懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

當我打呢篇文章的時候, 為我至親至愛嘅女兒而哭得像小孩~~~~

http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=2079901&extra=page=1&filter=0&orderby=dateline&ascdesc=DESC&page=1

首先本人向baby-kingdom講聲"對不起", 本人只想將個人經歷與各媽咪分享, 並無意為貴網站帶來任何不便或麻煩.
我亦係度得到各位媽咪嘅支持, 知道嗎?你們的支持對我和bb是多麼的重要, 除了自己朋友嘅不斷鼓勵, 還有一班從未見面嘅媽媽支持, 個份力量是多麼重要和強大.anyway, 多謝每一位曾經support過我嘅媽咪.
由於已被刪除, 之前有位裂顎bb嘅母親,可否再與我contact, 因為bb將近做手術, 我想了解多少少手術前後要注意嘅事情.
我所講嘅每一字每一句都係真話, 從無誹謗內容, 佢再一次否認自己嘅錯誤, 但佢曾經承認自己嘅錯誤
作為一個母親, 睇到佢封信, 再一次挑起我心中嘅怒火,
還有心痛和眼淚, 佢一次又一次傷害我和我女兒. 如果佢每晚可以瞓得安樂的話, 我無話可說.

複式洋房

你同你囡囡要繼續加油努力, 繼續支持你呀~~
god bless u

複式洋房

原帖由 tsyy 於 09-2-27 01:56 發表
你同你囡囡要繼續加油努力, 繼續支持你呀~~
god bless u

多謝你,我會努力架,我亦會叫我bb努力架, 到佢長大我會話佢知有好多auntie祝福同支持佢架.
多謝各位

大宅

哼~ delete o左都冇用, 我相信好多媽媽都會記得你個case, 事實擺在眼前, 可以到佢否認咩, 佢再一次傷害你同BB, 實在太過份

BB要加油, 放心, 好人自有好報! 支持你!

複式洋房

我會教我小朋友,若要人不知,除非己莫為, 要做好自己嘅本份, 盡自己能力將事情做好. 要做一個盡責嘅人, 有錯誤要勇於認錯, 咁呢個世界上先會有人俾機會.

男爵府

去醫管局正式投訴佢.
去d雜誌公開佢驗查得求其, 無醫德

複式洋房

唔好意思!因之前無睇!究竟發生何事?

雖然我唔知道咩事!
因為上個月生BB,好耐都無上來!
點解妳咁嬲?
BB依家點呀?
希望妳同BB都平安!
My Little Baby........Daddy & Mummy Love You Forever!

複式洋房

原帖由 Mrs_Lam 於 09-2-27 10:13 發表
雖然我唔知道咩事!
因為上個月生BB,好耐都無上來!
點解妳咁嬲?
BB依家點呀?
希望妳同BB都平安!

請看pm

大宅

mehk
你同bb要加油, 祝bb早日康復.

子爵府

原帖由 mehk 於 09-2-27 01:13 發表
當我打呢篇文章的時候, 為我至親至愛嘅女兒而哭得像小孩~~~~

http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=2079901&extra=page=1&filter=0&orderby=dateline&ascdesc=DESC&page=1

首先本人向baby-kingdom講 ...

搵律師告佢啦!! 你需唔需要我介紹個相熟的比你呀???

複式洋房

樓主,去信醫管局投訴佢啦,唔得o既話就聯絡傳媒,如生菓日報同一x刊,有傳媒幫你跟進o既話,政府先會做返啲嘢。

祝 BB 健康成長!!!

禁止訪問

子爵府

您同您囡囡都要努力呀! 我地會繼續支持您們的.

別墅

去醫管局,雜誌投訴佢la...
重夠薑出律師信,支持你告到佢''凹裙'',停佢牌1年半載都好ar!!

複式洋房

Dear mehk,

You may check the below link, this is from cable TV and the topic is 兔唇裂顎.
有手術片段睇. Wish your little angel get well very soon!

http://ilife.i-cable.com/webapps ... e=2&startPage=1

禁止訪問

大宅

可唔可以pm比我知咩事阿。

大宅

唔好意思, 剛剛先睇到..究竟發生咩事..可否pm 來睇睇.

男爵府

畀面勳章

可否pm我, 我未睇過.

大宅

原帖由 mehk 於 09-2-27 01:13 發表

首先本人向baby-kingdom講 ...

yy delete 左既..我之前都有睇過呀 ! 你同 bb都要加油呀 ! 我們一定支持你嫁 ! 去雜誌社報紙 complain 佢啦..
希望你bb能夠早日康服 ! 健健康康咁成長 ! 加油..

首頁

尾頁

跳至