夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

其實宜家facebook真係幾方便,想搵返以前D同事朋友,甚至ex....都好方便,就因為咁先麻煩.....其實我都有曾經貪得意係facebook到搵返ex-boy friend,但可惜佢地冇join facebook,其實我都冇什麼特別想法,只不過想知下佢地宜家的近況,有冇結婚,有冇小朋友,睇下佢地D相,咁已經足夠啦!
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視,頭像,頭銜,暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作.

洋房

原帖由 juliet 於 09-2-28 00:00 發表
其實宜家facebook真係幾方便,想搵返以前D同事朋友,甚至ex....都好方便,就因為咁先麻煩.....其實我都有曾經貪得意係facebook到搵返ex-boy friend,但可惜佢地冇join facebook,其實我都冇什麼特別想法,只不過想知下佢地 ...

唔使搵架喎... 咁一直都有KEEP住搵既... 咪話FACEBOOK, MSN都有架... 因為大家仲係朋友, 其實唔好諗咁多, 你真係用朋友既角度去睇下大家點, 朋友都要關心既.... 咁你同你老公/老婆都可以有各自既朋友同各自既過去架嘛...

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

我都會有好奇心,
想知道佢地依家點,
但係又唔想同佢地聯絡,
因為大家生活圈子好唔同。

朋友嘅野,應順其自然,
既然都無聯絡開,就不如唔好打攪人。

男爵府

唔會~ 因為個個分手時都反哂面!

我反而冇咩好奇心想知佢地而家點喎~~~~

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

有呀,撞到架!佢都結咗婚,仲有一對仔囡添!!
緣是天意,份是人為,有緣相遇者,珍惜緣份的來臨

珍珠宮

係囉...仲會做朋友既駛咩搵噃....
如果做唔到朋友果D...我連名都唔記得啦...點搵呀?..呵呵..!!!

別墅

我同d ex係和平分手....但一向都無搵開,facebook太方面喇成日撞口撞面...不過見到都無add返!

洋房

名都唔記得果D緊係由佢啦... HAHAHA

伯爵府

我又冇特登搵返,咁有d都仲有keep contact(msn果d)...我依家都結左婚啦,我仲周不時post我老公+阿囡既相上去...等佢地知道走寶!!!

大宅

原帖由 juliet 於 09-2-28 00:00 發表
其實宜家facebook真係幾方便,想搵返以前D同事朋友,甚至ex....都好方便,就因為咁先麻煩.....其實我都有曾經貪得意係facebook到搵返ex-boy friend,但可惜佢地冇join facebook,其實我都冇什麼特別想法,只不過想知下佢地 ...

yes. just keep contact and know each other's situation. nothing else.
casllsac 該用戶已被刪除

洋房

我好想睇下當年傷害我很深的男人
而家的生活係點....
我會想睇下佢facebook info 架

子爵府

最近見番佢! 因為我們在同一大樓上班,不過我宜家大緊肚,他沒有叫我,扮唔認得我,所以我都扮唔識

首頁

尾頁

跳至