嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

大宅

好媽媽勳章

如題~~

http://www.huggies.com.hk/pull-ups/redemption/

原來上次Huggies有野換係2007-09,佢上次promotion都只係要個分(分數),我keep 咗年幾, 有成百幾分, 今次只係換到一包:;pppp:

反而知道pampers 係要剪3組印花,所以有keep到 pampers 個袋

Huggies ,您換野都換得衰個人

-------------------------------------------------

不如大家報吓有幾多分 & 意見 & 投訴
要send 條 link 俾 huggies!!!

(主要問題係佢上次都只係要個分數, d mama 就剪個分:;pppp: ;
而Pampers 不嬲要齊片數字樣+條碼+熊仔印花,所以pampers 唔會儲錯 )

別墅

其實呢倆間都虾人,我咁耐只換到1次,多數儲夠就換哂or過期

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回 想生BB熱投 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

多謝分享....
我囡囡用緊huggies & pampers, 2隻都有儲印花, 全都都係儲成個膠袋, 所以, 2款都可以換免費片..... 慳好多....

子爵府

Huggies ,您換野都換得衰個人

AGREE!!!!

男爵府

衰人

大宅

好媽媽勳章

都係您叻d (儲成個膠袋)
我只係 Pampers 會儲成個膠袋

原帖由 Sallyb1a 於 09-2-24 15:40 發表
多謝分享....
我囡囡用緊huggies & pampers, 2隻都有儲印花, 全都都係儲成個膠袋, 所以, 2款都可以換免費片..... 慳好多....

大宅

好媽媽勳章

但我係Pampers 都叫換過幾包片 + 一隻馬仔 :

Huggies 真係毛都冇條:;pppp:

原帖由 hernie 於 09-2-24 15:37 發表
其實呢倆間都虾人,我咁耐只換到1次,多數儲夠就換哂or過期

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回 想生BB熱投 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

係呀.... 鬼叫佢地成日轉換方法咩, 我索性留成個袋, 費事剪完唔0岩用, 唗心機....

原帖由 pauline6 於 09-2-24 15:44 發表
都係您叻d (儲成個膠袋)
我只係 Pampers 會儲成個膠袋

男爵府

加大碼無份!

侯爵府

2011至尊種植勳章 畀面勳章

我都有好多分數
但冇儲其他呀

侯爵府

好媽媽勳章 睛靈勳章

真係頂一聲! 禮拜日剛整理櫃筒入面亂七八糟既印花,將分數個印花剪得靚靚出黎!

我會打電話去投訴!

儲成個袋? 咪講笑啦,一年用咁多包,你估屋企係雜物房呀?!

大宅

好媽媽勳章

我今日打咗去投訴!!!
Huggies 話冇叫您儲上面d 分喎:;pppp:
佢話不嬲冇全年的換gift 計劃

原帖由 gion 於 09-2-24 17:26 發表
真係頂一聲! 禮拜日剛整理櫃筒入面亂七八糟既印花,將分數個印花剪得靚靚出黎!

我會打電話去投訴!

儲成個袋? 咪講笑啦,一年用咁多包,你估屋企係雜物房呀?! ...

大宅

好媽媽勳章

pampers 我都有keep住換佢的free 尿片呀. 但 huggxxx, 另寫衰過人架. 乜鬼都話要出佐敦拿. 「小」佢呀 ......車錢唔洗比呀 ??!! 一出一入, 2個幾鐘頭. 人工呢 ??!!

大宅

好媽媽勳章

不如大家報吓有幾多分 & 意見 & 投訴
要send 條 link 俾 huggies!!!

(主要問題係佢上次都只係要個分數, d mama 就剪個分:;pppp: ;
而Pampers 不嬲要齊片數字樣+條碼+熊仔印花,所以pampers 唔會儲錯 )

原帖由 雪~bb 於 09-2-24 17:13 發表
我都有好多分數
但冇儲其他呀

男爵府

畀面勳章

咪係lor, 我剩係留左d分數格乍, 激死!!!!

侯爵府

好媽媽勳章 睛靈勳章

呢d好明顯係恰消費者,唔想送禮物都唔洗出埋d咁低裝既哪乍招數! 臨到最尾一刻先要求多多,咩公司黎架呢間!

我聽日一定去投訴呀!

太賤格!

大宅

我都係一直只儲個印花,要儲存整個膠袋太花地方
今次都係剛買了兩set大碼優惠裝(每set兩包片)
才可剪到片數及碼數去換一包學習褲
上個星期六已去佐敦換,而那些片雖未用但個袋已有幾個洞

男爵府

其實之前pampers咪又係咁
一時又話要藥房標籤,一時又要咩貼紙咁

大宅

這一年來儲的分數印花起不是無用?

原帖由 pauline6 於 09-2-24 17:39 發表
我今日打咗去投訴!!!
Huggies 話冇叫您儲上面d 分喎:;pppp:
佢話不嬲冇全年的換gift 計劃

大宅

好媽媽勳章

係, 除非您有儲成個膠袋 :;pppp:

原帖由 irispktsang 於 09-2-24 20:49 發表
這一年來儲的分數印花起不是無用?

首頁

尾頁

跳至