自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

原帖由 小manman 於 09-2-20 20:39 發表

我唔知酒樓係咪平過酒店呀,因為我一直都無留意酒樓的價錢,但我估唔差得好遠掛,我下個月擺酒,計埋酒水、加10%要一萬蚊一圍,不過,我擺11圍姐,本來我都唔諗住咁貴,但我奶奶話個d平既菜單好唔掂,尤其條魚簡直唔見得人, ...

好貴呀, oh my god 

大宅

價錢都合理喎~good 可以參考下.thanks
原帖由 Vca 於 09-2-20 21:12 發表

我07年影咗~ 超鍾意! 個個都話好靚~~~

我影咗total $9000幾, 40幾張相! (冇影遊艇~ 因為我仲去咗台灣影多輯!)

我影果年法國婚紗仲係全年最佳婚紗攝影~

我之前格過價,覺得羅浮宮係搵笨既!!! 因為我有想 ...

大宅

原帖由 alik 於 09-2-20 21:47 發表

有人話係喜沖喜都唔好, 但蘇民峰就話結婚係人生數一數二既大事, 無有怕喎

但係都係避得避

翡翠宮

其實,貴與平睇你要的菜單架姐,最平既4千幾都有,不過,係我奶奶唔肯之嘛!!!

公爵府

化妝: 我07年時都用左個收四千尾既化妝師, 包早,午及全晚新娘娘, 送1個99或媽媽或伴娘妝. 而家加左價, 要五千幾六千.

市面好似最平二千鬆少少都有

翡翠宮

原帖由 alik 於 09-2-20 23:15 發表
化妝: 我07年時都用左個收四千尾既化妝師, 包早,午及全晚新娘娘, 送1個99或媽媽或伴娘妝. 而家加左價, 要五千幾六千.

市面好似最平二千鬆少少都有

我揾左個化妝師收3,000,包早、全晚同埋頭飾,另加1,000媽咪、奶奶同埋伴娘各一個妝~~~

首頁

尾頁

跳至