在職全職

跳至

首頁

尾頁

男爵府

請入黎

瑪瑙宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章

報到先

會員一覽 :

新界北代表
langfong--蘭蘭 ----->仔大女大, 而加幫有關機構做寄養家庭, 揍過十幾個有需要小朋友, 十分十分偉大的.
臣媽 ----------->女大佐喇, 重有個細仔就黎六歲,醒目又靚仔

新界臣代表....
Old cake -- 一個囡囡, 讀緊大學政治系....

香港區代表
panada -- pan --->手上有兩個小朋友, 佢話佢地成日開戰, 攪到佢頭都大埋, 死佐唔少細胞.
Redpocket- 紅紅--->一個字--爽, 瞓得, 食得, 打理屋企事務頭頭事道...very 得.. 有兩仔一女...
micli925 -- 米米--->呢個係極品, 又煮得, 又做得,任勞任怨, 所以佢 honey 成日都會啜住佢唔放嘅..有個女女係加記讀大學.

加拿大代表
calgary -- 卡 ---->同呀pan 一樣, 兩個生番係手,加多件大生番(佢honey) 添, 一日忙到黑, 我覺得佢真係最辛苦嘅一個

東九龍代表
諺諺 mum -- 諺媽----> 人稱牛大姐, 要返工,要做家務, 係一名成功人士, 成功減肥人士....恨到我口水流.
labelwah -- 華-----> 我...要返工, 要間中做家務, 乜鬼都唔識, 淨識去99屋企 '痴'食.., 有一個仔, 一個老公啫.... .
日好 --- 1 個大食仔, 1 個瘦骨女.....
emily22 : 今年42歲念住入定黎都岩啦
我有1女15歲-1仔9歲.

我地有以下細路現身bbq場..
臣媽--1 個五歲仔--臣臣 (身手敏捷型)
紅紅-- 1 個十一歲女 (文靜型)
pan -- 1 個十一歲口水仔(好掂,絶無冷場)
1 個七歲蝸牛女 (慢熱嬌嗲型)
華 ----1 個十歲仔 (肥胖為食型.. 同呀媽一樣)
蘭 -----1個二至三歲嘅小公主, 好靚女嘅..

侯爵府

2011精緻種植勳章 畀面勳章

咁快ge...

男爵府

原帖由 emily22 於 09-2-21 09:19 發表
報到先

孖2 至快

男爵府

原帖由 臣媽 於 09-2-21 09:20 發表
咁快ge...

你都快....臣媽
咁咪好囉, 新園好過舊園....

侯爵府

我話仲未夠2000, 咁快就開新屋

侯爵府

反正代課, 兩間都冇乜所謂, 最緊要係d 同事好, 辛苦少少唔緊要
原帖由 labelwah 於 09-2-21 09:21 發表

你都快....臣媽
咁咪好囉, 新園好過舊園....

男爵府

原帖由 臣媽 於 09-2-21 09:22 發表
我話仲未夠2000, 咁快就開新屋

係呀, 扮勁吖麻.....

侯爵府

呢個標題好吖, 知你有諗過先開, 唔係求求其其

侯爵府

走喇, 臣臣要返合唱團喇, 今晚霸到個腦就再見....

男爵府

原帖由 臣媽 於 09-2-21 09:25 發表
呢個標題好吖, 知你有諗過先開, 唔係求求其其

咪話唔信 啱啱即興嘅.....

子爵府

華, 你都好有效律喎, 話搬就搬, 我都唔執輸, 嚟報個到先...

子爵府

22, 乜你呀仔重讀緊四年級, 咁就真係有排捱咯!

我媽子屋企重有老豆, 家姐同埋間中返嚟住吓嘅二哥囉, 都好齊人吓架, 呀! 計漏左隻貓添!!

瑪瑙宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章

你家姐一家都係,係度住架,咪好多人囉?
原帖由 panada88 於 09-2-21 09:33 發表
22, 乜你呀仔重讀緊四年級, 咁就真係有排捱咯!

我媽子屋企重有老豆, 家姐同埋間中返嚟住吓嘅二哥囉, 都好齊人吓架, 呀! 計漏左隻貓添!!

男爵府

原帖由 panada88 於 09-2-21 09:30 發表
華, 你都好有效律喎, 話搬就搬, 我都唔執輸, 嚟報個到先...

大佬呀, pan 姐吩咐架....想 c 麽...
我第日無野做, 要黐住佢架麻...知無

男爵府

花花呀 ))))) 你買嗰'd' 荀野係邊樹黎架 ))))))
(蘭蘭買唔到嘅話, 我為你事問 )

男爵府

pan,
今日乜野行程呀 ?
係咪繼續騰去媽子度訓練新人呀 ?

瑪瑙宮

呀華

你今日要反工咩.........

瑪瑙宮

我閃啦....
昨日買了幾件平衫..honey同仔都話正...今天番去encore..
豬-2000番學/工恤衫..$25元
”GAP”純棉白襯衫....$10元
萬克頓男庄孖煙通......$10元
happy..買到停唔到手..

瑪瑙宮

呀花係尼度買架.昨日都有講呀?

首頁

尾頁

跳至