美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

珊瑚宮

好媽媽勳章

yes ar
原帖由 PRINCESCHUN 於 09-3-5 19:09 發表
baby?

水晶宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

原帖由 Steplau 於 09-3-5 18:06 發表
我都有 crabtree呢支 我係 christmas一set買返黎, 好抵, o係shop 度我試左 handcream 覺得ok, 無試香水呀!

聽完你咁講返去試下啦, 沖涼前噴左少少, 第一陣味唔似爽身粉味! 仲覺得太 strong :sigh ...

咁得意既....原來要過一陣先有爽身粉味 ??

大宅

畀面勳章

我記得我以前用過Donna Karen (DKNY), 有隻叫cashmere嘅香水, 係爽身粉味嚟, Sasa嗰啲水貨舖係冇得賣, 要喺專櫃至有
但而家偶然經過啲專櫃都唔見放咗出嚟
唔知係咪冇得賣

男爵府

原帖由 rosepink 於 09-3-5 23:40 發表
我記得我以前用過Donna Karen (DKNY), 有隻叫cashmere嘅香水, 係爽身粉味嚟, Sasa嗰啲水貨舖係冇得賣, 要喺專櫃至有
但而家偶然經過啲專櫃都唔見放咗出嚟
唔知係咪冇得賣 ...

有架,
我之前係太古城既tommy買野~個sales仲送左donna karen body lotion俾我,你去睇吓啦~

男爵府

係呀, 第一陣味, 我覺得似藥材味, 仲幾嗅下
不過之後d爽身粉味都幾strong, 我唔敢噴耳後
朝早淨係噴身+手都keep到夜晚都聞到.

不過我都係鍾意petit et maman隻味多d, 不過唔long lasting..

原帖由 洛婷 於 09-3-5 20:11 發表

咁得意既....原來要過一陣先有爽身粉味 ??

水晶宮

原帖由 Steplau 於 09-3-6 16:33 發表
係呀, 第一陣味, 我覺得似藥材味, 仲幾嗅下
不過之後d爽身粉味都幾strong, 我唔敢噴耳後
朝早淨係噴身+手都keep到夜晚都聞到.

不過我都係鍾意petit et maman隻味多d, 不過唔long lasting..

...

我覺得佢似藥油味

petit 唔 long lasting , 一係買個細樽仔莊起佢 ,
出街得閒就噴 2 下 , 我有時都係咁

別墅

係呀有隻爽身粉味,我都有。
原帖由 洛婷 於 09-3-6 17:24 發表

我覺得佢似藥油味

petit 唔 long lasting , 一係買個細樽仔莊起佢 ,
出街得閒就噴 2 下 , 我有時都係咁

侯爵府

醒目開學勳章

原帖由 洛婷 於 09-3-1 22:20 發表

http://www.99perfume.com/image/ombre_rose_edp_w.jpg" border="0">

http://www.escentual.com/jean-charles-brosseau/fleurs-d- ...
呢隻我買左.朋友幫我拿有8折

複式洋房

原帖由 manicheung 於 09-3-5 14:23 發表
http://www.wretch.cc/blog/chaohuei/16880122

香水造型好可愛啊~~~~~~~~~~

水晶宮

原帖由 chloe18媽媽 於 09-3-8 20:04 發表

咁抵呀

侯爵府

醒目開學勳章

原帖由 洛婷 於 09-3-8 20:28 發表

咁抵呀
係呀

洋房

睇哂咁多位sister介紹,唔知邊隻先係最似爽身粉味 又 最long last呢?Thanks ^^

男爵府

I want to know too!!!!

洋房

Nantucket Briar知唔知可以last how long??thanks

洋房

原帖由 chloe18媽媽 於 09-3-8 20:04 發表

真係好抵ar,有咩方法可以有8折ar,我都好想買呢支ombre既香水架,不過覚得個價錢都係買,所以唔寫得買ar

珍珠宮

醒目開學勳章

想問用過Ombre既姊妹,last到幾耐呀,我而家用緊narciso rodriguez,隻味都好正架^^

大宅

HI

原帖由 Lester 於 10-2-1 12:23 AM 發表

真係好抵ar,有咩方法可以有8折ar,我都好想買呢支ombre既香水架,不過覚得個價錢都係買,所以唔寫得買ar

我都想買有沒人有計有折呀

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 熱血金章 精緻種植勳章 好媽媽勳章 超級版主 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

親子王國不許會員代購或自組團購,敬請留意!
盡我一己之力,發放正能量!

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

哇 我04年入BK玩,果時無咁嚴嫁!我哋一班太太一齊買嘢試,兩個夾錢買一樽護膚品一人一半試,哈哈!!!幾開心,又出嚟唱K,去人哋仔仔生日會。06年沉迷Online無上,家下番嚟人面全非 naughty boy 小白兔 JJ 野蠻仔 唔見晒
原帖由 召藥師 於 10-2-1 14:32 發表
親子王國不許會員代購或自組團購,敬請留意!

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 熱血金章 精緻種植勳章 好媽媽勳章 超級版主 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

原帖由 kelly.b.b. 於 10-2-1 03:01 PM 發表
哇 我04年入BK玩,果時無咁嚴嫁!我哋一班太太一齊買嘢試,兩個夾錢買一樽護膚品一人一半試,哈哈!!!幾開心,又出嚟唱K,去人哋仔仔生日會。06年沉迷Online無上,家下番嚟人面全非 naughty boy 小白兔 JJ 野蠻仔 唔見晒:naugh ...

冇辦法,因為試過發生有人走數或夾完錢冇貨收事件後,為左保障會員利益,bk已經唔俾咁做架喇(我未做版主前已一早禁止)。
盡我一己之力,發放正能量!

首頁

尾頁

跳至