自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

開心吸收勳章

天氣開始凍,一直都想搵條類似既格仔頸巾,大大條,有D鬚鬚。

有冇JM知邊到有得買,但唔好太貴,百幾蚊咁。

男爵府

回覆 szesees 的帖子

Fb search lemon fashion Online有$119

大宅

回覆樓主:

聯合廣場有,$60~$80已經可以買到,有2間喺走廊果d鋪仔,好多款揀,我前日先去買左幾條襯衫

wcpcelia    發表於 17-11-29 10:10

象牙宮

無印有。

伯爵府

回覆樓主:

葵涌廣場有類似$39~49

大宅

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

LOG ON有呀。

有時旺角女人街都有,平D添。

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

szesees 發表於 17-11-28 18:18

有冇JM知邊到有得買,但唔好太貴,百幾蚊咁 ...

【我剁手都要买的宝贝(韩版秋冬新款仿羊绒围巾加厚保暖女士英伦风格子围巾两用披肩),快来和我一起瓜分红I包】http://v.cvz5.com/h.xlOrLj 点击链接,再选择浏览器打开;或复制这条信息¥HDmP0i5JhyX¥后打开(emoji)手淘(emoji)

18.8

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

【我剁手都要买的宝贝(围巾女冬季针织韩版披肩百搭学生仿羊绒甜美可爱简约流苏格子欧美),快来和我一起瓜分红I包】http://v.cvz5.com/h.xlNJzQ 点击链接,再选择浏览器打开;或复制这条信息¥fcT70i5ryN7¥后打开(emoji)手淘(emoji)

有蘇蘇架

大宅

開心吸收勳章

cindy618 發表於 17-11-28 22:17
【我剁手都要买的宝贝(围巾女冬季针织韩版披肩百搭学生仿羊绒甜美可爱简约流苏格子欧美),快来和我一起瓜 ...
淘寶真係不了,之前同幾個同事一齊買,著完第2日大家一齊敏感。我都還好,剩係條頸,另外有同事條頸同塊面都生哂野。
所以有時真係唔好貪平,睇醫生個筆錢都貴番哂

wcpcelia    發表於 17-11-29 10:10

瑪瑙宮

szesees 發表於 17-11-29 00:41
淘寶真係不了,之前同幾個同事一齊買,著完第2日大家一齊敏感。我都還好,剩係條頸,另外有同事條頸同塊面 ...

貪平之餘,一定要研究評價架

水晶宮

welove1006 發表於 17-11-28 19:23
聯合廣場有,$60~$80已經可以買到,有2間喺走廊果d鋪仔,好多款揀,我前日先去買左幾條襯衫
...

呢兩檔我都幫襯左好多年,價錢唔貴,quality都唔錯

男爵府

淘寶真係不了,之前同幾個同事一齊買,著完第2日大家一齊敏感。我都還好,剩係條頸,另外有同事條頸同塊面 ...
我覺得舖頭仔d貨咪又係淘寶貨

大宅

回覆樓主

尋日見到H&M有

大宅

開心吸收勳章

回覆 cindy618 的帖子

評價冇用架,有朋友開淘寶店,啲評價買番黎,好平咋嘛,一個月左右都上到皇冠,同IG買like差唔多玩法

伯爵府

szesees 發表於 17-11-28 18:18

有冇JM知邊到有得買,但唔好太貴,百幾蚊咁 ...

岩岩一田大減价$79德國造

伯爵府

你有冇洗過先用?

大宅

開心吸收勳章

Abbie_mimi 發表於 17-11-30 16:41
你有冇洗過先用?
緊係有啦,買番黎既衫一定要洗過先著。可能用料有問題,我同同事後尾都扔咗

子爵府

虎到金來勳章 2018父親節勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 DHA勳章 陪月勳章 畀面勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

H&M

水晶宮

虎到金來勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 我的育兒心得勳章 分享愛 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

welove1006 發表於 17-11-28 19:23
...

係咪地下果層

伯爵府

szesees 發表於 17-12-1 16:27
緊係有啦,買番黎既衫一定要洗過先著。可能用料有問題,我同同事後尾都扔咗 ...

洗完都敏感真係要掉

首頁

尾頁

跳至