潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

洋房

你係今年犯太歲呀?????我係正月都去咗,但而家都有d麻煩野,主要係在人事上面,咁係唔係都要去做多次呢?????

洋房

咁你係唔係有找開一個師傅架????可唔可以講吓係邊個呢???

大宅

O

Namaste

大宅

原帖由 C.E.C 於 09-3-2 14:58 發表
咁你係唔係有找開一個師傅架????可唔可以講吓係邊個呢???

we may change chat room to other topice ...

http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=2073813&extra=page%3D1

自由報料....有冇凖的算命師傅介紹?? ok

Namaste

大宅

原帖由 JOD 於 09-3-1 00:23 發表

Hi, 點樣晤靚,有冇相look look arh??
and 大陸 where buy arh?? tks

http://hk.myblog.yahoo.com/cherrytso/article?new=1&mid=130

我都唔知靚唔靚架....麻煩妳幫吓眼睇睇呀....

大宅

原帖由 C.E.C 於 09-3-1 10:25 發表
你戴咗幾耐呀?????有冇覺得好d先??????
有陣時水晶都係睇眼緣,如果你覺得靚同埋戴咗覺得好咗咪得囉,有陣時可能係d sale想叫你買野先咁講。

我都戴咗幾個星期, 又無覺得好咗...但因為我戴綠幽靈係為咗想快d搵到新工, 提升事業運, 所以個 sales咁講, 我個心就好唔舒服囉....

洋房

咁你不如比我地睇下張相呀......大家一齊研究下,因為我最近有另外一個朋友都找緊綠幽呀

洋房

唔好意思.....睇流眼...原來你post咗

洋房

手戴住個條綠幽好似好透咁喎,唔係有咁多礦物係裡面,係唔係呀????應該未必咁強喎,想八下要幾錢呀????

洋房

仲有2條細珠的手鏈.......一條係黃虎眼,而另一條太蒙......唔係睇得咁清﹐係唔係石榴石呀?????????

大宅

原帖由 cherrytso 於 09-3-2 21:22 發表

我都戴咗幾個星期, 又無覺得好咗...但因為我戴綠幽靈係為咗想快d搵到新工, 提升事業運, 所以個 sales咁講, 我個心就好唔舒服囉....

cherry, 晤緊要啦,你諗下點解會買你而家d crystal 先,at least 你有select 過先買,即係有緣啦!只係戴得夾唔夾(五行)先,晤好為個d 大陸 sales 兩句就unhappy arh....
Namaste

大宅

原帖由 C.E.C 於 09-3-2 21:53 發表
手戴住個條綠幽好似好透咁喎,唔係有咁多礦物係裡面,係唔係呀????應該未必咁強喎,想八下要幾錢呀????

C.E.C... 咁金髮晶how to choice arh??
Namaste

洋房

金髮晶我會選愈多金髮愈好,但相對個價錢就貴好多,我現在都係到睇緊有冇正的金髮,因為之前係我朋友到有過一條好靚的金髮,但因為價錢的問題,所以想考慮吓先買,點知就比人買咗 ,所以而家等緊佢返貨。

大宅

原帖由 C.E.C 於 09-3-3 09:43 發表
金髮晶我會選愈多金髮愈好,但相對個價錢就貴好多,我現在都係到睇緊有冇正的金髮,因為之前係我朋友到有過一條好靚的金髮,但因為價錢的問題,所以想考慮吓先買,點知就比人買咗 ,所以而家等緊佢返貨。 ...

hi, ((有冇正的金髮))??係咪有些不正呀, why d 人話釱髮晶仲強??其實for 乜呢??
Namaste

洋房

正係指好野啫.......
釱髮晶係咩嚟架?????我唔知喎,有冇相可以睇下或者形容吓。

大宅

原帖由 C.E.C 於 09-3-2 21:56 發表
仲有2條細珠的手鏈.......一條係黃虎眼,而另一條太蒙......唔係睇得咁清﹐係唔係石榴石呀?????????

係啊....條綠幽靈買咗 $98.00

大宅

原帖由 C.E.C 於 09-3-3 13:25 發表
正係指好野啫.......
釱髮晶係咩嚟架?????我唔知喎,有冇相可以睇下或者形容吓。

金髮晶內藏金色髮絲 (其實是礦物質,例如黃銅礦)。髮晶主要能增強個人權勢,氣勢。也可以幫助財運。金髮晶與鈦髮晶不同,金髮晶內藏幼細金色髮絲,而鈦髮晶內藏粗大的黃金色髮絲。
is ture ma??

you can see the picture for the 鈦金髮晶http://wisin.com/Gem0/NEA138.htm

and I just found out one special kind of 髮晶

紅髮晶 有許 多水晶裡面含有髮絲,一般都叫做髮晶,不過內涵物也因為有些許 的不同而有不同的稱呼,像紅色髮晶就是裡面含有金紅石,呈現紅色髮絲狀物,一般稱紅色的髮晶為紅髮晶,也有人細分髮絲較粗的叫紅髮晶,髮絲細密且絨毛狀的叫做紅兔毛,但是功 能都相同,都是能量比一般水晶還要強大許 多的髮晶。 對於自信不夠或是不夠熱情、大方、主動的女性,即使有著姣好的臉蛋與身材,也經常得不到男友或丈夫的寵愛的話
建議經常佩戴紅髮晶,來加強自身的活力、魅力與親和力。紅髮晶對應海底輪,女性朋友若是體質纖弱、氣血不調的,建議多多佩戴紅色髮晶,以補充下三輪的能量;有婦科毛病的女性可以掛在腰間,或是戴著睡覺,可以有調節生理的作用。

Namaste

洋房

如果只係這個價錢就無所謂la......有陣時真的將價就貨架

原帖由 cherrytso 於 09-3-3 20:32 發表

係啊....條綠幽靈買咗 $98.00

洋房

我朋友有條$700的綠幽靈,等我試吓post上嚟比你地睇吓

大宅

真係要買條黃晶or金髮晶啦................

Namaste

首頁

尾頁

跳至