二手市場

跳至

首頁

尾頁

別墅

可摺可 170 度臥, 四平八穩安全可靠, 最岩初生BB 至兩三歲幼兒, 車下有購物籃, 一車便可與寶貝出街玩!

孖仔, 初生少出街所以少用, 真係放埋一邊... 2007年 荷花買..

有兩架, $500 一架, 小西灣自取, 兩架一齊買可減, 有興趣email 或 msn: [email protected]

別墅

再推.... :)

別墅

一架有版友出價$500

大宅

騙人的,並不是每架500元

別墅

原來係你舉報?

駛唔駛咁樣呀? 又話老公失業, 又要睇過架車先決定, 我都就你咯!

有人出超過$500, 你又未應承賣, 咁係人都會賣yahoo果邊啦, 你無啦啦落bid $525 , 我都話你用$525 bid贏, 我照$500 比你

但你又反悔, 又叫人比bad comment 你, 我都寧事息人cancel 你叫價算了, 點知你搵d 芝麻綠豆野去complaint 我拍賣, 雖yahoo 後尾同我開番, 你駛唔駛咁麻煩人地呀? 買賣既野, 唔岩咪囉!!!

抵你老公成世失業, 等你呃d 婆乸數去養佢兩個過活!!! 咁衰既人都有!!!

複式洋房

咩事? 可唔可以詳細講件事出黎八下呀?

原帖由 CreativeAccount 於 09-3-3 12:57 發表
原來係你舉報?

駛唔駛咁樣呀? 又話老公失業, 又要睇過架車先決定, 我都就你咯!

有人出超過$500, 你又未應承賣, 咁係人都會賣yahoo果邊啦, 你無啦啦落bid $525 , 我都話你用$525 bid贏, 我照$500 比你

但你又反悔, ...

大宅

我無舉報你 我只係係呢到打左咋
你查清楚先好屈我啵

大宅

大家評下理
板主明明打住有兩架, $500 一架, 小西灣自取, 兩架一齊買可減,咁大家係唔係會唸一架500蚊,2架一齊有得平先,跟住我就msn板主 點知一直都收唔到佢回應,我咪send e-mail囉.跟住佢話要係yahoo bib 但我bib個陣時已經去到500蚊,我再落bib既時侯要525我都照落,因為板主叫既,跟住佢就話如果無人bib得高過我既話先以500蚊賣比我,咁當初我係bk見到係500蚊我先會同板主講,我亦只係係呢到打左話呃人,我並無係yahoo舉報,我唔會為咁小事而舉報,但板主而家一口應定係我做既

首頁

尾頁

跳至