網購天地

跳至

首頁

尾頁

子爵府

非官方旗艦店係咪信唔過呢

大宅

yanyan0906 發表於 17-11-7 12:27

我有淘過,黑色彩色都有淘過,用緊,幾好。啱啱再 order 過。

子爵府

MANHOTSE 發表於 17-11-7 16:43
我有淘過,黑色彩色都有淘過,用緊,幾好。啱啱再 order 過。

唔該可以俾link 我嗎?多謝

子爵府

最近淘宝墨盒貴左好多.....
記得買D可以自行補充墨水嘅墨盒喎

1號閑人: 外汇牌价再加1.5%手續費,簡化了的公式: 101.5/"港币现汇买入价"

子爵府

1號閑人 發表於 17-11-7 16:54
最近淘宝墨盒貴左好多.....
記得買D可以自行補充墨水嘅墨盒喎

唔知我要買果隻564有冇可加墨水,等我研究下先!係香港買好貴,諗住睇下淘寶,點知官方旗艦店竟然冇得買

大宅

MANHOTSE 發表於 17-11-7 16:43

我都想要link呀!

大宅

回覆樓主:

我用緊代用墨,幾好

買開呢間
【我剁手都要买的宝贝(雄彩适用 HP 564墨盒 Officejet 4620 4610喷墨打印机油墨水墨盒),快来和我一起瓜分红I包】http://v.cvz5.com/h.EXJcN9 点击链接,再选择浏览器打开;或复制这条信息¥xWwq06HtFKf¥后打开(emoji)手淘(emoji)

子爵府

yanyan0906 發表於 17-11-7 18:31
唔知我要買果隻564有冇可加墨水,等我研究下先!係香港買好貴,諗住睇下淘寶,點知官方旗艦店竟然冇得買:i ...

都係唔好買可加墨水墨盒,好麻煩,要換顯墨芯片,同埋有機會塞墨頭,到時一樣要掉

1號閑人: 外汇牌价再加1.5%手續費,簡化了的公式: 101.5/"港币现汇买入价"

子爵府

supericy 發表於 17-11-7 22:06

我用緊代用墨,幾好

多謝分享

子爵府

1號閑人 發表於 17-11-7 22:23
都係唔好買可加墨水墨盒,好麻煩,要換顯墨芯片,同埋有機會塞墨頭,到時一樣要掉

我研究下先,我都未用過呢款

大宅

yanyan0906 發表於 17-11-7 16:52
唔該可以俾link 我嗎?多謝

【兰博兼容HP63XL墨盒hp2130 3630 3830 officejet 4520 4650打印机】http://q.nivyw.com/h.EdJUqR?sm=721df1 点击链接,再选择浏览器打开;或复制这条信息¥bJLr06uq0cw¥后打开(emoji)手淘(emoji)

大宅

kyingyoyo 發表於 17-11-7 19:02
我都想要link呀!

【兰博兼容HP63XL墨盒hp2130 3630 3830 officejet 4520 4650打印机】http://q.nivyw.com/h.EdJUqR?sm=721df1 点击链接,再选择浏览器打开;或复制这条信息¥bJLr06uq0cw¥后打开(emoji)手淘(emoji)

子爵府

MANHOTSE 發表於 17-11-8 09:19
【兰博兼容HP63XL墨盒hp2130 3630 3830 officejet 4520 4650打印机】http://q.nivyw.com/h.EdJUqR?sm=721d ...

多謝分享好想跟買,可惜冇我要嘅型號

大宅

好媽媽勳章

MANHOTSE 發表於 17-11-8 09:20
【兰博兼容HP63XL墨盒hp2130 3630 3830 officejet 4520 4650打印机】http://q.nivyw.com/h.EdJUqR?sm=721d ...

咁橋我都係訂呢間, d墨出得一忽忽。我而家再搵緊邊間好

公爵府

swxo 發表於 18-3-9 11:46
咁橋我都係訂呢間, d墨出得一忽忽。我而家再搵緊邊間好

墨水機至少一個禮拜,要印一張有圖有文字既紙出黎,如果唔係容易塞墨頭,天氣乾燥或凍既話兩三日印一張重好~

墨頭塞左試下用熱水浸,墨頭向下,三份一墨盒高度浸十零分鐘,灘凍放入機試印,唔得就再浸,我試過塞得勁,浸左 3次先得~

大宅

好媽媽勳章

MiuMiuLi 發表於 18-3-9 12:53
墨水機至少一個禮拜,要印一張有圖有文字既紙出黎,如果唔係容易塞墨頭,天氣乾燥或凍既話兩三日印一張重 ...

我個墨盒係漏墨, 未開袋已經見到有墨水在袋內, 試用d墨出到一行有一行冇

公爵府

swxo 發表於 18-3-9 12:58
我個墨盒係漏墨, 未開袋已經見到有墨水在袋內, 試用d墨出到一行有一行冇
...

照樣試下抺乾淨佢浸熱水,依家就算買雜牌墨盒都唔平,晒小小功夫可能有機會救得返,值得試下 ~

男爵府

親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

yanyan0906 發表於 17-11-7 12:27

楼主嘗試一下一間叫天色的旗艦店,我自己用hp61,質素可以接受,包装做工都比較好。我用過连喷墨盒,當時新出無海绵那款,因為氣壓问题長漏墨或有時印不出,最抵死hp打印机常常認墨盒,有海綿那款都可以隨時出事,今日打得出,第二天可能又有显示話墨盒不符,不讓您印,几勞氣。天色的墨盒後加芯片,可以显示墨量。

男爵府

MiuMiuLi 發表於 18-3-9 13:12
照樣試下抺乾淨佢浸熱水,依家就算買雜牌墨盒都唔平,晒小小功夫可能有機會救得返,值得試下 ~
...

浸熱水可以同時用手fing下,等水流幫手沖洗。我進化左用洗手飾的震机来震,通墨頭效果超佳。

男爵府

回覆樓主:

hp新型号的墨盒已經無法自己reset晶片,hp認墨盒的問題就更嚴重。hp趕客中。。。

首頁

尾頁

跳至