影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

唔覺唔覺又要開新舖啦,多謝大家比面,送碗麵過大家食.
<br><br>

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

碗麵好靚呀!
原帖由 chinatea 於 09-2-26 10:05 發表

伯爵府

又比路路食咗第一碗麵添 ,都好啦我食第二碗

原帖由 chinatea 於 09-2-26 10:05 發表
父母過份愛子女,會反射成為子女的煩惱;對子女要放心,他們才能安心.

心願

水晶宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

原帖由 小路 於 09-2-26 10:59 發表
碗麵好靚呀!

喂喂,果日去食呢碗野,午餐來28.-抵唔抵呀?係元朗食架.

28號你記得拎返兩個盒比我,尋日去元朗冇得賣,所以要比返我,希希個工人唔知點解整d蘿白糕好苦,鹽已經最後落架啦,可能蘿白唔靚掛.

我又試下整郎探好好地話想食喎真係冇佢符.

<br><br>

大宅

I'M NO.3!
碗麵好正,不過係魚生,無份食!
原帖由 心願 於 09-2-26 11:24 發表
又比路路食咗第一碗麵添 ,都好啦我食第二碗

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

我記得架啦!蘿白糕有無放少少糖落去煮呀?
原帖由 chinatea 於 09-2-26 11:30 發表

喂喂,果日去食呢碗野,午餐來28.-抵唔抵呀?係元朗食架.

28號你記得拎返兩個盒比我,尋日去元朗冇得賣,所以要比返我,希希個工人唔知點解整d好苦,鹽已經最後落架啦,可能蘿白唔靚掛.

我又試下整郎探好好地話想食喎真係冇佢符. ...

大宅

仲有要落胡椒粉!
原帖由 小路 於 09-2-26 11:54 發表

大宅

TT,
乜原來係著緊身牛仔褲就可以修身,我真係估唔到喎!我上一胎都著唔番未生之前D褲,今胎好驚又大一個碼!

禁止訪問

男爵府

ESW,可以參考下
http://www.healthno1.com/articles/child/html/cd19981111da.html
http://www.qc.edu.hk/it-school/homepage/PTA/Sibling%20relationship.
http://www.yaolan.com/book/article2007_45757284485.shtml" target="_blank">http://www.yaolan.com/book/article2007_45757284485.shtml
[email=http://www.yaolan.com/book/article2007_45757284485.shtml]
[/email][email=http://www.61bay.com/edu/q83818.htm]
[/email]

大宅

lyf,
THANKS!
依家五個月喇!
原帖由 lyf 於 09-2-26 16:47 發表
ESW,

你有左BB呀, 真係恭喜晒! 幾個月呀?

大宅

路人,
麻煩你幫我搵到呢D資料!
轉頭慢慢睇先!
你又點呀?尾尾習慣覆未?

男爵府

原帖由 ESW 於 09-2-26 19:33 發表
路人,
麻煩你幫我搵到呢D資料!
轉頭慢慢睇先!
你又點呀?尾尾習慣覆未?
今日我要去醫院覆診,流感高峰期唔敢帶佢去,所以佢又返咗屋企渡假喇 !佢每次返到嚟頭兩三日都會好扭計,跟住就好d,週而復始,都慣喇 !佢上次返嚟見倒佢daddy要走,仲識扁咀添 !

水晶宮

原帖由 小路 於 09-2-26 11:54 發表

我記得心心講過架啦,先比糖煮蘿白呀,最後攪好哂先落鹽呀,真係唔明點解苦成咁,真撞鬼.

我剛剛訓左5分鍾,個腦出現謝老四,話佢娶個25歲大陸妹,一結婚佢就瓜左,仲見佢訓係地道.佢都好似70幾80都有啦係啦唔係?滾到而家仲未收手睇來都就快啦. ,我真係好鬼黑心者.
<br><br>

水晶宮

原帖由 純綷路人 於 09-2-26 20:30 發表
今日我要去醫院覆診,流感高峰期唔敢帶佢去,所以佢又返咗屋企渡假喇 !佢每次返到嚟頭兩三日都會好扭計,跟住就好d,週而復始,都慣喇 !佢上次返嚟見倒佢daddy要走,仲識扁咀添 ! ...

大d尾尾習慣左就唔會架啦,而家我個孫成日要人同佢講野,一睇唔到你地就呱呱叫架啦.
<br><br>

大宅

E~咁今次抽到血未?
尾尾好醒目下呀!
原帖由 純綷路人 於 09-2-26 20:30 發表
今日我要去醫院覆診,流感高峰期唔敢帶佢去,所以佢又返咗屋企渡假喇 !佢每次返到嚟頭兩三日都會好扭計,跟住就好d,週而復始,都慣喇 !佢上次返嚟見倒佢daddy要走,仲識扁咀添 ! ...

大宅

吓!新婚無耐就瓜左!mouth: 咁個新娘咪好慘!
原帖由 chinatea 於 09-2-26 20:33 發表

我記得心心講過架啦,先比糖煮蘿白呀,最後攪好哂先落鹽呀,真係唔明點解苦成咁,真撞鬼.

我剛剛訓左5分鍾,個腦出現謝老四,話佢娶個25歲大陸妹,一結婚佢就瓜左,仲見佢訓係地道.佢都好似70幾80都有啦係啦唔係?滾到而家 ...

男爵府

醒目開學勳章

嘩,,,你地咁快手架

大宅

原來已經過左二千好耐lu!咁早收工?
屎仔好d未?天氣又轉涼lu!大家小心身體呀!
原帖由 twinky628 於 09-2-26 21:28 發表
嘩,,,你地咁快手架

水晶宮

原帖由 ESW 於 09-2-26 21:12 發表
吓!新婚無耐就瓜左!mouth:mouth:" /> 咁個新娘咪好慘!

出面自由講二嬌復出,入面有個"女人"真係唔知話佢文彩好呀定係夠細緻,形容哂人地D野出來,如果話佢係女人就真係有懷疑,佢形容成咁似D成日上咸網講咸經D男人.

話哂呢個女人網來,咁多女人好似比佢掛哂件野出來講,大姊呀...佢地似話亞嬌一個,但終於呢個都係女人,佢有果D同我地果D都一樣者,真肉酸.
<br><br>

首頁

尾頁

跳至