跳至

首頁

尾頁

複式洋房

有個好朋友的老公近排在新加坡一間治癒中心好輕松地成功戒煙。搞到我都心思思想叫C佬同我去新加坡7日順便要佢戒煙。有無人知道如果去一個星期住邊D酒店平D?聽講依家的酒店好貴…

別墅

dodomommy,

我諗你可以去搵离開orchard road 的serviced apartment會平些囉。另外我想問下你位朋友在哪裡戒煙?可唔可以俾些資料我?Thanks!

複式洋房

原帖由 mienmien 於 09-2-23 21:26 發表
dodomommy,

我諗你可以去搵离開orchard road 的serviced apartment會平些囉。另外我想問下你位朋友在哪裡戒煙?可唔可以俾些資料我?Thanks!

mienmien,

唔好意思。呢兩日阿女又病咗所以唔得閑上來。我諗都係因為2手煙搞到佢的氣管差晒。你可唔可以介紹邊間俾我?我個friend話聽講有間在東邊唔太貴。你有無聽過?

乜你都有興趣戒煙咩?我唔知呢度可唔可以寫。不如我試下pm個地址俾你啦!呢間係私人的。唔係乜政府機构。唔洗食藥、貼、針救…佢係用西方技術又無負作用所以我個friend先放心俾佢老公試。价錢都好公道因為佢話新加坡的煙勁貴。整個療程仲平過佢兩個月的買煙錢!如果你有朋友真係想戒煙,你好應該介紹佢去呢度。係可以帮到佢。我老友的老公食咗廿幾年煙都得,所以我信囉!

別墅

原帖由 dodomommy 於 09-2-26 21:54 發表

mienmien,

唔好意思。呢兩日阿女又病咗所以唔得閑上來。我諗都係因為2手煙搞到佢的氣管差晒。你可唔可以介紹邊間俾我?我個friend話聽講有間在東邊唔太貴。你有無聽過?

乜你都有興趣戒煙咩?我唔知呢度可唔可以寫 ...

dodomommy,
我無收到你的pm哦。可唔可以再pm我?唔該
阿囡好返未?其實你老公真係唔應該係阿囡面前食煙咖!

複式洋房

原帖由 mienmien 於 09-2-28 12:20 發表

dodomommy,
我無收到你的pm哦。可唔可以再pm我?唔該
阿囡好返未?其實你老公真係唔應該係阿囡面前食煙咖!

mienmien,

有個做護士的朋友話即使我老公唔係小朋友面前食煙,佢身上所沾到的尼古丁粒籽已可令阿囡同成為2手煙受害者。你話慘唔慘?阿囡又鐘意同爸爸玩,所以我一定要C6戒煙!我已經再次pm咗你啦。如果唔係,如真想戒煙的,你可以打新加坡電話6271 3228問下。希望帮到你啦!

別墅

原帖由 dodomommy 於 09-3-2 17:52 發表

mienmien,

有個做護士的朋友話即使我老公唔係小朋友面前食煙,佢身上所沾到的尼古丁粒籽已可令阿囡同成為2手煙受害者。你話慘唔慘?阿囡又鐘意同爸爸玩,所以我一定要C6戒煙!我已經再次pm咗你啦。如果唔係,如真想戒 ...

dodomommy,

我已經將個電話俾咗個新加坡朋友。多謝晒。
個朋友話有間service apartment在Joo Chiat place 好似唔係好貴但就無乜facility.睇吓你介唔介意囉。佢要搵下個網址。我下次再俾你。

複式洋房

原帖由 mienmien 於 09-3-6 23:21 發表

dodomommy,

我已經將個電話俾咗個新加坡朋友。多謝晒。
個朋友話有間service apartment在Joo Chiat place 好似唔係好貴但就無乜facility.睇吓你介唔介意囉。佢要搵下個網址。我下次再俾你。 ...

ok!冇問題。唔該晒。C6應成左easter果個星期去新加坡戒煙!好開心啊因為以後可以唔洗買貴煙同埋我哋又唔使接触到2手煙啦!

別墅

dodomommy,

呢個網站可以入去睇下:http://www.moveandstay.com/singa ... cription.asp?id=987

我個朋友約咗下星期去戎煙啊!

複式洋房

原帖由 mienmien 於 09-3-16 11:51 發表
dodomommy,

呢個網站可以入去睇下:http://www.moveandstay.com/singapore/apartments_description.asp?id=987

我個朋友約咗下星期去戎煙啊!

多謝你啊!我哋訂咗酒店啦!亦預約咗去戒煙啦!原來佢哋除助戒煙,仲有好多其他嘢。聽老友講介紹佢去的星加坡friend原來係朋友帶佢去治療敏感。佢哋叫做allergy。效果系小朋友身上好好哦!

首頁

尾頁

跳至