地比支super magic 我嘅時候
show比我睇个製造日期, 原來全部都係
09年2月製造的, 都幾"新鮮"喎!

大宅

隻one stop cleanser, 真係好香呀!

原帖由 elsalam 於 09-3-7 10:23 發表
呢隻one stop cleanser 冇sample ,都幾好用。
用少少加幾滴水搓幾下至起少量泡,
在塊面打圈就可洗掉bb cream, 唇膏和眼部化粧都得,
佢隻味好特別,好香, 用 pure herbal plant 造,
我好鍾意隻味。

...

大宅

Hi sisters,

見你地講得 super magic bb cream咁好,我都想買番枝試下,想問係咪一隻色架咋?有冇 sister 可以讓枝比我呀!因為奧海城太遠喇!請 pm 價錢! Million tks!

禁止訪問

最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

複式洋房

我去龍城睇過, 冇Hanskin super magic

大宅

lovelywinnie

如你覺得遠你可以上網買啦... 我都係覺得唔方便所以最後都係o係網上買咗支返黎, 我仲買得比市面上平o的... ok o架.. 我o個個買家好似係o係奧海城做近展銷, 所以我諗都唔係係假野... 同埋我見個生產日期係今年二月呀... 我買完佢仲比咗幾包hanskin 唔同款o既sample我試tim... heehee...

不過如果你驚o既..你可以o係網上買住o的sample 黎試先, 試啱先買呀嘛... 因為我覺得唔係人人都會啱用同一隻o架...

原帖由 lovelywinnie 於 09-3-11 23:32 發表
Hi sisters,

見你地講得 super magic bb cream咁好,我都想買番枝試下,想問係咪一隻色架咋?有冇 sister 可以讓枝比我呀!因為奧海城太遠喇!請 pm 價錢! Million tks! ...

珍珠宮

Can you pm me the website? Many thanks for your help.

原帖由 goodbaby 於 09-3-12 13:50 發表
lovelywinnie

如你覺得遠你可以上網買啦... 我都係覺得唔方便所以最後都係o係網上買咗支返黎, 我仲買得比市面上平o的... ok o架.. 我o個個買家好似係o係奧海城做近展銷, 所以我諗都唔係係假野... 同埋我見個生產日 ...

大宅

message sent to you la... please check PM la.

原帖由 CherylMaMa 於 09-3-12 15:43 發表
Can you pm me the website? Many thanks for your help.

複式洋房

去佢地个promotion countre 攞 sample 仲快啦,
又免費......

原帖由 CherylMaMa 於 09-3-12 15:43 發表

大宅

message sent to you la... please check PM la.

首頁
45678...12

尾頁

跳至