自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

lazypig 發表於 17-12-21 23:16
你去黃大仙最多人的解簽檔解啦,好似$20、$30 一支,唔太貴
求簽解簽都要有太陽的日子,天色昏暗果日唔好 ...

好多都解得無菱兩可,反而呢度高手雲集

珍珠宮

blackberry 發表於 17-12-21 23:41
好多都解得無菱兩可,反而呢度高手雲集

真心感激各人!

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

樓主,我62之前病情反覆,不停出入醫院,折騰左幾個月,99去黃大仙連求三簽下下簽。跟住去龍母廟問左女廟祝,教佢燒百解,62就出到院。一試無妨,都係蚊一張百解衣。
當然樓上jm話轉醫生都係辦法。
祝你親人平安

珍珠宮

blackberry 發表於 17-12-21 23:45
樓主,我62之前病情反覆,不停出入醫院,折騰左幾個月,99去黃大仙連求三簽下下簽。跟住去龍母廟問左女廟祝 ...

是否在荃灣?謝謝您!

伯爵府

eaubobo 發表於 17-12-21 23:36
謝謝您

你問下可以點化解

前兩年屋企人有事,我同家姐日日走混各大廟宇,求簽、作福求平安,全部話要點做都試,最後心想事成,家人平安出院,健健康康

當唔知點算時,就咩都要試下,又唔係貴,燒香、作福、添香油、求簽,有限錢,當為病者祈福,又為自己心靈加油

加油,祝你家人早日康復,一定好快好返
^^^... ^^^

翡翠宮

eaubobo 發表於 17-12-21 23:47
是否在荃灣?謝謝您!

是,荃灣龍母廟

子爵府

blackberry 發表於 17-12-21 23:45
樓主,我62之前病情反覆,不停出入醫院,折騰左幾個月,99去黃大仙連求三簽下下簽。跟住去龍母廟問左女廟祝 ...

請問現在年尾,個個都去還神,現在去求咁幾時還呢?ty.

翡翠宮

Kaka315 發表於 17-12-22 12:22
請問現在年尾,個個都去還神,現在去求咁幾時還呢?ty.

咁要問亞姑啦!因係我99自己去拜的,佢話我62犯煞,教佢連燒幾日百解衣,我冇問99點還

子爵府

回覆 blackberry 的帖子

ty.

珍珠宮

回覆樓主:

她的BB 剛在今年10月出生。希望她能大步跨過這難關。

首頁

尾頁

跳至