跳至

首頁

尾頁

大宅

carina, AK0406 - 請盡快SEND E-MAIL比我, 我要下個星期SEND晒D ORDER FORM出去架喇, 如果下個星期都無, 就幫你地做唔到集體訂購喇…

Wing, Kuromi726, Kit, Maria - ORDER FORM己SENT但仲未收到你地既回覆, 請盡快填好SEND比我丫唔該; 如果出席22號聚會都可以果時比我呀!

唔該晒!

別墅

I emailed the order form to you yesterday. Do you received? and could you confirm the attachment is ok ?

原帖由 李露媚 於 09-2-20 21:49 發表
carina, AK0406 - 請盡快SEND E-MAIL比我, 我要下個星期SEND晒D ORDER FORM出去架喇, 如果下個星期都無, 就幫你地做唔到集體訂購喇…

Wing, Kuromi726, Kit, Maria - ORDER FORM己SENT但仲未收到你地既回覆, 請盡快 ...

複式洋房

Can I add order right now? Or it has been too later? Tks!!

別墅

對不起

我係呀WING, 因為豐明銀行申請信用卡有個MIFFY雪櫃送, 我都係諗住我申請批核後, 用這張咭找28方條數呀! 所以我都係唔訂住, 待我申請到張咭可能都要生咗之後了!不好意思, 敬請原諒!

首頁

尾頁

跳至