自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

From: http://orientaldaily.on.cc/ent/index.html?pubdate=20090227&ads=ent_aads.html&content=/ent/ent_a01cnt.html

柏芝崩潰爆Edison內幕
27/02/2009

被 確 認 為 「 慾 照 風 波 」 受 害 女 星 之 一 的 張 芝 , 昨 日 自 事 件 後 , 首 度 接 受 訪 問 。 據 悉 沉 默 逾 年 的 芝 , 向 老 公 發 表 愛 的 宣 言 ; 談 及 家 庭 時 , 芝 更 一 度 感 觸 落 淚 。 自 慾 照 事 件 發 生 後 , 芝 從 未 就 事 件 開 腔 回 應 。 惟 昨 日 傍 晚 時 分 , 芝 低 調 地 到 荃 灣 接 受 有 線 娛 樂 新 聞 台 男 主 播 兼 好 友 區 永 權 專 訪 , 芝 還 逗 留 很 久 才 靜 悄 悄 離 開 。 自 我 懲 罰 閉 關 一 年
據 悉 芝 在 訪 問 內 盡 訴 心 中 情 , 遇 到 頗 敏 感 的 話 題 也 有 問 必 答 , 除 談 及 事 業 、 家 庭 、 老 爺 謝 賢 、 奶 奶 狄 波 拉 ( 拉 姑 ) 及 老 公 謝 霆 鋒 外 , 亦 提 及 與 陳 冠 希 ( Edison ) 之 感 情 瓜 葛 。 芝 談 到 在 感 情 上 , 有 人 不 老 實 、 不 可 靠 、 扮 好 人 , 對 女 星 造 成 很 大 困 擾 , 她 又 直 指 有 人 講 大 話 , 內 容 震 撼 。 芝 提 到 床 照 事 件 中 , 她 表 示 : 「 我 承 受 呢 個 錯 , 我 自 我 判 監 , 呢 一 年 來 我 無 見 人 。 」 提 及 家 人 支 持 , 感 謝 老 爺 , 奶 奶 之 外 , 特 別 感 激 老 公 霆 鋒 的 支 持 , 她 說 : 「 真 係 搵 唔 番 咁 老 公 ! 」 隨 即 忍 不 住 落 淚 。 據 了 解 , 芝 在 訪 問 中 , 感 激 謝 賢 和 拉 姑 非 常 疼 錫 她 , 讚 他 們 是 超 越 100 分 的 老 爺 奶 奶 。 另 外 芝 又 向 老 公 發 表 愛 的 宣 言 , 表 現 深 情 ; 談 及 事 業 時 , 芝 稱 若 遇 到 好 劇 本 , 必 定 會 復 出 拍 戲 , 但 若 然 懷 孕 , 則 以 B B 為 先 。 而 提 到 家 庭 時 , 抑 壓 多 時 的 芝 亦 忍 不 住 落 淚 。 其 實 除 了 芝 秘 密 受 訪 外 , 有 線 方 面 亦 相 當 低 調 , 由 於 正 值 慾 照 案 件 審 理 的 敏 感 時 期 , 據 知 有 線 訪 問 邀 來 律 師 團 , 過 濾 訪 問 內 容 後 才 「 出 街 」 , 而 有 線 內 部 對 芝 受 訪 , 亦 大 為 緊 張 , 只 有 小 部 分 人 知 道 此 事 。 霆 鋒 輕 鬆 冇 回 應
至 於 芝 老 公 謝 霆 鋒 , 昨 日 則 輕 鬆 現 身 柴 灣 。 昨 午 三 時 許 , 霆 鋒 與 助 手 由 寓 所 乘 車 到 柴 灣 工 作 。 當 霆 鋒 下 車 時 , 表 情 輕 鬆 , 被 問 到 Edison 親 證 芝 是 慾 照 受 害 女 星 之 一 , 霆 鋒 搭 記 者 膊 頭 帶 笑 說 : 「 呢 先 講 。 」 之 後 便 與 助 手 到 影 樓 工 作 。 霆 鋒 逗 留 一 小 時 便 離 開 , 當 他 離 開 時 , 以 單 手 插 袋 的 型 仔 甫 士 任 影 唔 嬲 , 兼 向 傳 媒 揮 手 道 別 , 表 現 友 善 , 心 情 似 沒 受 事 件 影 響 。 當 問 到 芝 心 情 如 何 時 , 霆 鋒 並 無 回 應 , 之 後 改 坐 經 理 人 霍 汶 希 的 保 母 車 , 駛 往 灣 仔 英 皇 。 另 外 , 對 於 Edison 希 望 慾 照 女 主 角 , 能 盡 快 重 過 正 常 生 活 , 曾 志 偉 昨 出 席 活 動 時 說 : 「 睇 得 出 佢 好 為 女 仔 想 , 我 都 會 支 持 佢 , 有 適 合 角 色 會 搵 佢 。 」 ......

lucas都好慘!!!

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

水晶宮

2023年兔年勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

一樣係咁假啦,d藝人

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

有甘耐風流....

珍珠宮

畀面勳章

佢真係"出得黎行,預左要還"

水晶宮

2023年兔年勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

牛唔飲水,你慌佢係好人咩

男爵府

佢係婚前D男女關係不嬲都立立亂+la,但係佢一結婚之後成個人都收歛晒,佢都唔想D相比人公開+,算la,比個機會la

大宅

呢個係成編訪問既重點------------------>
芝 稱 若 遇 到 好 劇 本 , 必 定 會 復 出 拍 戲

子爵府

原帖由 huayan 於 09-2-27 18:23 發表
芝 稱 若 遇 到 好 劇 本 , 必 定 會 復 出 拍 戲

伯爵府

畀面勳章

原帖由 溫柔 於 09-2-27 18:21 發表
佢係婚前D男女關係不嬲都立立亂+la,但係佢一結婚之後成個人都收歛晒,佢都唔想D相比人公開+,算la,比個機會la

我都覺喎, 對佢真係冇咁反感。佢婚後真係好左好多, 而佢又真係好鐘意檸檬呢....
http://www.edu-kingdom.com/?10928
教育王國個人空間

大宅

好媽媽勳章

男女係咁唔公平架啦!!!
比人睇晒, 講真丫, 單野揚左, 你就知啦, 但係咪仲有更多, 其它人係唔知呢?! 等佢以前玩得咁開心, 而家就話比人呃, 唉....你估佢玩得少咩???我仲記得之前小春幫佢推油........:tongue:

所以做女仔既, 真係要潔身自愛, 否則真係會後悔一世!!!

男爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

訪問幾時出呀?

珍珠宮

hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

都唔知佢個仔第時返學讀書點見人!

翡翠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

原帖由 honeyBB 於 09-2-27 18:39 發表
訪問幾時出呀?

今晚 i-cable 娛樂新聞台 9:00p.m & 11.00p.m

複式洋房

借機會擦老公屋企人鞋啫~

水晶宮

好媽媽勳章

大家放過佢啦,我覺得佢婚後做得好好,
d相佢都無諗住比人放出黎架,
發生件事後佢又無走出黎扮天真扮傻,
講真,婚前點玩有咩所謂,
你話佢婚後仲咁同人玩就唔得

水晶宮

原帖由 silvia_ng 於 09-2-27 18:32 發表

我都覺喎, 對佢真係冇咁反感。佢婚後真係好左好多, 而佢又真係好鐘意檸檬呢....

係啦,咁人始終會長大同改變既,以前佢未結婚前,我真係對佢無咩好感,佢太癲太任性;但婚後佢真係好賢淑下,至少佢真係親自湊仔,而唔係好似E神太咁顧住蒲去約FD都唔理下仔女囉!佢算係咁架喇.

珍珠宮

仔仔媽, 我認同呀!! 之前真係覺得佢形象唔好, 雖然係幾靚, 但太open!

反而結左婚之後, 即使呢單野未爆果陣, 都少左出黎浦, 呢單野爆左之後, 直頭好似消失左咁, 所以我諗佢都係真心後悔架啦!

我對佢觀感好過天真嬌!!
♡女人想要奢侈品,其實要的是男人的捨得!
♡女人想要你出差的禮物,其實要的是男人的掛念!
♡女人想要生日禮物,其實要的是男人的心思!
♡女人想要擁抱,其實要的是男人的溫暖!
♡女人想要吵架,其實要的是男人的包容!
♡女人想要的一切,無非是要男人在乎她的感覺!

別墅

AGREE。 全個訪問的重點在此。

其實佢同天真嬌都一樣,唔再出來做都已經夠過世。點解仲要好似好慘咁,要出來做,又話承受壓力。講到低,咪又係見錢開眼。

原帖由 huayan 於 09-2-27 06:23 PM 發表

伯爵府

我覺得件事由始至終都係一對情侶拍拖時影落o既相, 究竟關其他人乜事呢

作為一個女性, 去睇呢 d 相都已經係唔尊重女性, 再講點解咁多人認為相中女主角有錯呢, 老實講, 現今社會真係有幾多人做到結婚後先有性行為呢, 件事入面, 最受傷害都係幾個女主角, 咁赤裸裸咁公然比人"網上強姦", 一個二個面對唔到好自然就避世, 咁又比人話唔o岩

老實講當初我都有睇到呢 d 相, 但之後已經無再睇, 因為件事去到失控同埋係網絡暴力問題

個個話要去封殺呢幾個受害人, 但又有無諗過如果係自己或身邊人遇到呢 d 事時, 再受呢 d 咁o既傷害又點呢?

請各位尊重其他人, 尊重自己

首頁

尾頁

跳至