懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

過嚟呢邊再傾la.....wahaha~~~

侯爵府

原帖由 jenniferbb 於 09-7-14 15:28 發表
SA:

過左2000喇,你快D開個新喇,

haha...你5講都冇為意tim^^

http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=2443185&extra=&frombbs=1

男爵府

SA:

過左2000喇,你快D開個新喇,

侯爵府

原帖由 jenniferbb 於 09-7-12 04:08 發表

希望佢快d好喇.

thx~~

公爵府

畀面勳章

原帖由 phoebe^^ 於 09-7-12 13:41 發表

唔駛客氣,我都冇份煮,,,係個湯我攪姐,,,其他都係工人煮,, ,仲要唔該COKI整個糖醋排骨,好好味

樣樣野都好好食添呀! 真係好...唔洗做就有好野食~

子爵府

原帖由 jenniferbb 於 09-7-12 04:10 發表

多謝你的招待呀 好好味呀

唔駛客氣,我都冇份煮,,,係個湯我攪姐,,,其他都係工人煮,, ,仲要唔該COKI整個糖醋排骨,好好味

男爵府

coki:
thx your cake好味

男爵府

原帖由 phoebe^^ 於 09-7-10 00:26 發表
SA,
甘你細佬真係唔好揸車喇,,真係好危險GA
好彩而家冇事,,希望唔好再抽筋喇,快D真真正正冇晒事,好返晒

LING,
有2ND IN應該有機啦,,唔係都唔會WASTE時間就去見你啦,,加油! ...

多謝你的招待呀 好好味呀

男爵府

原帖由 lingha 於 09-7-7 22:05 發表
唉...今日細佬&佢女友約我地去影相,影完後我地各自回家,by bus中途細佬call me,原來係佢女友.....佢喊喊地同
我講佢地搭車中途細佬突然抽筋http://ads.baby-kingdom.com/www/delivery/avw.php?zoneid=75&cb=12345614 ...

希望佢快d好喇.

侯爵府

原帖由 phoebe^^ 於 09-7-10 00:26 發表
SA,
好彩而家冇事,,希望唔好再抽筋喇,快D真真正正冇晒事,好返晒

LING,
有2ND IN應該有機啦,,唔係都唔會WASTE時間就去見你啦,,加油! ...

thx ar,佢5楂車ga la,已經賣了~
就算佢個腦粒瘤好番,但抽筋就未必會完全冇ar~
真係冇偈....

侯爵府

原帖由 ling1211 於 09-7-9 23:50 發表

sa:
好彩你細佬而+冇事,真係好嚇人

係ar....久5久抽1次真係嚇死人~~
希望你仔tmr去第2次面試時成功la~~

子爵府

SA,

LING,
有2ND IN應該有機啦,,唔係都唔會WASTE時間就去見你啦,,加油!

男爵府

畀面勳章

原帖由 cokikaki 於 09-7-8 02:12 發表

LING:
祝妳叩門成功呀,我都覺派位係睇彩數,今年9月晴晴都要揀學校呀~~

coki,靖,p:
thank你地祝福
阿仔今日去左一間中學筆試,黃昏就收到 通知,明天要再去多次面試,5知係米有機?呢間係我地之前揀嘅第3志願,希望ok

今日亦去埋原先派個間報到,比我感覺真係麻麻,d老師態度好濶老賴理,亦不太友善

coki:
希望靖靖都派到間好小學la

sa:
好彩你細佬而+冇事,真係好嚇人

子爵府

各方好友媽咪:
杜倬盈(Karley)6歲生日會
09886歲生日([url=http://ads.baby-kingdom.com/www/delivery/ck.php?n=a084433c&cb=12345611]小學[/url]!!)
Karley89(星期日)
6歲生日會,
希望大家能夠抽時間賞面出席啦!
等住你地參加!!d報名!!

重要事項:
因怕場地太迫,現決定元朗教育路麥當勞:

日期:200989(sun)
地點:元朗教育路麥當勞

時間:5:00-6:30pm

如知道請打ok.
thank you

1. evawong216....2A1B
2. cally ----- 2a2b(OK)
3. coki ------ 1a2b(暫定)
4.cherry----------2A1B
5. PHOEBE-------遲D先FIRM你有幾多人

洋房

BB跟工人多d...可以點做?

BB跟工人多d...可以點做?
放工回到家想抱下bb..點知佢喊要工人抱...好傷心..你地有無類似經歷呀? 可以點做去攺善呀?

公爵府

畀面勳章

各方好友媽咪:
09886歲生日(小學!!)
6歲生日會,

重要事項:

如知道請打ok.
thank you

2. cally ----- 2a2b(OK)

別墅

各方好友媽咪:
09886歲生日([url=http://ads.baby-kingdom.com/www/delivery/ck.php?n=a084433c&cb=12345611]小學[/url]!!)
6歲生日會,

重要事項:

如知道請打ok.
thank you

2. cally ----- 2a2b

男爵府

畀面勳章 貢獻勳章

6歲生日會,

暫定:
地點:天水圍天瑞村麥當勞
時間:3:30-5:00pm

如人數多會改場地:

別墅

各方好友媽咪:
09886歲生日(小學!!)
6歲生日會,

暫定:
地點:天水圍天瑞村麥當勞
時間:3:30-5:00pm

如人數多會改場地:

侯爵府

cally,coki

我同baba收到消息都好鎮定,反過黎叫佢女友5使驚.....
因今次已第3次la,我同baba開始慣,
冇第1沃收到消息時咁喊出黎~!
佢e家冇再楂車就好d,如果有就後果嚴重la~

首頁

尾頁

跳至