論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

別墅

印印的學歷

我想問下印印的學歷是否最高是高中, 但是即使是高中都是唔識講同寫英文. 是否正確. ?-(

大宅

Re: 印印的學歷

我個印印話讀完初中, 但係莫講話寫, A-Z都未背得晒.

總之佢地D學歷, 你都係唔好信啦.

大宅

印尼文係用英文字母排出o黎架, 所以a-z 佢地一定識架! 仲有有時叫佢去買野, 我寫中文, 叫佢係旁邊寫, 佢地會用英文併出o黎!

男爵府

Depends on the maid's willingness to learn. My maid finished secondary school (I think up to form 3). She picked up her english when she worked in Singapore (for 2 years), she can speaks and can read most instructions.

大宅

My Indo maid is very smart then. She said she finished high school and she speaks okay English. As far as I know, she had only worked in HK several years ago. Not sure if she can write very well in English, but she can read and speak English. She also read English books with my daughter. Of course, she got a little bit of accent, but still acceptable.

民房

我新的印印也是high school, 佢d英文真
係唔差, 我第一日去agnet接佢, 佢就叫
agent問我可唔可以用英文同我o地溝通,
全部都係用英文同我o地講, 我o個個讀完
書好幾年都搵唔到工, 我係佢第一個僱主,
其實真係要睇個人; 好似o係香港讀完F.5
個個程度都唔同啦。

大宅

我個印印係高中畢業,識英文的,但我係完全禁止佢喺我屋企講英文的,因為佢哋有啲字係用佢哋印尼發音來讀的.

大宅

我上個月抄左個蠢到不得了的印印
簡直唔相信世上有如此蠢的
但佢學歷話係大學,連單字英文dog.cat尼d都唔識
所以我覺得係好假
e+換左個印係用電話直接對話溝通到先請
到左兩日希望好彩啦
Milk Milk Milk - Jerry boy Yahoo BOLG

首頁

尾頁

跳至