跳至

首頁

尾頁

複式洋房

其實今日係我老公去參加, 原本佢就好怕悶, 好怕參加呢樣, 個樣, 因為佢個人比較慢熱, 我都係. 所以我用為亞女好既名義叫佢去, 聽到咁佢梗係去啦.
但係佢今日返到黎, 居然話好精彩, 仲係咁教亞女點樣, 仲要講d英文好正咁, 雖然我唔識, 佢仲話下次有堂再預埋佢.
真係好開心呀, 唔該晒妳呀.

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

來也怱怱, 去也怱怱, 未及言謝, 我也很喜歡, 回家後show比我家老爺(Jas' daddy)過目, 他也非常欣賞! thank you! BTW, I am one of those people say ...i,j,k,l-lo, m,n,...r-lo, s-si,... but I will correct them from today, thank you, miss seng!!

大宅

Hi Echo,

想問幾時會再開班? 我有興趣join ......

複式洋房

我老公返到黎, 就不停教囡囡, 入lift又講, 坐車又講, 仲要震埋口龍, 又教我點樣講先至正確, 又問我點解以前學校無教. 估唔到上左一堂je, 就變化咁大, 好似專家咁.

別墅

echo, 多謝你幫我地攪呢個班同埋d flash card, 真係唔該晒.....我會得閒去個條link再重溫d發音, 因為年紀大, 開始唔記得有d字母的發音啦...怕教錯亞仔...

男爵府

Thank You ~~
MR TdP 好鬼馬~~
仲有"吾鶏水"林林同謙謙,即場試範bb真人發声

[img]http://www.magicalkingdoms.com/timers/tickers

大宅

無錯ar!我同我家相公都好欣賞ar!超級唔該晒ar!幾想即PAY $$上埋第2堂ar!

仲有夜晚我同林林玩card card攞個A字佢睇佢就《吖》咁叫!測試過la!其他字母佢就《呼呼聲》,跟住就不停搵個A字嚟《吖》!我講咗止堂情況俾家人聽,我62幾開心!

大宅

我要鄭重咁代謙謙同咁多位第一堂的家長道歉, 真係唔好意思, 佢上堂的時候係咁扭計, 嘈到大家, 如果大家有聽漏咗嘅話, 要拜託miss 幫幫忙嘞 mouth:

大宅

唔制呀, 好想join呀........
我坐完台北【一個無腳的的士司機】之分享! (有圖)

http://forum.baby-kingdom.com/thread-2442319-1-1.html

男爵府

2011至尊種植勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章

佑佑同我老公今日都好開心! thank you!

王國會長

王國會長

Echo,

真係好正呀!老公仲問我係咪有第二堂可以上添呀!

仲有唔知點解,悅悅上完堂好似叻咗咁,聽到叫佢clap佢識做喎,100%架!仲識arms up喎,佢識指自己既nose, 佢之前無聽過我指令做架!唔通係因為我未上堂之前d發音同dvd唔同,所以悅悅唔識聽我講咩?

期待幾個月後再有堂上啦!大家一齊交流吓有咩問題同心得嘛。

禁止發言

王國會長

王國會長

原帖由 echo_seng 於 09-2-22 23:18 發表

Doris, 有無咁誇,上一堂都咁勁!

不過多謝晒,如果你地覺得有用就好啦!

真係堅架!我今日仲幫佢影埋相,你要唔要see丫?如果想睇,你可以畀你個facebook email我丫。

禁止發言

別墅

好感激你呀ECHO,俾左一堂咁正O既phonics class 我地,都唔知點講,總之好正啦,有下堂一定要預埋我地呀!野性彤彤報左架喇!

大宅

原帖由 echo_seng 於 09-2-22 23:27 發表
希望各位參加左家長 Phonics Class朋友們覺得無搵你地笨就好啦!

聲明先, kkrabbit 唔係我個“妹”,無做“妹”呀!

如果大家有時間,真係可以善用d flash cards,再加 magic tape 比 d大帝玩,佢地記得好快!

我個 flash card ...

ECHO, 我真係好想上你堂!不過我姐姐唔生性,走左啦!無人湊希希,又要緊住請姐姐,一腳"kick"!上唔到你堂!希望你唔好介意!!不過我有notes...知道好正!!有第二堂預埋你老b個兄弟希希啦!唔該!!!

別墅

Hello Echo,

請問會唔會再攪 phonics class? 我都好有興趣, 下次可預埋我, 唔該晒~

原帖由 echo_seng 於 09-2-22 23:27 發表
希望各位參加左家長 Phonics Class朋友們覺得無搵你地笨就好啦!

聲明先, kkrabbit 唔係我個“妹”,無做“妹”呀!

如果大家有時間,真係可以善用d flash cards,再加 magic tape 比 d大帝玩,佢地記得好快!

我個 flash card ...

複式洋房

嘩, 搵都唔搵我呢d咁無影響力既人做"妹"啦.

我相信doswong係講真ga, 因為我老公同bb講ba ba ba, 佢會跟住講ba ba ba, 當然我唔係bb本人, 我唔知佢諗緊mud, 不過見到佢地咁玩, 真係好好笑.

係呀, echo係咪仲會有堂, 內容同唔同呢, 會唔會有進階版, 專業版..........

同埋我點先可以睇到個flash card wall

禁止發言

禁止發言

首頁

尾頁

跳至