懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

之前頭痛緊報唔到QE的產前講座
又係人地D BLOG見話法國D又唔係好有用仲要成千蚊先得個兩堂
經朋友介紹下,報左東華三院係鄧肇堅個日間中心的COURSE
雖然要過灣仔.但六百五千蚊(兩公婆一齊上)有四堂每堂有三個鍾
課程包括
第一課 產前護理
第二課 作產認知
第三課 產前及產後運動
第四課 產後謢理
有興趣我可以PM 張報名表俾你地

侯爵府

好媽媽勳章

甘貴 我就唔會報啦 留番d 錢第時生完自己保好個啦 政府e院唔晒錢喎 but真係好難book 我係kwh 甘耐都係報到1個talk咋
原帖由 tko123 於 09-2-20 16:45 發表
又係人地D BLOG見話法國D又唔係好有用仲要成千蚊先得個兩堂
雖然要過灣仔.但六百五千蚊(兩公婆一齊上)有四堂每堂有三個鍾
課程 ...

大宅

原帖由 ShinTeresa 於 09-2-20 16:59 發表
甘貴 我就唔會報啦 留番d 錢第時生完自己保好個啦 政府e院唔晒錢喎 but真係好難book 我係kwh 甘耐都係報到1個talk咋

你都好呀
我係QE直到五月的班都FULL晒
就算俾我報到六月都太遲啦
咁我想有人教下我做運動
我覺得六百幾蚊OK 呀
食餐飯都無左

大宅

Oh, that's great. I am interested. Please kindly PM me or email to [email protected]

Many thanks.

原帖由 tko123 於 09-2-20 16:45 發表
課程 ...

大宅

巳send email給大家
(因為原來pm係無得attachment,所以請大家留email俾我)

首頁

尾頁

跳至