想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

各位姊妹,

我係"林勇行"醫生處有極不愉快既經歷.希望大家參巧.
佢好大安主義,我己四十高齡,佢唔幫我驗血糖.
最後我自己出去驗,驗出妊婊糖尿.
我血壓高,佢又唔理,搞到我耍自己入瑪丽.
我生完bb後頭痛,佢又不以為以.我再話佢知,
佢境然答我唔知點解.
最後發現是麻醉後遺症.冇得醫的.
佢個麻醉師仲唔認,仲話冇可能,幫唔倒我.
我而家日日頭痛,凑唔倒呀b.
腦科醫生話好難醫,就算做手術.成功机會都唔大.
因為林醫生&麻醉師(姓邱的)overlook,錯過左最好既醫治時間.
我以後可能永遠無法正常生活

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

原帖由 Ruby06 於 09-2-24 04:13 發表
各位姊妹,

我生完bb後頭痛,佢又不以為以. ...

你會唔會坐月時 , 洗頭無吹乾D 頭髮, 出街無戴返頂帽, 俾風攝親呀?

西醫唔得, 睇中醫調理得唔得?

大宅

千其唔好睇林勇行醫生

Lot of my friends and include myself also see Dr. Lam for C-section or natural delivery. We all OK wor, I think he is very careful doctor.

原帖由 Ruby06 於 09-2-24 04:13 發表
各位姊妹,

我生完bb後頭痛,佢又不以為以. ...

大宅

原帖由 MAL 於 09-2-24 10:25 發表
Lot of my friends and include myself also see Dr. Lam for C-section or natural delivery. We all OK wor, I think he is very careful doctor.

I also think that before but this is my true experience. No lie.

大宅

原帖由 miffymiffy 於 09-2-24 10:14 發表

你會唔會坐月時 , 洗頭無吹乾D 頭髮, 出街無戴返頂帽, 俾風攝親呀?

西醫唔得, 睇中醫調理得唔得?

唔關頭風事,係做麻醉刺穿佃孔...流左d 腦脊液出來,腦壓下降....因佢 and 麻師ignore 我,所以遲左發覺,而家好難醫.打番clinic,佢仲話唔關事.

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

原帖由 Ruby06 於 09-2-24 10:41 發表

唔關頭風事,係做麻醉刺穿佃孔...流左d 腦脊液出來,腦壓下降....因佢 and 麻師ignore 我,所以遲左發覺,而家好難醫.打番clinic,佢仲話唔關事.

去香港醫務委員會投訴得唔得?

首頁

尾頁

跳至